برای تشویق دانش آموزان جهت شرکت در جشنواره ی خوارزمی چه کاری می توانم انجام دهم ؟این جانب دبیر علوم تجربی هستم.
برای تشویق دانش آموزان جهت شرکت در جشنواره ی خوارزمی چه کاری می توانم انجام دهم ؟این جانب دبیر علوم تجربی هستم.
دوست من بنده توی 2 دوره جشنواره خوارزمی شرکت کردم ، طرح من یه طرحی بود که استاد دانشگاه ها و صاحب نظران که می خوندن فکر می کردن این طرح رو چند تا دکتری برق و الکترونیک نوشتن ، من این طرح رو تو جشنواره شرکت دادم ولی ولی از اون جایی که داوران استانی ترسو و بی سواد تشریف دارن نتونست طرح من رو داوری کنن یعنی سر در نیاوردن در حالی که من قبل از برگزاری داوری استانی طرح رو ثبت کرده و به تایید 3 سازمان معتبر کشور رسوندم، از گفتن این مطلب نمی گم تا نا امید بشی چون پژوهش یعنی زندگی یعنی عشق علاقه بی پژوهش زندگی یعنی هیچ ولی طرحت رو حتما طوری بنویس که سواد داورای ما بکشه ...
من یه اختراعی رو کامل کردم.خیلی برام هزینه داشت اما مامانم کمکم کرد.اما نمیدونم اگه موفق نشم چه طوری تو چشماش نگاه کنم.
من نمیدونم اونجا چه اتفاقی میوفته اما فکر نمیکنم درست باشه که بگیم بارتی بازی میشه.همه واسه اختراعاتشون تلاش کردن .یکی بیشتر ویکی کمتر .کارای همهی بچه ها با ارزشه .مهم نیست کی مقام میاره .این مهمه که همه ی ما واسه سر بلندیه خودمون وملتمون به فکر ایدهها و اختراعات نو افتادیم.وبه نظر من همه استحقاق لوح تقدیرو دارن.مگه نه؟
![]()
سلام من تو جشنواره حرکت تو دانشگاه تهران شرکت کردم.عجیب بود هیچ اتفاقی نیفتاد.فقط از روسای دهنشگاه ها وانجمنهاو...تشکر کردن پس ما که چند ماه بی خوابی وخستگی رو تحمل کردیم چی؟
سلام
مخترعین و نخبگان ایران
توجه کنید........................توجه کنید
در جشنواره خوارزمی هر چقدر طرح کوچک و در این حال آسان باشد رتبه می آورد
نرید یک موشک یک سیستم پیچیده درست کنید، داوران سر در نمی یارن بعدش طرح را رد می کنن و در آخر تمامی زحمات شما به هدر می رود.
به نکته آخر توجه کنید و حتماً رتبه های اول تا سوم را چک کنید تا خودتان مطمئن شوید
رتبه 2 کشوری در جشنواره خوارزمی در ایران کسی بود که دستگاه گردو شکن را ساخت و مقام دوم را کسب کرد!
شک نکنید در گوگل سرچ کنید و ببینید با چشمانتان!!!
خوب من با نظر دوستمون آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] موافقم. طرح پیچیده هیچی سر در نمی یارن.
این اتفاق برا من افتاد. 2 سال پیش. البته امسال بالاخره تونستم مقام بیارم
با سلام
من دانشجو پزشكي هستم.چند تا سوال داشتم.
1)آيا نظريه توليد يك دارو هم مي تواند در جشنواره خوارزمي ارائه شود؟حتي اگر اون دارو توليد نشده باشد و در حد يك تئوري باشد؟
2)آيا برگزيدگان جشنواره خوارزمي براي امتحان دستياري پزشكي امتيازي دارند؟
3)براي راهنمايي بيشتر در مورد فيلد پزشكي جشنواره چكار بكنم؟
منتظر ايميل شما هستم.
با تشكر![]()
من چه طوری میتونم سوال بفرستم؟
سلام دوستان
من چند تا سوال در مورد اين جشنواره دارم :
1- مزاياي واقعي که اين جشنواره ميده و تا حالا هم داده و حرف نيست چيا هست؟!
2- اگر يک روبات بسازي و مثلا رتبه بياره و بعدا که بهت بورسيه ميدن فقط بايد بري توي همون رشته درس
بخوني يا مي توني توي رشته اي که دوست داري توي خارج تحصيل کني؟!
3- ايا خرج هايي که کردي رو در صورت برگزيده شدن بهت بر مي گردونند؟!
4- اين سوال رو مي خوام دوستاني که رفتند جشنواره يا مقامي اوردند جواب بدن نظرتون در مورد اين جشنواره
به صورت کلي چيه؟!
5- چه اختراعي رو اونا مي پسندند؟! ايا فقط بايد يک چيز ساده باشه يا ميشه يک وسيله ي نظامي هم باشه؟!
6- اگر اختراع مصرف نظامي يا جنگي داشته باشه توي جشنواره ارزش داره ؟!
7- به غير از خوارزمي چه جشنواره ي ديگه با اين مزايا هست ؟!
8- اگر اختراعي انجام بدي وقتي بورسيه بهت ميدن بايد بري توي همون قسمت اختراع يا بورسيه براي هر رشته
اي که دلت مي خواد هست!؟
9- اختراعات نظامي رو بايد به چه جشنواره اي داد همين خوارزمي يا جاي ديگه؟!
10- چه کسي رو نخبه حساب مي کنند ؟! از ضريب هوشيش با ازمايش مي فهمند يا اختراعش؟!
11- اگر طرحت رو به کشور هاي ديگه بفروشي چه بلايي سرت مياد؟!
12- تا کي بايد کار رو تحويل بدي تا از مزاياي جشنواره بتوني استفاده کني؟!
ديگه همينا:دي
دوستان اين سوال ها براي يک تصميم گيري بزرگ هست لطفا تا حد امکان همين امشب جوابش رو بديد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)