تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1109 از 3195 اولاول ... 10960910091059109911051106110711081109111011111112111311191159120916092109 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,081 به 11,090 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

نه رفیق الان خیلی وقته که امتیاز ساخت کنسول به چین داده شده...البته برای این طرف.
    نگرون نباش کار همون چین هم درسته.

2. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز camry's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    مزيت xbox چيه آيا همون كاره كامپيوتر رو مي كنه
    آخه من مي خواستم بخرم گفتم ببينم چه فايده هايي داره آيا ارزششو داره؟

ممنون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام

ممنون
    XBOX 360 یه کنسول بازیه. علاوه بر بازی می شه باهاش موزیک و فیلم پخش کرد. کاربرد دیگه ای داره؟
    در حالی که کامپیوتر گستره ی استفاده و کاربردش فراتر از اینهاست.

5. این کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رو زمین ... !

پيش فرض

البته مزیت اصلیش بازی های بیشتر X360 هستش !
    الان دیگه تنها بازی های انحصاری PC به كنسول ها هم راه یافتن(CRYSIS 2)و بازی های بزرگش هم كه اصلا برای PC نمیان!(ALAN WAKE)
    برادران میگم RE5 دو نفره میشه؟!
    FEAR 2 یا DEAD SPACE چی؟

7. این کاربر از 4870x2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

برادران میگم RE5 دو نفره میشه؟!
    بله اون 2 تاي ديگه نه !

آخر فروم باز Vahid67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

دوستان با Xbox 360 میشه آنلاین بازی کرد تو ایران ؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه h.a.m.i.d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

PC به طور کلی در زمینه‌های مختلفی کاربرد داره و از یه چیزی که کار اصلیش چیز دیگه‌ایه ولی میشه باهاش کارهای دیگه هم کرد ، نباید انتظار داشت اون کارها رو به خوبی انجام بده .
    مثل موبایل‌ها که علاوه بر کارایی اصلیشون که زنگ خوردن و زنگ زدنه ، باهاشون میشه عکس گرفت ، آهنگ گوش کرد و یا بازی کرد . اما بازی موبایل رو میشه برای مثال با PSP مقایسه کرد ؟

حالا اگه فرض کنیم منظور از PC ، یه Gaming PC بوده . باید گفت که اون PC نسبت به کنسول قیمت بالاتری خواهد داشت و علاوه بر اون دردسرهای خاص خودش رو هم داره . مثلاً بعد از یه مدتی یه بازی جدید میاد که احتیاج به سخت‌افزار قوی‌تری داره یا کارت گرافیکش باید فلان شیدر رو ساپورت کنه یا رم بیشتری داشته باشه یا ...

فقط میمونه یه چیز ، و اون هم اینه که بازی‌هایی وجود دارن که انحصاراً برای PC تولید میشن مثل اکثر بازی‌های استراتژی و یا بازی‌های متفرقه مثل Crysis (که گرافیک و فیزیک فوق‌العاده‌ای داره و فکر نمیکنم هیچ بازی مشابهش وجود داشته باشه) .

به هر حال ناگفته نمونه ، PC توانایی این رو داره که از کنسول قوی‌تر باشه که هم هزینه داره و هم کارایی نداره مگر در موارد خاص !!

نتیجه‌گیری اینکه اگه احساس میکنید خرید کنسول براتون یه هزینه اضافیه و به یه PC برای کارهاتون احتیاج دارید و فکر میکنید که بعضی مواقع هم میخواید باهاش بازی کنید ، و یا تمایل به اون بازی‌های انحصاری دارید ، استفاده از PC معقول‌تره . در غیراینصورت ، بی بر و برگرد باید رفت سراغ کنسول .

داره خودمونی میشه h.a.m.i.d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوستان با Xbox 360 میشه آنلاین بازی کرد تو ایران ؟؟؟؟؟
    بله میشه بازی کرد ، اما ۲ تا مشکل اساسی وجود داره .

اول از همه اینکه خطوط اینترنت ایران کیفیت لازم رو برای بازی‌های آنلاین ندارن .
    دوم از همه هم اینکه اکثر کنسول‌های موجود در ایران مد شده هستند و بازی‌های کپی ، بن شدن دستگاه رو به همراه خواهد داشت که منجر به قطع شدن دسترسی کنسول به LIVE ، آپدیت نشدن دشبرد و از کار افتادن هارد میشه (البته بچه‌ها میگن که هارد رو میشه دوباره درست کرد)

بنابراین اگه اینترنت سرعت بالا با ping پایین دارید ، یا باید دستگاه و بازی‌های اورجینال بخرید که گرون هستن و یا باید توکل به خداکنید و با سلام صلوات آنلاین بازی کنید تا بن نشید یا اگر هم شدید اون عواقبش براتون اهمیتی نداشته باشه .

البته یه راه حل دیگه هم میگن قراره ارائه بشه که دستگاه‌های کپی‌خور از دید سرورهای LIVE مخفی بمونه و متوجه مد شده بودنش نشن ، که هوز خبری ازش نیست ولی بنده شخصاً بهش امیدی ندارم . (iXtreme LT)

12. این کاربر از h.a.m.i.d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

آقا یه سوال داشتم
    من xbox 360 ارکید جاسپر دارم که یه هفته ای میشه خریدمش . امروز وقتی پشت کنسول رو نگاه کردم دیدم نوشته ساخت چین!!!!!!!!!!!!!!! خواستم بدونم مال من چینیه یا ایکس باکس ها اکثرشون چینی هستند؟ و اصلا اینکه چینی باشه باعث نمیشه کیفیت پایین بیاد و دستگاه خراب بشه مثلا سه چراغه؟
    بله ساخت چین هست. یعنی کلا ایکس باکس رو چین برای اسیا می سازه . در مورد کیفیت هم باید بگم که x360 جنس درجه 1 چینی هست و کاملا تحت لیسانس ماکروسافت هست مثل نوکیا که الان بیش از 90 درصد گوشیهاش رو چین میزنه.

14. این کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Vahid67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

بله میشه بازی کرد ، اما ۲ تا مشکل اساسی وجود داره .

اول از همه اینکه خطوط اینترنت ایران کیفیت لازم رو برای بازی‌های آنلاین ندارن .
    دوم از همه هم اینکه اکثر کنسول‌های موجود در ایران مد شده هستند و بازی‌های کپی ، بن شدن دستگاه رو به همراه خواهد داشت که منجر به قطع شدن دسترسی کنسول به LIVE ، آپدیت نشدن دشبرد و از کار افتادن هارد میشه (البته بچه‌ها میگن که هارد رو میشه دوباره درست کرد)

بنابراین اگه اینترنت سرعت بالا با ping پایین دارید ، یا باید دستگاه و بازی‌های اورجینال بخرید که گرون هستن و یا باید توکل به خداکنید و با سلام صلوات آنلاین بازی کنید تا بن نشید یا اگر هم شدید اون عواقبش براتون اهمیتی نداشته باشه .

البته یه راه حل دیگه هم میگن قراره ارائه بشه که دستگاه‌های کپی‌خور از دید سرورهای LIVE مخفی بمونه و متوجه مد شده بودنش نشن ، که هوز خبری ازش نیست ولی بنده شخصاً بهش امیدی ندارم . (iXtreme LT)
    مرسی از شما دستگاه ارجینال توی ایران پیدا میشه ؟؟؟؟ قیمتش چنده؟؟؟؟

16. این کاربر از Vahid67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •