تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 32 اولاول ... 511121314151617181925 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 312

نام تاپيک: ما هم بالاخره DV6 2020 خریدیم!

اگه نباشه جاش خالی می مونه roozbeh1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام دوستان
    من تهران نیستم.به نظرتون چطور بخرم که همون قیمت تهران در بیاد البته با گارانتی معتبر.مادیرانم گارانتی میکنه کسی با این گارانتی خریده؟
    از ایران اچ پی بخر منم از کرمانشاه سفارش دادم با تیپاکس مطمئن برات میفرستن به همون قیمت فقز که 7000 تومان هزینه ارسالشه

2. این کاربر از roozbeh1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه BLACK_SUN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    هر جا وایسم

پيش فرض

از ایران اچ پی بخر منم از کرمانشاه سفارش دادم با تیپاکس مطمئن برات میفرستن به همون قیمت فقز که 7000 تومان هزینه ارسالشه
    روزبه جان از راهنمایی ها ت خیلی ممنونم.اخه نکنه دسته دوم بندازن به ما؟کیف و مووس باهاش بود؟به عبارته دیگه شانتیون داشت؟لطفا کامل توضیح بده!
    داقون نشه تو راه ؟انوقط چی کار کنم؟
    Last edited by BLACK_SUN; 14-01-2010 at 16:18.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

iranhp فعلا این مدل را نداره و جاش مدل 2000 را داره که فرقش با این مدل نداشتن Fingerprint هستش و قیمتش با 2020 یکیه
    ميشه بگين finger print چيه؟

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

ميشه بگين finger print چيه؟

اثر انگشت رو می خونه و اگر مطابقت داشت ، شخص اجازه ی ورود به سیستم عامل رو داره!

6. این کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه roozbeh1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

روزبه جان از راهنمایی ها ت خیلی ممنونم.اخه نکنه دسته دوم بندازن به ما؟کیف و مووس باهاش بود؟به عبارته دیگه شانتیون داشت؟لطفا کامل توضیح بده!
    داقون نشه تو راه ؟انوقط چی کار کنم؟
    ایران اچ پی هیچ وقت این کار رو نمیکنه در ضمن من لپ تاپ رو دقیقا یک ماه که خریدم و دقیقا هم از 7 دسامبر که خریدم زمان شروع گارانتی تو سایت hp.com ثبت شده و که بیانگر نو بودنشه
    تو موارد فروش 2 حالت داره که معمولا 100 تومان باهم فرق قیمت دارن و مورد اول 18 ماه گارنتی داره
    و مورد دوم 2 سال گارانتی و بیمه ایران و کیف و موس و حمل رایگان
    باید حتما بگی که با تیپاکس برات ارسال کننن که مطما باشی چون واقعا به خوبی با بستت رفتار میکنن و مثل پست نیست که از اینور پرتش کنن اینور و اونور
    بعدم بسته رو تا 1500 بیمه میکنن که اگر خراب شد بیمه جبران میکنه

8. این کاربر از roozbeh1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال SHADEL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ایران اچ پی هیچ وقت این کار رو نمیکنه در ضمن من لپ تاپ رو دقیقا یک ماه که خریدم و دقیقا هم از 7 دسامبر که خریدم زمان شروع گارانتی تو سایت hp.com ثبت شده و که بیانگر نو بودنشه
    تو موارد فروش 2 حالت داره که معمولا 100 تومان باهم فرق قیمت دارن و مورد اول 18 ماه گارنتی داره
    و مورد دوم 2 سال گارانتی و بیمه ایران و کیف و موس و حمل رایگان
    باید حتما بگی که با تیپاکس برات ارسال کننن که مطما باشی چون واقعا به خوبی با بستت رفتار میکنن و مثل پست نیست که از اینور پرتش کنن اینور و اونور
    بعدم بسته رو تا 1500 بیمه میکنن که اگر خراب شد بیمه جبران میکنه
    من از پاساژ پایتخت خریدم 147000 تومان با گارانتیه رایانه همراه.ولی با گارانتی شرکت سبز ایران هم بود 1380 تومان.از فروشنده که پرسیدم گفت ایران اچ پی دیگه می خواد فقط پرینتر و ... محصولات اچ پی رو وارد کنه و میخواد از لپ تاپ بکشه بیرون.ولی خدمات گارانتیشو قطع نمی کنه. به هیچ وجه.
    Last edited by SHADEL; 15-01-2010 at 15:44.

10. این کاربر از SHADEL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام

تاپیک جالبی هست ! من هم به تازگی ( حدود 3 هفته است ) که یه
      محتوای مخفی: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/me/en/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-4011364-4043739.html 
    HP Pavilion DV6 2020ev
    گرفتم !!

انواع برنامه ها و بازی ها رو روش تست کردم ... فقط در یک کلام میشه این نوت بوک رو معنا کرد : شاهکار !

از لحاظ زیبایی که واقعا دست اکثر نوت بوکها رو از پشت بسته ! از لحاظ Performance هم که حرف نداره !

مشخصات :

CPU : Intel® Core™ i7-720QM ,1.60~2.8 GHz, L2 cache 6 MB
    Ram : 4096MB Supports up to 8 GB DDR3 memory
    HDD : 500GB 2.5" SATA 7200 rpm
    GPU : NVIDIA GeForce GT 230M with 1 GB dedicated DDR3
    LCD : 15.6” Diagonal High Definition HP LED Brightview Display
    Battery : 6cell Lithium-Ion Li-Ion battery
    Weight : 2.88kg

با این نوت بوک بازی Dirt 2 رو با تمام جزییات اجرا کردم ... این بازی در فریم 30 ثابت میشه ... با تمام جزییات به من فریم ریتی معادل 17~20 میداد ... که با کاهش میزان تصصیح بافت ( Anti-Aliasing ) به 8 فریم ریتی معادل 28~30 داد !

از جمله دیگر بازیهایی که با این نوت بوک اجرا کردم بازی Batman : Arkham Asylum بود که در بالاترین تنظیمات گرافیکی فریم ریتی معادل 18~21 میداد ... که باز با کاهش تصصیح بافت فریم ریت به 29~35 رسید !

بازی PES 2010 رو هم که با 60 فریم ثابت نرم و راحت بازی میکنم ( با PC م PES ضعف گرافیکی داره ! با نوت بوک انگار نسخه PS3 رو داری بازی میکنی ... در ضمن گرافیک PC من 8600 GT GDDR3 256 هست ) !

در مجموع یه توصیه به دوستان خوب خودم : کسانی که مثل من عاشق بازی هستند و میخوان از بازیهای آینده عقب نمونن ، این نوت بوک تضمین خوبی هست !

در ضمن این نوت بوک برام 1.700 تموم شده ... کانادا هست ! ( به تازگی شرکت مادیران یک سری از نوت بوکها رو گارانتی میکنه و میده بیرون ... این مدل جدید ترین مدل گارانتی شده این شرکت هست که 1 سال گارنتی و 3 سال خدمات پس از فروش و 3 ماه تعویض شارژر و باتری داره ... مدل بدون گارانتی مادیران ، که ساخت چین هم هست قیمتی معادل 1.550 داره ... اشانتیون یه موس و یه کیف هم گرفتیم )

12. 3 کاربر از SinaKing بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoud8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سینا جان!
    اگه تونستی دماها رو هم در حالتهای مختلف اندازه گیری کن و اطلاع بده...

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoud8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !

قیمت رو که بچه ها گفتن

در مورد گارانتی هم:
    یه عده می گن اصلا گارانتی نکن، اما من نظرم اینه که یه گارانتی داشته باشه اما از این معروفا(ایران اچ پی و...) نباشه چون بیهوده قیمت رو بالا میبره...

15. این کاربر از masoud8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه BLACK_SUN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    هر جا وایسم

پيش فرض

با سلام به هم همه ی دوستان که به بنده لطف داشتن
    اول از روزبه جان تشکر میکنم مطالبت بهم کمک کرد
    SHADER جان ممنوناما گارانتی ایران اچ پی گارانتی امن و به نسبت پولش بصرفه تره چون هرچی باشه شرکت با اسمیه
    SINA KING باید بگم که تا حالا هیچ لپ تاپی با این CONFIG و با این قیمت تو ایران پی دا نمیشه.اما مواظب گرم شدن لپ تاپ باش که خیلی مهمه مخصوصا برای HP.در مورد گارانتی هم باید بگم که من امروز یعنی 26/10/88 در یکی از مجله های معتبر نوشته بود قیمتش 1680000 تومان با گارانتی مادیران که واقعا زیاده.من حدود 6 تا9 ماه پیش بود که دیدم مادیران برند های HP و DELL و LG رو داره گارانتی میکنه.گارانتی معتبریه اما زیاد میگیره.زیاد نمی گیره؟
    مسعود جان گارانتی به نظره من برای این مدل خیلی لازم هست چون این مدل اولین سری از core i7 رو داره رو برنده hp پیاده میکنه و خیلی لازمه ادام خیالش راهت باشه.مخصوصا gamers توجه کنن که حتما گارانتیش معتبر باشه که اگر براش مشکلی پیش اومد اونوقت با دو دست نزنی تو سرت و بگی"وااااااااااااااااااااااای بدبخت شدم 1500000 پرید"
    تصمیم با شماس

17. این کاربر از BLACK_SUN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •