تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1102 از 3195 اولاول ... 10260210021052109210981099110011011102110311041105110611121152120216022102 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,011 به 11,020 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

سلام
    یه سوال داشتم در مورد این ناتال ایکس باکس برا من یه توضیح بدید؟و اینکه آخر امن هست خریدنش یا نه،و اینکه برای اینکه بازیهای کپی بخوره باید کاری روش انجام بشه یا نه.مرسی
    دوست عزیز ناتال یه تاپیک جدا داره که برایه اطلاعات بیشتر میتونین به اونجا برین.

اما این امن بودن که میگید منظورتون ناتال هست ؟

اگر دستگاه را از ایران بخرید که فروشنده ها خودشون دستگاه را کپی خور کردن اما اگه از اون وره اب بخرین باید بدین یه جا تا براتون کپی خورش کنن.

پروفشنال alireza_sun72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    یه زمان اسمش ایران زمین بود...

پيش فرض

سلام یه سوال داشتم من قرار بود یه هارد 120 بگیرم ولی حالا میخوام یه 250 هک شده بگیرم احتمال بن شدن داره؟؟
    کلا بن شدن بجز قعط شدن xbox live چه مشکلاتی واسه کنسول پیش میاره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    لطفا جواب بدین
    Last edited by alireza_sun72; 13-01-2010 at 13:18.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت

پيش فرض

سلام یه سوال داشتم من قرار بود یه هارد 120 بگیرم ولی حالا میخوام یه 250 هک شده بگیرم احتمال بن شدن داره؟؟
    لطفا جواب بدین
    هارد هک شده 250 = 100درصد بن شدن.

1:نصب نشدن بازی در هارد.2: اپدیت نشدن داشبورد

4. 4 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

لطفا جواب بدین
    اگه بن شيد ديگه نميتونيد بازي بريزيد روي هارد ! از هارد هك شده هم استفاده كنيد احتمال بن ميره بالا !
    البته در صورتي بن ميشيد كه به لايو وصل بشيد

6. 3 کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رو زمین ... !

پيش فرض

من یه باطری شارژی( فقط دو جفتش بدون شارژر) دیدم طرف می دادش 3 تومن
    فكر كنم 1800MAh بودش!
    والا من از همین پاناسونیك های ابی كه تو بازار پره استفاده می كنم
    با ویبره یه روزم دووم نمیاره

داره خودمونی میشه h.a.m.i.d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

حمید جان چند گرفتی این باطری ها رو ؟

2700 mAh هست دیگه ؟
    سعید جان خاطرم نیست قیمتش چند بود ولی خب نسبت به باطری های دیگه بالاتر بود یادمه یه مقدار من و من کردم ورش داشتم با توجه به گزینه‌های دیگه که بود . فکر می کنم دونه‌ای ۳ تومن بدون شارژر البته ، نمیدونم مطمئن نیستم !!
    مشخصاتش اینه :
    - جهت مصارف عمومی
    - جنس : Nickel-Metal Hydride (NiMH)
    - ظرفیت : 2000 mAh
    - خروجی : 1.2 V DC
    Last edited by h.a.m.i.d; 13-01-2010 at 19:28.

9. این کاربر از h.a.m.i.d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه h.a.m.i.d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوستان در مورد پروِژهء ناتال چندتا نکته رو دوباره یادآوری کنم و نظر شخصی خودم رو بگم .

اول از همه ناتال یه کنسول جدید نیست و به قولی "تجربهء بازی بدون کنترلر" برای XBOX 360 طراحی شده ، پس نگران قدیمی شدن کنسولتون نشید .

دوم از همه تاریخ رسمی اعلام نشده که محصول نهایی کی عرضه میشه ، ولی با فرض اینکه اصلاً همین فردا بیاد بیرون ، مطمئناً قیمت بالایی خواهد داشت و خریدنش به این زودیا معقول نیست . من باشم ، خودم میزارم یکی دو سال بگذره بعد میخرم .

سوم از همه این متد بازی کردن در عین جدید بودنش برای من همون هیجان EyeToy و Wii رو داره و به نظرم بعد از یه مدتی خسته کننده میشه و فقط به درد مواقعی میخوره که دوست و فامیلی کسی پیشتون هست و میشه حسابی خوش گذروند .

11. این کاربر از h.a.m.i.d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

دوستان در مورد پروِژهء ناتال چندتا نکته رو دوباره یادآوری کنم و نظر شخصی خودم رو بگم .

اول از همه ناتال یه کنسول جدید نیست و به قولی "تجربهء بازی بدون کنترلر" برای XBOX 360 طراحی شده ، پس نگران قدیمی شدن کنسولتون نشید .

دوم از همه تاریخ رسمی اعلام نشده که محصول نهایی کی عرضه میشه ، ولی با فرض اینکه اصلاً همین فردا بیاد بیرون ، مطمئناً قیمت بالایی خواهد داشت و خریدنش به این زودیا معقول نیست . من باشم ، خودم میزارم یکی دو سال بگذره بعد میخرم .

سوم از همه این متد بازی کردن در عین جدید بودنش برای من همون هیجان EyeToy و Wii رو داره و به نظرم بعد از یه مدتی خسته کننده میشه و فقط به درد مواقعی میخوره که دوست و فامیلی کسی پیشتون هست و میشه حسابی خوش گذروند .
    قیمتش اونقدر بالا قرار نیست باشه:

آقای جکسون پیش بینی میکند که Natal در هنگام عرضه به بازار حدوداً 99 دلار قیمت خواهد داشت.
    یه چیزی فراتر از این چیزیه که مد نظر شماست
    وقتی کوجیما رو به تحسین واداره و قرار باشه براش بازی های هارکور بیاد معلومه هدف یه کنترلر سرگرم کننده نیست خیلی بیشتر از اینا مد نظر مایکروسافته

13. 6 کاربر از Big-Boss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

علاوه بر اينكه پست آرش جان تاييد ميشه منم چند نكته در مورد اين ناتال اضافه مي كنم:

تاريخ رسمي عرضه كريسمس 2010 اعلام شده يعني دقيقا 1 سال ديگه همين موقع......قيمتش كه آرش گفت حدود 99 دلار درنتيجه خيلي هم گرون نيس و شايدم بشه گفت واسه همچين تكنولوژي ارزونم هس........ .

در مورد خسته كننده بودن هم بستگي به بازيهاش و نوعشون داره اگه بخواهي مثلا halo رو با ناتال بازي كني بله بعد نيم ساعت بازي كردن خسته كننده ميشه ولي اگه بازيهايي متناسب با ناتال ساخته بشه خيلي هم ميتونه اعتيادآور بشه نمونش هم همين fable 3 كه قرار قسمتهايي از اون توسط ناتال باشه(مثلا شكستن هيزما يا پر كردن ليواناي آبجو..يا حتي شمير زدن و....)

پس به نظر من نبايد قصاص قبل از جنايت بكنيم ناتال يك انقلاب تمام عيار هستش و پتانسيل بالايي داره و اگه به درستي از اين پتانسيلش استفاده بشه صد در صد موفق خواهد بود....... .

15. 6 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت

پيش فرض

علاوه بر اينكه پست آرش جان تاييد ميشه منم چند نكته در مورد اين ناتال اضافه مي كنم:

تاريخ رسمي عرضه كريسمس 2010 اعلام شده يعني دقيقا 1 سال ديگه همين موقع......قيمتش كه آرش گفت حدود 99 دلار درنتيجه خيلي هم گرون نيس و شايدم بشه گفت واسه همچين تكنولوژي ارزونم هس........ .

در مورد خسته كننده بودن هم بستگي به بازيهاش و نوعشون داره اگه بخواهي مثلا halo رو با ناتال بازي كني بله بعد نيم ساعت بازي كردن خسته كننده ميشه ولي اگه بازيهايي متناسب با ناتال ساخته بشه خيلي هم ميتونه اعتيادآور بشه نمونش هم همين fable 3 كه قرار قسمتهايي از اون توسط ناتال باشه(مثلا شكستن هيزما يا پر كردن ليواناي آبجو..يا حتي شمير زدن و....)

پس به نظر من نبايد قصاص قبل از جنايت بكنيم ناتال يك انقلاب تمام عيار هستش و پتانسيل بالايي داره و اگه به درستي از اين پتانسيلش استفاده بشه صد در صد موفق خواهد بود....... .
    درسته که ناتال خیلی خفن هست و بدون شک انقلابی در صنعت game هست ولی به نطره من حال کنسول یه دستش مخصوصا ویبرش هست و اون تمرکزی که روی بازی به وسیله اون پیدا میکنی. البته این یه نطر شخصی هست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •