بله سعید جان دیروز اونجا رفته بودم لپ تاپ بخرم دیدم بود . تو جعبه قرمز با دسته . البته فله ای نبود ولی بود
چقدر حرص خوردم به خاطرش و چقدر دنبالش گشتم !! تو آسمونا پیداش کردم ، نگو رو زمین موجود بوده !!
بچه هایی که دنبالش میگشتن اقدام کنن .
بله سعید جان دیروز اونجا رفته بودم لپ تاپ بخرم دیدم بود . تو جعبه قرمز با دسته . البته فله ای نبود ولی بود
چقدر حرص خوردم به خاطرش و چقدر دنبالش گشتم !! تو آسمونا پیداش کردم ، نگو رو زمین موجود بوده !!
بچه هایی که دنبالش میگشتن اقدام کنن .
نه دوست عزیز نمیشه
فقط هارد های laptop که اونم باید حک بشه و حتما هم به قاب original hard خود کنسول نیازه
سلام خیلی از شما دوستان در باره SegaDreamcast 2 خیلی شنیدید .
حالا میگید خوب چه ربطی داره به 360 . ربطشو الان میگم . خیلی از افراد بر این باورند که 360 در حقیقت نسخه شماره 2 سگا دریم کست هستش . من این رو بارها شنیده بودم ولی خوب مقاله بدرد بخوری در این باره ندیده بودم .
در این مقاله که به ترتیب لینک هاش رو میزام 23 دلیل که چرا 360 همان دریمکست 2 هستش نوشته شما هم بخونید خیلی خوبه .
یه چیزی که برام جالب بود مدیر تیم بازار یابی 360 و دریم کست یه نفره !!!!!!!!!
و در این مقاله هم 10 تا دلیل آورده که چرا با اینکه تیم سازنده هر دو کنسول یکی بود چرا اولی شکست خورد و سونی پدرش رو در آورد ولی این یکی پدر سونی رو در آورد :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی جالبه بخونید کلی به اطلاعاتتون اضافه میشه .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by sonixax; 11-01-2010 at 23:03.
اقا من پاورم چک کردم 175وات نیست 150 وات
این برنامههای که شما دادین با چه برنامهای باز میشه که ببینم؟
اقا من پاورم چک کردم 175وات نیست 150 وات است
دیگه باید چه چیزایو بررسی کنم ببینم کنسولم الایت اصل هست یا نه؟
الایت 2تا دسته داره؟ ماله من یکی داشت!
بچه ها کسی میدونه بازیgta liberty city رو چطوری میشه ریخت روی هارد?
تا میخوام بریزم روی هارد eror میده من شنیدم چون این بازی اولش 2تا شخصیت واسه انتخاب داره نمیشه ریخت روی هارد!
یکی کمکم کنه
مرسی
دوست عزیز
پست های پشت سر هم ندید خلاف قوانین هست
سوال هاتون رو تو یک پست مطرح کنید و از ویرایش استفاده کنید
کنسول شما بردش jasper است خیالتون راحت
elite یک دسته داره نه 2 تا
این بازی رو هم خود من خیلی راحت تو هارد نصب کردم
اون error مربوط به Dvd بازی میشه که خرابه باید تعویضش کنید
کابل HDMI رو چند خریدی...؟؟
ساخت چین بود..؟
مال شما 100 درصد جاسپر هست؛ اون مدلی هم که دو تا دسته داره new pack هست
Last edited by shab_2008; 12-01-2010 at 00:42.
کدوم برنامه ؟
همونطور که بقیه بچه ها گفتن الیت یه دسته بیشتر نداره . این رو هم اضافه کنم که کابل HDMI هم نداره تو جعبه اش .
اروری که بهتون میده چیه ؟ اگه نمیتونه دیسک رو بخونه که مشخصه دردش چیه ولی اگه پیغام خاصیه بگین تا دوستان راهنمایی کنن .
من هم بدون مشکل نصب کردم ، دقیقاً مثل بازی های دیگه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)