تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدوم سرویس دهنده راضی هستین؟

راي دهنده
106. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • حسابگر ( داتک) www.hesabgar.net

57 53.77%
  • مهران ( پارس آنلاین)www.mcd.ir

9 8.49%
  • صبا نتwww.sabadsl.ir

40 37.74%
  • کرمانشاه www.krnet.ir

4 3.77%
  • سایر

8 7.55%
Multiple Choice Poll.
صفحه 128 از 144 اولاول ... 2878118124125126127128129130131132138 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,271 به 1,280 از 1440

نام تاپيک: Adsl / شهر كرمانشاه

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

سلام
    من ساکن پاوه هستم
    الان دو نمایندگی ADSL تو شهر ماست
    اینی که من ازش استفاده میکنم ماله حسابگره
    سرعت دانلودش حداکثر 15 است ماهیانه هم 24 تومن میگیرن
    یه فامیلی تو کرمانشاه داریم ازش پرسیدم گفت من 512 دارم سرعت دانلودش 128 کیلوبایته تازه بدون دانلود منیجر
    نمایندگی دوم هم من شنیدم که اشتراکش زیاد تعریفی نداره و نمیدونم مال کدوم شرکته

به هر حال خواستم بگم که واقعا ظلمه 24 تومن تو یه ماه فقط واسه 15 کیلوبایت

پروفشنال mehr film's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

..........
    Last edited by mehr film; 18-01-2010 at 02:14. دليل: پست اضافی

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام خدمت همه شما دوستان عزیز همشهری
    دوستان عزیز من 2 ساله که مشترک ای دی اس ال حسابگرم چه حجمی چه نامحدود همین حالاشم سه تا خط دارم
    به نظر من که سرعتش عالییه اگه شما دوستان با داشتن خط 1 مگ دانلود زیر 130 دارین پس حتماً مشکل از خط شماست
    بیخودی گیر ندین به این بدبختها
    بابا یه سر برین مخابراط محلتان بگین خطمان نویز داره شاید اصلاً خط درست قیچی نشده باشه
    مثلاً خط خود من الا سرعتش افتضاحه اما با پیگیریام فهمیدم مشکل از کجاست پس شما هم نشینین تو خانه به امید اینکه با فحش دادن به ریس حسابگر که خیلیم ادم محترمیه خططتان درست بشه.
    نه داداش من تو این شرکت کار نمیکنم اما خداییش کارشان بد نیست. تا حالا صد بار زنگ زدم حسابگر خیلیم خوب باهام برخورد کردن البته نمیتانن بد برخورد کنن نفس کشش نیس ولی خوب باز دمشان گرم من که راضیم.
    آره خیلی آقای با شخصیتیه آقای مدیر حسابگر ... ! مخصوصا شخصیت کلاهبرداریش اونم تو روز روشن ...
    رک بگم شرمنده... اگه شما راضی هستی از این وضعیت یا سطح کاریت با اینترنت خیلی کمه یا اطلاعاتی از سرویس دهی ISP ها و قوانین اون نداری.

وقتی اینقدر گیج تشریف دارن که من پول 3 گیگ حجم دادم ، 2 گیگ شارژ کرده .. دیگه آدم چی بگه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

امروز رفتم که با کرانی و اوون منیعی صحبت کنم دیر رسیدم نبودن!با یکی از این زنا که پشت میز ورودی هستن صحبت کردم!میگم خب سرعت ها همه افتضاح شده خب همون سرعت رو1x میذاشتید ولی دیگه الان من 50 دانلود نمیکردم فلانی 200! بعد میگه بابا بی انصافی نکنید دیگیه شبانه ممکنه اینجوری بشه لول بعد میگه با 50 شب دان میکنی روزا چند؟ میگم 230 میگه پس مشکلی نداره! عجب!!! بابا عقل کل من سرویس محدود گرفتم که از شبانش استفاده کنم مگرنه کدام خری همچین سرویسی رو برای دانلود روزانه میگیره!؟
    -----------------------------------
    دوستان اگه دلشون میسوزه برای سرویسی که میگیرن به نام 1024 ولی کار 64 یا 128 رو میکنه یه قراری بیاد بذاریم بعد امتحانا بریم اونجا یه مقلطه ای راه بندازیم تکلیفمونو با اینا روشن کنیم!

داره خودمونی میشه pedramharmonica's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    kermanshah

پيش فرض

در حال حاضر ساعت 2 و 34 دقیقه بامداد و این هم سرعت اینترنت بنده با پهنای باند 1024 که تازه اقایون عرض کردن ما 1024 ها رو 2 برابر کردیم ! در حالی که تنها لینکی که در حال دریافتش هستم همینه و لینک مستقیم هم هست !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

------------------
    Last edited by ILDC2; 16-02-2010 at 22:40.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

از سرورهای دیگه هم امتحان کنید همینجوری به این یارو کر-انی فحش ندید
    از چندتا سایت مختلف دانلود کنید ببینید همین سرعت رو میده اگه تا 30 کیلو هم رفت که همینه و مشکل از کر=انی هستش وگرنه اگه تا 120 رفت مشکل از رپیدباز هستش پس الکی نرین شکایت بکنین
    فقط یه چیزی طرف دمش کلفته مواظب خودتون باشین
    Last edited by KING_DESIGNER; 22-01-2010 at 15:05. دليل: یی

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه عزیز همه این مشکلو دارم ... منم 1024 دارم ... خیلی دیگه خوب بشه میشه kbps30
    فقط اینو میدونم که چون قانون درست حسابی راجب ISP ها نداریم فعلا هیچ کاری نمیتونیم بکیم .. با اونجا رفتن هم درست نمیشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

پس تموم شد مشکل از همین حسابگره !!!!
    عجب کلاهبرداریه بعد از ده سال هنوز اینها مثل آدم کار نمیکنن !
    اونوقتها هم همین مشکلات قطعی و سرویس زپرتی رو داشتند واقعا چقدر باید دزد باشند ...
    جالب هم اینه همشون به مشتریها میگن قطعی سراسریه
    مکشل سراسریه
    چیزی گردن نمیگیرن ولی همه هم میدونیم که طرف ما مخابرات نیست طرف ما این شرکت دزده ه توی روز روشن کلاه همه رو بر میداره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

در زمانی که ساعت استفاده معمولیه سرعت ها خوبه و بیشتر از قرارداد است . اما در زمان استفاده مجانی همه میخواهند دانلود کنند و بنابراین سرعت دانلود کاهش زیادی پیدا میکنه . حالا هر سرویس دهنده ای مثل صبانت - شاتل - حسابگر یا هر شرکت دیگه ای که ساعترایگان داشته باشه.
    معمولا اولش که پهنای باند را افزایش میدهند سرعت تا مدتی خوبه ولی سریعا پهنای باند در زمان استفاده از ترافیک رایگان پر میشه.
    حالا شرکتا چند کار میتونند انجام بدهند
    1- پهنای باند را خیلی افزایش دهند ( به دلیل اینکه دیتا یک لینک 155 مگابیت را 8 میلیون تومان از خارج میخره و 50 میلیون تومان به شرکتها میفروشه برای شرکتا قیمت پهنای باند از تمام نقاط دنیا گرونتر در میادو در نتیجه مشترکها اینترنت را گرونتر میخرند.)
    2- لینک های peer to peer را ببندند ( امکان استفاده از emule- turent , ---- محدود کنن )
    3- ساعت استفاده رایگان را نیم بها کنند (تا او نهایی که به دانلود فایل احتیاج دارند از اون با سرعت بالا استفاده کنند )
    4- ساعت استفاده رایگان را حذف کنند.(حذف صورت مسئله)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •