سلام.من که معمولا خودم اینطوریم که خودم رو به در و دیوار میزنم تا یه گل بزنم.اما من شیوه ی2.6.2رو پیشنهاد می کنم.به شرط اینکه توپ از وسط زمین دیگه به طرف دربازت نیادومن شخصا از این شیوه استفاده می کنم
.اما برای تازه کار ها این شیوه زیاد خوب نیست.
![]()
سلام.من که معمولا خودم اینطوریم که خودم رو به در و دیوار میزنم تا یه گل بزنم.اما من شیوه ی2.6.2رو پیشنهاد می کنم.به شرط اینکه توپ از وسط زمین دیگه به طرف دربازت نیادومن شخصا از این شیوه استفاده می کنم
.اما برای تازه کار ها این شیوه زیاد خوب نیست.
![]()
Last edited by KAHAKDAM; 20-01-2010 at 11:58.
سلام. اقا مهدی یه توظیح اجمالی می دی که چیجوری باید صدای گزارشگر رو وارد کرد. من از گزارش پرسپلیس رو گرفنم(دانلود) یه راهنماییم داشت ولی کار نکردبعد از یک ساعت ضایعم کرد
هر کاری کردم نشد.کمک کنی ممنون میشم.
خیلی ممنون از راهماییتون
راستی شما از این دریبلهای پیچیده هم استفاده میکنید در بازی ؟ مثلا چپ راست L1 R2 اینا !؟
اخه هر وقت اومدم از اینا استفاده کنم توپو لا دادم !
سلام.استفاده از دریبلو باید بری توی تمرینات اونقدر تکرار کمی تا دستت را بیفتهاستفاده از دریبل توی بازیهای مشکل خیلی به درد ادم می خوره.یا یه کاره دیگه.کلید های L2 و R2 رو با خک بزن بازیکن خودش رو میندازه زمین ولی سعی کن خیلی ضایع نباشه، چون داور کارت زرد میده.البته این مباحث مربوط میشه به تاپیک PES اینجا برای ویرایش بازیه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[جواب مارو بدین![]()
سلام قلی جان. اول بفرما لفظ " اکسترکت " یعنی چی؟ بعد منظورم آخرین ورژن کیت باشگاههای انگلیس واسپانیا بود نه ملی . با تشکر از شما .
اقا بهت پیشنهاد میکنم با پاسهای زیاد به دروازه برسی که بازی رو خیلی جالب و هیجانی و طبیعی تر جلوه میده. من خودم توی هر بازی میانگین ریت پاسهام چیزی دوروبر 250 هست. بعدش میتونی از بازی مستقیم استفاده کنی.
سلام. من نگفتم که پاس نده.اتفاقا با این شیوه وقتی شروع به پاس دادن می کنی تیم مقابل به دفاع میره و بازیکنان شما رو به جلو حرکت می کنند.
اما در مورد طبیعی بودن بازی حق با شماست چون با این شیوه بازی یکم از طبیعی بودن خودش در میاد.
![]()
مهدی جان من شدیدا موندم توو کف دانلود این!چون حجم فایل بالای 1 گیگ هست مگاآپلود اجازه نمیده دانلودش کنم... یادمه قبلا این لینک یه جا دیگه هم آپلود شده بوود اما گشتم پیداش نکرم.. میتونی کمکی کنی؟
فایلهای صوتی که داری رو با این برنامه به پسوند adx تبدیل کن
بعد با برنامه AFSExplorer فایل dt00_e.img رو از محل نصب بازی باز کن و هر گزارشی که می خواهی گزارش خودت جایگزینش بشه رو ، اسمشو کپی می کنی و می ذاری روی گزارش خودت و میریزیش تو پوشه dt00_e.img کیت سرورکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آموزش دریبل تو پست اول هست
یا مشکل از پچه یا از آپشن فایل
باید از ورژن جدید آپشن فایل همون پچ استفاده کنی ، اگه درست نشه باید از یه پچ دیگه استفاده کنی یا خودت اسم اون بازیکنا رو درست کنی
کوچیکت مهدی
اکسترکت یعنی از حالت فشرده خارج کردن ، از zip خارج کردن
تو پست اول میتونی هر کیتی که می خوای پیدا کنی
این تقریبا جدیدترینشه که فکر کنم کامل باشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلینک دانلود رو بده تو این تاپیک ، برات مستقیمش می کنه با سرعت بالا ( رایگان )
بگو تو fileflyer مستقیم کنه ، فکر کنم سرعتش بالا تره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Mehdi.ss; 20-01-2010 at 21:39.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)