تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 187 از 2365 اولاول ... 871371771831841851861871881891901911972372876871187 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,861 به 1,870 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

آخر فروم باز hesamkowsar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ایران سبز

پيش فرض

اگه این کار رو کردی حتما عکس بذار
    حتی اگه بد شده بود
    کیفیت توی در 100% از کیفیت داخل جاهای فابریک بهتر هست ولی خوب باید رودری ها رو برید
    هر کاری کردی عکس یادت نره که برای بقیه و من تجربه بشه
    امیر جان اگر رو در بزارم این باندارو میزارم که قشنگ و قوی هم هست...البته شاید جیب های روی در رو بر دارم پایین ترین جایی بزارم که مگنتش به شیشه گیر نکنه...تمیز بریده شه مهم نیست...خوبم نشه هست تو بازار...

SPS-500 رو دری

امیر جان در رابطه به اونجایی که بهت گفتم (جلو دنده) یه مشکل بزرگ وجود داره...پشت این کنسول فضای زیادی بازه که نمیشه پرش کرد...اگه اون نبود بی نظیر میشد...واسه این هر فکری میکنم اخرش میرسم به رو دری...
    Last edited by hesamkowsar; 18-01-2010 at 13:48.

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    1-4150
    2-هرچه ولتاژ Pre Out بيشتر باشه نويز احتمال تو سيستم كاهش پيدا ميكنه.
    3-اگر انتهاي مگنت گير نكنه مشكلي نبايد باشه
    4-به نظر من كه گير ميدن

اگر باكس رو اصول طراحي و ساخته شده باشه مي ارزه.ساب 200 وات RMS هستش.البته ضعيفه ولي ببين صدا چه جوري،بيسها گيج ميزنه يا نه؟ولوم رو بالا ببر به صداي خروجي هوا گوش كن ببين نويز داره(همون پر پر معروف)اگر پورت با نرم افزار تهيه شده باشه و سرعت هوا(Air Velocity) درست محاسبه شده باشه خوبه.بگير
    سلام رضا جان
    از نظر باكس خيالم راحت شد،يكي از دوستام طراحيش كرده.فقط براي اينكه از ساب هم مطمئن شي يه تست بزن ببين كوئلش سالم باشه باآمپر متر
    کسی نبود؟ یه کمکی به ما کنه
    به نظر من شما كلا دور سابهاي پايونير رو خط بكش.به جاش يا JBL بگير يا ساند استريم.

3. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امیر جان اگر رو در بزارم این باندارو میزارم که قشنگ و قوی هم هست...البته شاید جیب های روی در رو بر دارم پایین ترین جایی بزارم که مگنتش به شیشه گیر نکنه...تمیز بریده شه مهم نیست...خوبم نشه هست تو بازار...

SPS-500 رو دری

امیر جان در رابطه به اونجایی که بهت گفتم (جلو دنده) یه مشکل بزرگ وجود داره...پشت این کنسول فضای زیادی بازه که نمیشه پرش کرد...اگه اون نبود بی نظیر میشد...واسه این هر فکری میکنم اخرش میرسم به رو دری...
    سلام
    پوزش ميخوام براي اينكه از گزينه Multi استفاده نكردم،اين پست تو صفحه بعد بود من نديدم.
    شما زياد پائين نصب نكن،براي اينكه شيشه به مگنت گير نكنه يه حلقه MDF ببر به اندازه قطر محل نصب،مشكل حل ميشه.
    موفق باشيد

5. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hesamkowsar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ایران سبز

پيش فرض

سلام
    پوزش ميخوام براي اينكه از گزينه Multi استفاده نكردم،اين پست تو صفحه بعد بود من نديدم.
    شما زياد پائين نصب نكن،براي اينكه شيشه به مگنت گير نكنه يه حلقه MDF ببر به اندازه قطر محل نصب،مشكل حل ميشه.
    موفق باشيد
    میشه بیشتر توضیح بدید؟یعنی حلقه mdf رو دور مگنت بچسبونم...خودتون اگه اینکارو کردید بی زحمت یه عکس بزارید...ممنون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

دوستان ما یدونه ساب جاپونی پایونر از همون رینگی ها بگیریم بندازیم تو باکس بهتره یا یدونه ازین بومب باکسهای jbl ؟
    Last edited by shab_2008; 18-01-2010 at 21:22.

آخر فروم باز رضا صادقی's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

كمكم نيازم بد جور بچه ها اين ساب و باكس رو گفته 65 تومن من نظرم رو 60 هست به نظر شما ميارزه؟‌ساب خوبي هست يا نه؟ چه آمپي و با چه قيمتي برا اين خوبه؟‌چند وات آر ام اس هست؟ كسي صداشو شنيده؟ بيسش چطوره؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:

كسي نبود جواب مارو بده مثلا ما به كمك زود ناز داشتيم ولي......

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

بچه ها میتونین سریع کمک کنین چون عصر میخوام بندازم
    ببخشید اگه دیر جواب میدم
    ولی اگه 5150 رو به اون قیمت بگیری خوب گرفتی
    6150 ندیدم تا الان
    نه اینکه نباشه ولی من ندیدم

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

به نظر من شما كلا دور سابهاي پايونير رو خط بكش.به جاش يا JBL بگير يا ساند استريم.

خوب همین jbl و ساند استیریم خوبشو معرفی کنید ببینید من الان 1 جفت باند 718 دارم تا دیشب آمپلی داشت دزدان بردند با یه پخش jvc حالا تا 500-600 میخوام خرت و پرت بهش اضاف کنم مثل ساب آمپلی کامپوننت و اینا اما از مارک خوب و قدرت خوب هیچکدوم خبری ندارم 718 رو هم اینجا بود فهمیدم خوبه
    اگه میشه یه کمکی به من بکنید یه سیستم خوب جم کنم راستی ساب هم میخوام 2 تا بذارم باکس با یه آمپلی 4 کانال که هم باند ها و ساب ها رو تغذیه کنه ممنون یه آمپلی هم معرفی کنید

بعد یه سوال دیگه ساب 3000 وات هست تو ایران ؟

نظرتون راجع به این چیه

کد:
    این RMS چیه و چند باشه خوبه
    پک پاور هم توضیخ بدیم ممنون میشم
    Last edited by isbn; 18-01-2010 at 21:05.

آخر فروم باز رضا صادقی's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    خرم آباد

13

خوب همین jbl و ساند استیریم خوبشو معرفی کنید ببینید من الان 1 جفت باند 718 دارم تا دیشب آمپلی داشت دزدان بردند با یه پخش jvc حالا تا 500-600 میخوام خرت و پرت بهش اضاف کنم مثل ساب آمپلی کامپوننت و اینا اما از مارک خوب و قدرت خوب هیچکدوم خبری ندارم 718 رو هم اینجا بود فهمیدم خوبه
    اگه میشه یه کمکی به من بکنید یه سیستم خوب جم کنم راستی ساب هم میخوام 2 تا بذارم باکس با یه آمپلی 4 کانال که هم باند ها و ساب ها رو تغذیه کنه ممنون یه آمپلی هم معرفی کنید

بعد یه سوال دیگه ساب 3000 وات هست تو ایران ؟

طبق تجربيات من باكس دو تاي نبند يه ساب sound s t4 اينچ 12 بگير حدودا به قيمت 150 تومن بذار تو باكس آمپ هم به نظر من PCX 1000 D حدودا قيمتش 280 تومن هست باند هم 718 اي ايكس بگير (آمپ باند رو دقيق نميدونم ولي اگه بتوني باند ها رو دو جفت بگيري و آمپ هم ساند استريم PCX 540 ببنديبا قيمت120 تومن ديگه بايد باهاش انفجار راه بندازي چيزي كه من حساب كردم با دست مزد+ساخت باكس+سيم كشي چيزي حدود 750 تومن ميره البته با 120 تومن آمپ 4 كانال و يه جفت اضافه 718

نكته(((بيس اين ساب با اين آمپ بسيار بسيار رواني كننده و ويبره اي هست تا صداشو از نزديك گوش ندي حرف منو درك نميكني)))

آر ام اس همون توان خروجي واقعي باند و يا ساب هستش

ساب 3000 وات آر ام اس كه فكر نكنم زياد باشه ولي 3000 وات اسمي كه هيچ 4500 وات هم هست

ولي اگه ميتوني همن سيستم كه پيشنهاد كردم ببند چون من صداي همين سيستم رو از نزديك گوش دادم البته پخش 5050 بود به خدا اين ساب وقتي بيس ميزد كله آدم بود كه بر ميگشت
    Last edited by رضا صادقی; 18-01-2010 at 21:19.

12. این کاربر از رضا صادقی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

طبق تجربيات من باكس دو تاي نبند يه ساب sound s t4 اينچ 12 بگير حدودا به قيمت 150 تومن بذار تو باكس آمپ هم به نظر من PCX 1000 D حدودا قيمتش 280 تومن هست باند هم 718 اي ايكس بگير (آمپ باند رو دقيق نميدونم ولي اگه بتوني باند ها رو دو جفت بگيري و آمپ هم ساند استريم PCX 540 ببنديبا قيمت120 تومن ديگه بايد باهاش انفجار راه بندازي چيزي كه من حساب كردم با دست مزد+ساخت باكس+سيم كشي چيزي حدود 750 تومن ميره البته با 120 تومن آمپ 4 كانال و يه جفت اضافه 718

نكته(((بيس اين ساب با اين آمپ بسيار بسيار رواني كننده و ويبره اي هست تا صداشو از نزديك گوش ندي حرف منو درك نميكني)))

آر ام اس همون توان خروجي واقعي باند و يا ساب هستش

ساب 3000 وات آر ام اس كه فكر نكنم زياد باشه ولي 3000 وات اسمي كه هيچ 4500 وات هم هست

ولي اگه ميتوني همن سيستم كه پيشنهاد كردم ببند چون من صداي همين سيستم رو از نزديك گوش دادم البته پخش 5050 بود به خدا اين ساب وقتي بيس ميزد كله آدم بود كه بر ميگشت

راستشو بخوای من تا 1 تومن هستم ولی میخواستم یوخده خرج قیافه هم بکنم ولی این سیتم که پیشنهاد کردی وسوسه بر انگیزه
    راستی باندام 718 EX هست شما میگی یه جفت دیگه هم بگیرم پس میگیرم
    بعد برا باندها باید آمپلی جدا بگیرم؟
    نظرت راجع به این چیه؟رضا جان
    پخش من JVC KD-G546 هست آیا نیاز هست پخش و عوض کنم یا خوبه؟
    کد:
    البته SPLX -154
    1000 وات RMS
    Last edited by isbn; 18-01-2010 at 21:34.

14. این کاربر از isbn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •