تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدوم سرویس دهنده راضی هستین؟

راي دهنده
106. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • حسابگر ( داتک) www.hesabgar.net

57 53.77%
  • مهران ( پارس آنلاین)www.mcd.ir

9 8.49%
  • صبا نتwww.sabadsl.ir

40 37.74%
  • کرمانشاه www.krnet.ir

4 3.77%
  • سایر

8 7.55%
Multiple Choice Poll.
صفحه 130 از 144 اولاول ... 3080120126127128129130131132133134140 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,291 به 1,300 از 1440

نام تاپيک: Adsl / شهر كرمانشاه

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

ببینید دوستان من دارم میگم اگه همگی جمع بشیم بریم اعتراض باید جواب بدن
    اگه جواب ندادن میگیم برگه ی جمع آوری خط رو بدین همگی میریم از یه شرکت دیگه میگیریم .

بازم دارم میگم تا یه حرکتی نکنیم همینطوری باید بسازیم .

من که دیگه از حسابگر شارژ نمیکنم .
    3شنبه آخرین امتحانو که بدم میرم لیست قیمت شرکت های دیگه رو میگیرم .

منتظر دوستان هستم .

داره خودمونی میشه khosro_parviz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوست من، بدبختی اینجاست که شرکت بهتری هم نیست... یک به یک از هم بدتر و حروم خور تر. من خودم قبلاً صبانت بودم اومدم حسابگر.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوست من، بدبختی اینجاست که شرکت بهتری هم نیست... یک به یک از هم بدتر و حروم خور تر. من خودم قبلاً صبانت بودم اومدم حسابگر.
    متاسفانه مشکل ماها اینه که اگه یه جا بهتر نباشه باید حتما به همون که هست قانع باشیم!نه!چرا اینطوری باید رفتار کنیم؟اگه کسی پراید نخره چرا ساختشو ادامه بدن؟همین که ما قانع میشیم همین میشه که اوضاع همینطوری میمونه!
    مگه حسابگر نماینده داتک نیست مگه نباید مثل داتک سرویس بده؟شاید بشه اگه اینجا جواب نگرفتیم با داتک در میان بذاریم!
    برادر عزیزی که منتظری بقیه بیان! مطمئن باش خبری نمیشه اگه میشد 4 نفر میامدن اعلام آمادگی میکردن

4. این کاربر از ILDC2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

دوست عزیز ما اگه بخوایم بریم یه شرکت دیگه همون روز اول بهشون میگیم که چرا اومدیم این شرکت .
    1 ماه هم به صورت تستی ازشون میگیرم ( البته پول رو میدیم )
    اگه بازم بد بود و مشکل داشت میریم یه شرکت دیگه .
    اگه همتون به این وضعیت افتضاح راضی هستین که دیگه حرفی نمیمونه .

6. این کاربر از Oracle_Eldorado بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mehr film's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این که میشه حدود 3 گیگ !!! من 2 گیگ اضافه شارژ کرده بودم که جمعاً باید 4 گیگ داشته باشم... شگفتا !!!

این unit بازی واسه اینه که هر وقت هر غلطی دلشون خواست بکنن.... از کم شارژ کردن بگیر تا شارژ رو سریع تموم کردن. واقعا شرم آوره...
    خوب شاید ازش استفاده کردی ؟؟

ولی یه چیزیو به شما و بقیه میگم ... حواستون باشه که چقدر شارژ میکنن ... کارکناش منگل تشریف دارن با عرض معذرت

من همیشه 3 گیگ شارژ میکنم ... بعد این ماهه قبل دیدم زود شارژم تموم شد .. بعد واسه ماه جدید که رفتم شارژ کنم همینجوری شانسی گفتم یه نگاه به شارژ من بنداز ببین چقدر شارژ کردین ماه پیش ... گفت 2 گیگ .. گفتم مرد مومن من 3 گیگ قرار بوده شارژ کنید .... خلاصه گفت ببخشید بجاش الان یه گیگ اضافه براتون شارژ میکنم

خلاصه هروقت شارژ کردین همون لحظه برین تو حسابتون و نگاه کنید ... هر یک گیگ هم میشه 92500 یونیت

8. این کاربر از mehr film بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه pedramharmonica's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    kermanshah

پيش فرض

نظر بنده اینه که ما هنوز اطلاع دقیقی از سرویس دهنده ها نداریم ! هنوز واقعا نمیدونیم مقصر کیه ! داتک ؟ مخابرات ؟ حسابگر ؟

مثال میزنم فرض کنین ! اژانس هواپیمایی ، شرکت کاسپین ، فرودگاه یا همون سازمان هواپیمایی کشوری

اگر یه پرواز تاخیر داشت هممون میدونیم که باید مستقیما یقه شرکت هواپیمایی رو بگیریم ! نه این که بریم اژانس بگیم چرا تاخیر داشت اما الان ما نمیدونیم افت سرعت ما واقعا به کی ربط داره و دلیلش صرفا به خاطر نبود نظارت و رسیدگی و قانون درستی هست که مصرف کننده حقوق خودش رو بدونه !

این مشکل به ما محدود نمیشه ! متاسفانه کل کشور این مشکل رو دارن بعضی ها بیشتر و بعضی ها هم کمتر باید ابتدا ما حقوق رو بشناسیم و بعد از راهکار منطقی اعتراض کنیم ! گرچه من این مشکلات رو بیشتر سیاسی میدونم کشور ما که در حال توسعه هست الان 2 سالی هست که در ضمینه اینترنت با این همه ادعا داره درجا میزنه ! به نظرم ما میتونستیم ماه به ماه رو به جلو بریم اما ....

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

خوب امروز زنگ میزدم بر نمیداشتن این نامردا!
    دقیقاً حساب چیزایی که دانلود کردم رو دارم... الان روی هم رفته 1 گیگ دانلود کردم. بخوان سیاه بازی در بیارن میزنم چند تا از کارکناش رو که مسئول شارژن راهی بیمارستان می کنم.

من مطمئنم از عمد کم شارژ کردن ! این units بازی هم واسه اینه که پیچیدش کنن که کسی از دزدیشون سر در نیاره... عمدی شارژ نکردن، توی همین تاپیک یکی میگفت کم شارژ کردن، وقتی زنگ زده گفته آقای فلانی حواسش نبوده، این دوستمون mehr film هم همین مورد رو داشته...

یعنی چند تا از این موارد رو باید به حساب منگی و گیجی کارکنان گذاشت؟ اصلا کارکنی که منگ و گیج و تا این حد منگول هست، لایق چنین شغلی خواهد بود؟

شک نکنید قضیه عمدیه...
    Last edited by khosro_parviz; 24-01-2010 at 21:48.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

با عرض پوزش! پس بشینید در مورد بانیش تحقیق و تفحس کنید!
    --------------------------------------------------------------------------------------
    بنده با 50 دان میکنم همون بهتر که برم 256 بگیرم که همین سرعته!
    این مشکل افت سرعت گریبان گیر یه عده شده و عده ای دیگر هم دارن با افزایش سرعت حال میکنن!من 50 و دوستی دیگه 200!!! یکی کیف میکنه ولی در عوضش اون یکی دماغش آویزان میشه!

پروفشنال mehr film's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان یه نگاه به این بندازین من که سر در نیاوردم :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

درود دوستان...
    فقط واسه مشترکین 1024، هر 92500 units میشه 1 گیگ، یکی از دوستان تماس گرفته بود بهش گفته بودن که هر حدود 70 هزار units برای مشترکین 512، 1 گیگ محسوب میشه...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •