ممنون از پاسختون![]()
ممنون از پاسختون![]()
سلام
یه سوال دارم البته میشه گفت به بحث مربوط نیست اما من بحث مربوط بهش پیدا نکردم
من یه سری فیلم دارم که با کامپیوتر میبینم اما متاسفانه زیرنویس حدود یک دقیقه با تاخیر میاد و این واقعا گند میزنه به فیلم
فیلمها رو توی کامپیوتر کپی کردم بازم مشکل سر جاشه
کسی میدونه چطور میشه این اختلاف زمانی رو رفع کرد؟
(الان فیلمها روی هارم هستن چگار کنم؟برنامه ای چیزی نداره؟)
سلام زیرنویس فیلمهای روی هارد من یه دقیقه با تاخیر میاد کسی میدونه چجوری درست میشه؟
(ببخشید اگه به بحث مربوط نیست ولی واقعا ضروریه)
از برنامه Kmplayer استفاده کن .. میتونی زیرنویس رو ، روی فیلم جلو و عقب ببری با کلیدهای ] و [
یک دنیا تشکر
فقط یکم بیشتر توضیح میدی که چجوری کار میکنه؟
الان دارم دانلودش میکنم![]()
سلام
بهتر نیست برای تلویزیون پاناسونیک سینما خانگی با همین مارک بگیرم؟
سینما خانگی پاناسونیک مدل XR59 را 1.350 می فروشند
در ضمن در کاتولوگ اجناس فیلیپس مدل 3378 وجود ندارد و مدلهای 3366 و 6600و 3568 و 3569 و 9800 می باشد که در سه حالت D و DW و ساده بدون D و DW وجود داره !! این کاتولوگ را من از نمایندگی فیلیپس گرفتم
به نظر شما کدامیک مناسبتر است و چرا 3378 در کاتولوگ نیست؟ آیا این مدل قدیمی شده ؟
ممنون
سلام دوستان
دنبال یه سینمای خانگی میگردم که فیلمهای فول اچ دی رو از یو اس بی پخش کنه
میشه راهنماییم کنید
با سلام به شما
اگه زیر نویس به فیلم ADD شده باشه باید اگه زیرنویس و از فولدر کات کنی باز هم زیرنویس و نشون بده امتحان کن ببین اینجوری هست یا نه ؟
ممنون
فایل زیرنویس رو حذف کردم فیلم رو بدون زیرنویس نمایش میداد وقتی دوباره فایل رو سرجاش برگردوندم درست شد![]()
من می خوام یک LED TV سامسونگ بگیرم که روش یک سینما خانگی TZ 220 می دهد اینجور که شنیدم کیفیت خوبی نداره یک نمونه ی خوب از سامسونگ می خواهم معرفی کنید بلندگو ها هم وایرلس باشند کیفیت خوبی داشته باشد پلیر همراه آن فیلم HD هم پخش می کند؟
این ورودی HDMI به چه دردی می خورد؟
فرمت های MKV هم پخش می کنند یا HD DVDrip؟
اگر من با ماهواره شبکه های ایران را روی LED ببینم آیا کیفیت بهتر است؟
بازیرنویس فارسی مشکل نداشته باشد
Last edited by albous; 19-01-2010 at 03:24.
با تشكر از آقاي قهرماني به خاطر توضيحات جامع و با حوصلشون. دو سوال داشتم .1- باند هاي وايرلس چه كاربردي دارند و تا چند متر برد مفيد دارند؟ 2-سينماي خانگي قابليت آمپلي فاير هم داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)