قيمت PS3 slim الان چنده ؟
امكان داره با توجه به اينكه اين كنسول هك شده قيمتش تغييري كنه ؟
قيمت PS3 slim الان چنده ؟
امكان داره با توجه به اينكه اين كنسول هك شده قيمتش تغييري كنه ؟
دوستان يه خبر خوش براي همه
ps3 هك شد !
تا چند ماه ديگه بازيهاش ميشه 3 هزار تومن.
![]()
اصفهان من امروز از چند جا قيمت كردم اينا رو گفتن :
xbox elite jasper كپي خورشده
380 يه جا
380 يه جا ديگه
370 با گارانتي
350 بدون گارانتي
PS 3 slim
يه جا گفت 250 G با دو تا بازي بلو ري
450 تومان
يه جا هم پرسيدم كه 100 % اشتباه گفته كه
250 تومانه كه خيلي تعجب كردم
-------------------------------------------
يه سوال هم داشتم كه قيمت ها تو كيش چطوري ؟
ممنون
کسی قیمت الایت جاسپر کپی خور شده تو توپخونه رو داره ؟ ممنون
سلام
من می خوام یه کنسول بگیرم و نمی خوام زیاد هزینه کنم زیاد هم اهل بازی نیستم فقط می خوام سرگرم بشم حالا به نظر شما الایت بگیرم یا آرکید بازهم عرض کنم که نمی خوام زیاد هزینه کنم.
دوست عزیز الان بولوری خام10-15 هزار تومن هست اون وفت شما چطوری می خواین با 3 هزار تومن بازیهای ps3 را بخرید!!؟
ارکید بگیرید.
Last edited by shab_2008; 23-01-2010 at 20:59.
خوب اونموقع اينقدر زياد ميشه كه ارزون ميشه......پس چين اينجا چيكارس؟؟؟دوست عزیز الان بولوری خام10-15 هزار تومن هست اون وفت شما چطوری می خواین با 3 هزار تومن بازیهای ps3 را بخرید!!؟![]()
اگه بلوري بخاد 15 تومن باقي بمونه .....عمرا....آخه دم در علائدين n95 8 gig ساخت كره رو ميدن 85 تومن...
من dvdrw pioneer با بهترين گارانتي ايران رو پنج شنبه از علائدين خريدم 32 تومن ....اندازه 2 تا بلو ري خام.....
100% ارزون ميشه وقتي ps3 كپي خور بشه ....چين هم دست به كار ميشه و بلوري خام رو با 1000 تومن ميرسونه دست
مصرف كننده.
همه چيز اولش گرونه ! يادمه n90 يك مليون و صد هزار تومن بود 5 سال پيش......6600 يادش بخير من 6 سال پيش خريدم 450 تومن........
الان 6600 بهت مجاني بدن نميگيري !
ارزون ميشه مطمئن باش !
شما مگه يادت نيست ....ps2 كه 10 سال پيش اومده بود چند بود ؟ 560 تومن.....
ارزون ميشه شرط ميبندم باهات...شرط 2 به 10 .
برادران گرامي ميتونين بحث و تبادل نظر خودتون رو در مورد هك شدن پلي 3 در تاپيك زير انجام بدين .
پيشاپيش از همكاري صميمانتون تشكر فراوان را داريم .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان . اخرش نفهمیدم این PS3 چنده !
مدلهاش چیه ؟
چه فرقی دارن با هم ؟
قسمتهاش چنده ؟
کدومش پیشنهاد میشه ؟
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
دو نوع ps3 وجود داره: fat و slim
که fat مدل قدیمی ps3 (یعنی همون گندهه) و slim هم مدل جدید ps3 هست که قرف ان دو مدل در اینه که slim هم کوچکتره و هم گرما کمتری تولید می کنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)