تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 321 از 645 اولاول ... 221271311317318319320321322323324325331371421 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,201 به 3,210 از 6449

نام تاپيک: { سخت افزار } مشکلات و سوالات جزئی درباره لپ تاپ

پروفشنال r_22009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    EsFaHaN

پيش فرض

سلام
    من روی لپ تاپم آفیس داشتم که سریال میخواست و هر سریالی زدم نشد. میخواستم 2007 و حتی 2003 نصب کنم که ارور داد منم پاکش کردم به روش دستی چون معمولی پاک نمی شد.اما زوائدش هنوز باقی بود و پیغام میداد که روی سیستم هست.
    به روش پست بالا پاکش کردم زوائدش رو و اینبار 2010 رو نصب کردم اما تا نصفه که میره بیرون میاد و همون پیغام خطای اول رو میده که میگه نتونستم رجیستری رو بخونم: (قبل پاکسازی هم وقتی 2007 خواستم نصب کنم همین پیامو داد) از این خطا عکس گرفتم که قرارش میدم:
    واقعا درموندم و نمیدونم چیکار باید بکنم. اینم بگم که چند سی دی مختلف رو امتحان کردم اما همش همین خطا رو میده. چون ویندوزم اورجینال هست امکان نصب دوباره ویندوز هم نیست. ممنون میشم در یافتن علت خطا و درست کردنش به من کمک کنید.
    توی نصب 2007 و 2003 هم همین ارور رو میده هیچ ورژن از آفیس نصب نمیشه.

اگه برات مهمه یه دور ریکاوری کن ( وقتی سیستم بالا میاد دکمه f10 یا f11 رو بزن و restore c رو بزن تا برات ویندوز ارجینالو دوباره نصب کنه)

2. این کاربر از r_22009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه saam_metal5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    بلوچستان(تگزاس ایران)

7

با سلام دوستان اینجا میخوام چنتا سوال اساسی بپرسم شاید به درد بقیه هم بخوره 1-چرا کلیدهای F1 تا F12 توی STUDIO 1555 کار نمی کنه؟ مثلا من توی مرورگر OPERA میرم و کلید F11 یا F12 رو میزنم هیچ واکنشی نشون نمیده ولی در صورتی که باید عمل بکنه خوب سوال 2- من روزانه شاید 8 ساعت با لپ تاپم یکسره بدو ن استراحت کار می کنم مشکلی نداره؟یعنی واسه لپ تاپ مشکلی پیش نمیاد؟ من از دوستان پرسیدم گفتن باطریش رو در بیار و کار بکن بهتره یعنی مستقیم به برق بزن خوب میخوام بدونم نمیشه توی تنظیمات وقتی به برق میزنم باطریش رو غیر فعال بکنیم؟اگه امکانش هست لطفاً را هنمایی بکنیدچون نمیشه هی باطری رو در بیارم و جا بندازم میترسم خرااب بشه
    و سوال آخر اینکه لپ تاپم صداش بعضی وقتا قاطی میکنه یعنی آهنگ میزارم صدا نداره چیکار کنم؟ راستی رو کیبورد که صدا رو کم و زیاد میکنم بعضی وقتا مقدار کم و زیاد شدنش رو روی lCD نشون نمیده اما کم و زیاد میشه نور صفحش هم همین مشکل رو داره
    یعنی یک نفرم نیست جواب سوالهای منو بده؟عجیبه یخدا

آخر فروم باز saman3230's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

1-چرا کلیدهای F1 تا F12 توی STUDIO 1555 کار نمی کنه؟ مثلا من توی مرورگر OPERA میرم و کلید F11 یا F12 رو میزنم هیچ واکنشی نشون نمیده ولی در صورتی که باید عمل بکنه خوب سوال

دوست عزیز کیلدهای F لپ تاپ شما دو زمانه هستند یعنی درحالت آدی فقط صدا کم زیاد می کنند نور کمو زیاد می کنند و ... اگر شما می خواهید از کلید های F لپ تاپتون استفاده کنید باید کلید FN رو بگیرید و سسپس کلیدهای F رو فشار بدبد

