کسی می تونه یه آدرس خوب توی توپخونه که منصف باشه معرفی کنه برای خرید XBOX ELITE JASPER؟ممنون
کسی می تونه یه آدرس خوب توی توپخونه که منصف باشه معرفی کنه برای خرید XBOX ELITE JASPER؟ممنون
قبلاً هم گفته بودیم فروشگاه خوب فقط فتحی... دارم تبلیغ میکنم چون دزد نیست! (پاساژ لباف - طبقه ی پایین - آخر پاساژ )
موفق باشی
منم تبلیغ نمی کنم ولی این فتحی خیلی ادم با انصافیه . من که این ور ایران همه چیو با تلفنی سفارش میدم.
انصافا با قیمتهایی پایین و با کیفیت میده .
اره پدرام جان بدجوری زده تو مخم یکی بخرم فورزا رو با اون حال کنیم .حامد جان فتحی الان میده 140 و مطمن از original بودن
دوست دوستمون خریده خیلی چیز خفنی فرمون با که کاملا دور میزنه
بعد با هر حرکت عکس العمل واقعا جالبی داره حتی مواقعی که فرمون رو ول میکنی خود به خود از جاده خارج میشه
واقعا ارزش خریدن داره ....وقتی خریدم چند تا عکس می گیرم موقع رانندگی میفرستم واسه دوستان.
اره واقعا البته دیگه خودم یاد گرفتم اپ میکنم.حامد جان ظاهرا زیاد تجربه کردی اره ؟![]()
![]()
شماره شو میگید لطفا
لطفا اگه برای بازی کردن از تلوزیون LCD استفاده می کنید تنظیمات تصویر ( منظورم میزان درجه از ۱ تا ۱۰۰ هست) را که شامل Back light and color and contrast and brightness هست را اینجا بذارید .
در ضمن مدل LCD تون هم قید کنید.
شما به سایتی که لینکش را گداشتم برید اونجا هم شماره تلفن و هم جنسهایی که میفروشه با قیمتش موجوده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددوست عزیز شما مشکلتون را مطرح کنید تا کمکتون کنیم. ایا با LCD تون مشکل دارین؟
Last edited by shab_2008; 25-01-2010 at 14:12.
بله. من تلوزیون ۴۰ اینچ LCD SAMSUNG FULL HD دارم. کابل HD هم دارم. ولی به کامپیوتری که بتونه بازی های روز را اجرا کنه تا تصویر مناسب را ببینم دسترسی ندارم. به همین دلیل نمی دونم اون مشخصاتی را که در بالا نوشتم را روی چند بذارم. خودم هم هرچی با تنظیمات ور می رم بازم تصویر خوب نمی شه. وقتی هم که از راهنمایی بازی ای مثل NEED FOR SPEEDUNDERCOVER برای تنظیم تصویر استفاده می کنم که مثلا می گه Backlight را روی ۵ از ۱۰ بگذار یا از تنظیم تصویر پیشفرض حالت MOVIE استفاده کنم تصویر به طرز وحشتناکی بد می شه .
به خاطر همین هم حالا به شدت از XBOX بدم میاد . اگه با این وضع باشه شاید فروختمش ...
Last edited by KING OF P30WORLD; 25-01-2010 at 14:31.
اگه منطوره شما از بد بودن تصویر تاریک بودن محیط گیم هست که خوب شما باید contrast را بالا ببرید مثلا روی 90 تا پس زمینه محیط بازی روشن تر بشه .
و همچنین شهاب جان باعث افزایش FSB و کاهش LAG در محیط های شلوغ میشه.اونم به خاطر Buffer بالای هارد هست.
البته اگه Microsoft از هاردهایی که در دستگاهای جدیدی که داره استفاده میکنه دور بالا تر باشه باز هم LAG کاهش پیدا میکنه.
شما مدل TV و همچنین برند HDMI رو بگو .
مسعود جان اینجا فقط HardWare Information هست و باز هم نمیشه دقیق با یه PC مقایسه کرد !
نه شهاب جان کنتراست روی 55 هم عالی جواب میده ایشون مشکلش یا از تنظیمات ذهنیه خودش هست یا از خوده Xbox
Last edited by SamGun; 25-01-2010 at 20:22.
من سعید جون نسبت به lcd 42 سونی خودمون گفتم که کنتراست را روی 95 و روشنایی را روی 55 گذاشتم . اما در هر صورت به نطر شما احترام میزارم.نه شهاب جان کنتراست روی 55 هم عالی جواب میده ایشون مشکلش یا از تنظیمات ذهنیه خودش هست یا از خوده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)