دوست عزیز مشخصات بیشتری میدادی مثلا قیمت و مشخصات قطعات و ...
ممنون
دوست عزیز مشخصات بیشتری میدادی مثلا قیمت و مشخصات قطعات و ...
ممنون
من نظر خودمو گفتم
به نظر من که به 9400 فکر نکن. در مورد اون دو تا هم که من نظرمو دادم، حالا دوستان هم نظرشونو می دن
cpu:2.2 core2 duo 2mb cache
Ram:4GB DDR3
hdd:320GB 7200RPM
14 inch
NVIDIA GeForce GT 230M GPU - 512MB Dedicated - 2270 MB
قیمت:حدود 1ملیون
سلام به همه دوستان یه کمک فوری میخوام
من لپ تاپ سونی مدل fw 460plus خریدم و ویندوز ویستا رو پاک کردم و Xp و ویندوز 7 نصب کردم ولی درایورای Xp رو پیدا نکردم
لطفا کمک کنید برای پیدا کردن درایور های xp حتی درایور کارت شبکه هم نصب نیست که بتونم باهاش به اینترنت وصل بشم و از اونجا درایور هاش رو دانلود کنم
لطفا کمک کنید
سلام به همه دوستان
من لپ تاب سونی مدل fw 460 plus دارم ولی درایور های ویندوز xp رو نمیتونم پیدا کنم لطفا کمک کنید![]()
دوستان سلام
من درایور های سونی مدل fw 460 plus برای ویندوز xp رو میخوام کسی میتونه کمک کنه؟؟؟؟؟؟
من قصد خرید لپ تاپ دارم اما موندم بین این دو مدل :
Sony VAIO CW-1RFX و Sony VAIO CW-1LFX
1RFX سی پی یو قویتری داره اما با کارت گرافیک ضعیفتر و بدون Finger Print نسبت به 1LFX
حالا با این اوصاف کدومشو انتخاب کنم؟
(اینم بگم که زیاد اهل بازی نیستم و بیشتر کارم نت و فیلم و موزیک و استفاده از tv card و ... ولی میخوام هر از چندگاهیم که هوس بازی کردم کم نیاره )
در ضمن یه توضیح قطعات کاردرست از این دو مدل بذارین (مثل دیجی کالا) ... چون من تو سایتای مختلف ، قطعات متفاوتی از این دو مدل دیدم
لطفا پست های خود را تکرار نکنید.
برای یافتن درایور هاتون به اینجا برید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فینگر پرینت که چیز زیاد مهمی نیست.این دو مدل مدل های متشابهین و اگر اهل بازی نیستید RFX بهتره. هر چند تفاوت در کارت گرافیک آنها زیاد نیست اما برای کار های عادی RFX چون قدرت پردازشش بیشتره بهتره.
در کل تفاوت زیادی با هم ندارن.(برای کارهای عادی)
برای پیدا کردن توضیح از دیجیکالا هم توی گوگل سرچ کنید
Last edited by r_22009; 25-01-2010 at 20:06.
کسی هست به من کمک کنه..........؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
سلام
من مهندس معمار هستم.
میخوام یه لب تاپ با قیمت زیر 1.400 تومان بگیرم.
خودم فکر میکنم studio 1557 یا studio 1555 اما برخی از دوستان sony fw550 رو پیشنهاد دادن.برخی هم میگن اگه 1 ماه صبر کنی مدل های بهتری از سونی میاد.البته من میخوام قبل از عید به دلیل گرانی های ناشی از هدف مند کردن یارانه ها لب تاپم رو بگیرم.
حالا از شما دوستان کسی هست به من کمک کنه.
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)