2- من روزانه شاید 8 ساعت با لپ تاپم یکسره بدو ن استراحت کار می کنم مشکلی نداره؟یعنی واسه لپ تاپ مشکلی پیش نمیاد؟ من از دوستان پرسیدم گفتن باطریش رو در بیار و کار بکن بهتره یعنی مستقیم به برق بزن خوب میخوام بدونم نمیشه توی تنظیمات وقتی به برق میزنم باطریش رو غیر فعال بکنیم؟اگه امکانش هست لطفاً را هنمایی بکنیدچون نمیشه هی باطری رو در بیارم و جا بندازم میترسم خرااب بشه
    دوست عزیز من روزانه با لپ تاپم بالای 16 ساعت کار می کنم. هیچ مشکلی براش پیس نمیاد در ضمن هیچ نیازی به باطری کشیدن بیرون هم نیست چون لپ تاپ های جدید جوری طراحی شدن که وقتی باری کاملا شارژ میشه دیگه به صورت IDLE در میان و هیچ برقی به باطری نمیره

و سوال آخر اینکه لپ تاپم صداش بعضی وقتا قاطی میکنه یعنی آهنگ میزارم صدا نداره چیکار کنم؟ راستی رو کیبورد که صدا رو کم و زیاد میکنم بعضی وقتا مقدار کم و زیاد شدنش رو روی lCD نشون نمیده اما کم و زیاد میشه نور صفحش هم همین مشکل رو داره

این مشکل می تونه از ویندوزت باشه
    Last edited by saman3230; 11-01-2010 at 17:49.

5. این کاربر از saman3230 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه saam_metal5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    بلوچستان(تگزاس ایران)

10

ممنون از کمکتون خوب ولی من منظورم اینخ که آیا امکانش هست وقتی لپ تاپ رو به برق میزنم باتری رو غیر فعال کنم؟که اصلاً کار نکنه یعنی انگار کلاً در آوردی از یکی پرسیدم گفت امکانش هست حالا میشه بگین نحوه تنظیماتش چجوریه؟

آخر فروم باز saman3230's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ممنون از کمکتون خوب ولی من منظورم اینخ که آیا امکانش هست وقتی لپ تاپ رو به برق میزنم باتری رو غیر فعال کنم؟که اصلاً کار نکنه یعنی انگار کلاً در آوردی از یکی پرسیدم گفت امکانش هست حالا میشه بگین نحوه تنظیماتش چجوریه؟
    عزیر وقتی باطری idle میشه یعنی اینکه اینگار وجود نداره

به محض اینکه جریان برق قطع میشه خودش سوئیچ میشه رو باطری

Last edited by saman3230; 12-01-2010 at 13:43.

8. این کاربر از saman3230 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام رفقا
    میگم درسته که win 64 بیتی بیشتر برق مصرف میکنه!؟
    (( فصلها فصل زمستان شد.
    صحنه گلگشتها گم شد، نشستن در شبستان شد.
    در شبستان های تاریکی،
    می تراوید از گل اندیشه ها عطر فراموشی... ))

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز
    من یک لپ تاپ دل 1520 وسترو دارم حدود 4 ماه خریدم و از اون ابتدا مشکل باتری داره و با حداکثر کم کردن آپشن ها حدود یک ساعت و ربع کار میده لطفا راهنماییم کنید اشکال چیه و باید چکار کنم
    تازه این درحالیه که باتریش مثلا 9 سلولیه...

حـــــرفـه ای H@mid-Vista's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یعنی یک نفرم نیست جواب سوالهای منو بده؟عجیبه یخدا
    دوست عزیز جواب همه سئوالاتت اینجاست:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه alireza_gaming's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سلام
    من با لب تاب وسترو 1500 یه مشکلی داشتم اون هم این است که :
    وقتی سیم برق را به لب تب وصل می کنم نور کم میشود و وقتی سیم را جدا می کنم نور صفحه خوب می شه
    من تموم تنظیمات را چک کردم وباطری را هم چک کرد ولی مشکل از این ها نیست.
    لطفا من را در این امر راهنمایی کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirfiri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    همین جا

پيش فرض

درود
    يكي از دوستان لپ تاپ ASUS به قيمت 1 ميليون خريده كه امشب ميره تحويل بگيره.فروشنده بهش گفته 200تومن هم بايد بابت ويندوز 7 كه اصل خوده لپ تاپ هست بايد بده.
    ايا اين كار متداوله؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •