این Xbox 360 Elite - jasper که تو این سایت به قیمت 355,000 Toman هست به نظرتون چجوری هستش خوبه بخرمش یا نه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این Xbox 360 Elite - jasper که تو این سایت به قیمت 355,000 Toman هست به نظرتون چجوری هستش خوبه بخرمش یا نه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
الان الایت 310 تا 330 تومنه. حالا خودتون می دونین دیگه!
فروشگاه فتحی هم که 5 روز پیش ازش خرید کردم میده 320 تومن فکر کنم
حالا هر جور صلاحه![]()
چرا انقدر elite ارزون شد بگذریم من از یه مغازه دار شنیدم که بازیهارو دستکاری میکنه که بازی جدید فرمورش قدیمی میشه یعنی میتونی assassins creed 2 رو روی فرمور قدیمی اجرا کنی می خواستم بدونم این صحت داره یا نه.در ضمن وقتی که من رفتم تو یه مغازه برای خرید xbox به چه مواردی باید توجه کنم آخه من زیاد وارد نیستم.
Last edited by masoud93; 21-01-2010 at 22:05.
بله درسته مثلا میان wave 4 را به wave 3 تبدیل میکنن.
سلام ...
یکی از دوستان من حدوده 5-6 ماهه یه پریمیم داره میخواد بفروشه به جاش الیت بخره میخواد 300 بفروشه بنظرتون خوبه ازش بخرم ؟!
2 تادسته داره + 10 تا بازی فکر کنم گرونه میده نه ؟!
قیمت الیت و پریموم الان چنده !؟
ممنون
Last edited by Xx Hossein xX; 21-01-2010 at 22:28.
premium که دیگه نیست
elite الان اکش هست 315
این کنسول با توجه به این که 2 دسته هست اگه خودش رو دست دوم با هارد 60 گیگ 220 حساب کنی و دستش هم 25 و بازی ها هم 10 تاش میشه 15 تومان که جمعا اخرش میشه 260 تومان
کی قیمت QUICK CHARGE باتری دسته ایکس باکسو داره؟
در ضمن خوشبحالتون الایت تو شهر ما 400.000
بچهها این یعنی چی ؟
بقیه چکها با موفقیت انجام میشن و رنگشون هم سبزه .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه میشه به این سوالم جواب بدین:وقتی که من رفتم تو یه مغازه برای خرید xbox به چه مواردی باید توجه کنم آخه من زیاد وارد نیستم.
پس دیگه از نظر اپدیت فرم ور باید خیالم راحت باشه.
دز ضمن این داشبورد چیه دیگه اگه اپدیت نشه چی میشه.
Last edited by masoud93; 22-01-2010 at 08:50.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)