تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1110 از 3195 اولاول ... 11061010101060110011061107110811091110111111121113111411201160121016102110 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,091 به 11,100 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

مرسی از شما دستگاه ارجینال توی ایران پیدا میشه ؟؟؟؟ قیمتش چنده؟؟؟؟
    اگه منظورتون از دستگاه اورجینال اینه که کپی خور نشده باشه باید بگم که بله پیدا میشه.

داره خودمونی میشه KING OF GTA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    مهاباد

پيش فرض

سلام
    اطلاعات کامل در مورد هارد 20 گیگ میخواست وچقد بازی میشه روش نصب کرد نازش قیمتش چنده یه دونه دست دوم 30 تومن خوبه بخرم؟؟

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

سلام
    اطلاعات کامل در مورد هارد 20 گیگ میخواست وچقد بازی میشه روش نصب کرد نازش قیمتش چنده یه دونه دست دوم 30 تومن خوبه بخرم؟؟
    با اومدن dashboard جدید و فشرده شدن بازی ها باز هم بستگی به بازی داره ولی معمولا 2 تا بازی نصب میشه چون 13 گیگ free داره
    و بازی هایی مثل borderlands و halo odst چون 3 گیگ میگیرن اگر از این دست بازی ها باشه بیتشر نصب میشه

اکش الان اصلا نیست چون حتی 60 هم پیدا نمیشه ولی اخرین جایی که داشت اک میداد 45
    به نظر من 30 خوبه به شرط سالم بودن ولی میتونی با 60 تومان هارد 120 گیگ هک شده بخری خیلی به صرفه تره

4. این کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

اینجا کمکتون میکنه که تشخیص بدید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ممنون سونیکساس عزیز (اینم شد نام کاربری)
    ولی من نتونستم دقیق بفهمم چی به چی هست اگه ممکنه یه کوتاه خودت زحتمشو بکشی به ما بگی.
    2...3 تا مهمش باشه کفایت میکنه.؟؟

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

من XBox 360 آرکید جاسپر دارم .هر DVD بازی رو توی درایور می ذارم صدا هایی مثل چرق چرق از درایور می شنوم .مخصوصا قسمت های سنگین بازی ها .آیا تعمیر میشه ؟ چه قدر میگیرن درستش می کنن؟

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

آقا یه سوال داشتم
    من xbox 360 ارکید جاسپر دارم که یه هفته ای میشه خریدمش . امروز وقتی پشت کنسول رو نگاه کردم دیدم نوشته ساخت چین!!!!!!!!!!!!!!! خواستم بدونم مال من چینیه یا ایکس باکس ها اکثرشون چینی هستند؟ و اصلا اینکه چینی باشه باعث نمیشه کیفیت پایین بیاد و دستگاه خراب بشه مثلا سه چراغه؟
    مال من هم چینیه ولی مال یکی از دوستان که باهاش دعوام هم شده ، ساخت آمریکاست .

8. این کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ashe's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    A T L A N T I S

پيش فرض

سلام
    جدیدا یه پچ از بازی Pes2010 واسه 360 اومده میخواستم بدونم چجوری میشه ریختش تو بازی...تو تاپیک خودش پرسیدم گفتن بیام بخش کنسولا... بدون داشتن هاردم میشه؟؟

داره خودمونی میشه KING OF P30WORLD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیراز :: لینوکس::

پيش فرض

من تلوزيون samsung lcd 40 inch full hd دارم ولي هر چي تنظيمات تصوير را تغيير مي دم به كيفيت دلخواه نمي رسم يعني يا خيلي تصوير تيره هست يا--- و كلا بگم هنگام بازي كردن يك بازي مثل آندركاور حالتون از هر چي كنسوله به هم مي خوره و ترجيح مي ديد كه بريد با موبايل بازي كنيد-در حالي كه تصوير اين بازي روي مانيتور كامپيوتر خيلي هم بد نيست- كابل HD هم دارم - بهترين تنظيمات از نظر CONTRAST AND BRIGHTNESS AND COLOR AND SHARPNESS براي اين كنسول چيه؟

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

برای XBox 360 آرکید کدوم هارد می ارزه ؟ 20 یا 120

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

من تلوزيون samsung lcd 40 inch full hd دارم ولي هر چي تنظيمات تصوير را تغيير مي دم به كيفيت دلخواه نمي رسم يعني يا خيلي تصوير تيره هست يا--- و كلا بگم هنگام بازي كردن يك بازي مثل آندركاور حالتون از هر چي كنسوله به هم مي خوره و ترجيح مي ديد كه بريد با موبايل بازي كنيد-در حالي كه تصوير اين بازي روي مانيتور كامپيوتر خيلي هم بد نيست- كابل HD هم دارم - بهترين تنظيمات از نظر CONTRAST AND BRIGHTNESS AND COLOR AND SHARPNESS براي اين كنسول چيه؟
    دوست عزیز شما اول از همه تو تنطیمات خود کنسول برید در قسمت Display سپس قسمت Reference Levels بعد به سه گزینه برخورد میکنین که باید ازین سه تا گزینه intermediate را انخاب کنید تا محیط بازی از نظر تاریکی متعدل بشه. در مورده تنظیمات tv ها با هم فزق میکنن اما شما اگه میبینید محیط بازی تاریکه می تونید contrast را افزایش بدید.
    Last edited by shab_2008; 19-01-2010 at 12:17.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •