بابا دو تا كه نه يكي
دوستان عزیز من می خوام پخش و بان و آمپلی رو از سایت pioneershop.ir سفارش بدم به نظرتون قیمتاش چطوره؟
dvh-4150ub=208
kenwood 718ex= 87
Pioneer GM-3300T=71
راستی این پخش پنلش جدا میشه؟
Last edited by adib197; 19-01-2010 at 00:29.
پس یعنی من دوتا راه دارم:
1: اون سابی هم که روی سینی هستو بیارم با اون ساب که می خوام بخرم بندازم توی باکس و بزارم توی صندوق .
2: به جای خریده یه ساب برای باکس دوتا ساب بخرم که صدا به هم نریزه .
درسته دیگه؟
سلام
منظور اين حلقه هستش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رضا جان معلومه با دقت تاپيك رو پيگيري نميكنيا!؟
تو پست شماره1862 بنده پاسخ دادم![]()
دوستان توجه كنن،يه نكته مهم:
براي اينكه تو سيستم بهترين كوبش و اجرا دقيق فركانسها رو داشته باشيد و پديده Bass Cancellation
بوجود نياد بايد حتما از دوتا ساب عين هم استفاده بشه.همينطور هر دو يكجا نصب شده باشن.كه بهتره بجاي روي تاقچه بستن(Free Air) داخل باكس مناسب قرار بگيرند.
البته اين توضيح براي آن دسته از دوستاني هستند كه ميخواهند از دوتا ساب استفاده كنن.
دوستان دیگه هم نظرشون رو در باره سیستمی که آقا رضا معرفی کردن بگن
ممنون میشم![]()
راستيتش يکي از دوستام يه پخش 6050 (کارکرده) پايونرالبته تميز وسالم گرفته.
و يه پخش teak با کارتون و يه مقدار پول هم داده بود.
چون پخش از teak اصلا راضي نبود وميگفت لنزش بعد 3ماه کاملا تعطيل شده بود و به حالت جمعه در اومده بود وcd رو بالا نمي آورد و همونطور خراب فروخت 65 تومن .
حالا اين پخش 6050 رو برداشته اما 4 مشکل هست
اول _اينکه گارانتي نداره
دوم_ پخش کارتون نداره
سوم_قيمتش رو ميگه 150 تومن (باتوجه به اينکه کارتون هم نداره)
چهارم_کنترل پخش به جاي اينکه مشکي يه دست باشه با تيکه اي رنگ نقره اي دقيقا بر عکس هست و رنگ نقره اي يه دست داره با تيکه اي رنگ مشکي (کنترل فابريکي نيست) در ضمن کنترلش lest وenter رو انجام نميده.
ودر آخر اينکه بعد از خريد ونصب پخش به فروشنده گفته بوده کارتون پخش رو بديد فروشنده گفته بوده اين پخش ها رو ما از شرکت مياريم دست دومشون کارتون نداره
حالا شما دوستان واساتيد ميگيد اين رفيق ما چه کار کنه ؟
قيمت کارکردش با کارتون چنده؟
اين کنترل با اينکه مال اين پخش نيست مشکلي پيش نمياره اصلا کنترل خود 6050 گير مياد قيمتش چنده ؟
راستي اين برنامه اي که ميشه با اون فضاي داخلي باکس رو اندازه گيري کرد چيه ميشه برنامش رو از اينترنت دانلود کرد اگر برنامه اش هست اسم يا لينک آدرس دانلودش رو برام بذاريد .
دوستان حتما جواب درست ودقيق بدهيد ممنون از همتون
این قوطیه میره پشت در و حلقه رو میمونه؟
خواهش میکنم
ممنون از راهنماییت
همون 5150 رو گرفتم
فقط یه مشکل دارم
آیا این مدل wma رو ساپورت میکنه؟ چون این فرمت رو نمیخونه.
یه سوال:
پخشها که 50*4 هستن میشه 100*2 شون کرد ؟
به عبارت دیگه خروجی ها رو دو به دو به هم وصلشون کرد ؟
ودر نهایت فقط برای یه جفت باند خروجی آورد؟ تا نیاز به آمپ رو تا حدی تامین کنه مثلا برای یه جفت 718 کنوود!![]()
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)