سلام دوستان خوب هستید ؟....
من باید تا هفته دیگه یه سری قطعات از سیستمم رو عوض کنم برای همین به کمکتون نیاز داشتم !!!
اول اینکه من ساکن تهران هستم و نمیخوام کیسم رو به هر مغازه ای بدم چون اطمینانی بهشون ندارم و معلوم نیست قطعه دیگه ای رو عوض کنند یا نه !
اول میخوام یه جایی یا یه شرکت خوب و مطمئن رو بهم معرفی کنید تا کیسم رو پیششون ببرم و کارهارو اون ها برام انجام بدن برای این مورد خیلی تاکیید دارم ممنون میشم راهنمایی درستی بکنید
...........................................
مورد بعدی اینکه من مشکلی با پاورم دارم که اینقدر کامپیوتر روشن هست بعد از مدتی وقتی میخوام پاور رو بزنم روشن نمیشه یا روشن میشه بعد از 5 ثانیه خاموش میشه که بعد از چند بار درست میشه
این بعضی وقت ها که زیاد روشن میمونه اتفاق میوفته فکر کنم مشکل از پاور باشه !!!
............................................
به ترتیب فقط میخوام این قطعات رو تهیه کنم :
1: پاور Green خوب البته نمیدونم چه مدلی باید راهنماییم بکنید !!! ...
2: یک عدد انویدیا 9400 Gtx که ممنون میشم قیمتشم بگید اگه میدونید !!! ...
3: یه هارد 500 گیگ هم میخوام بگیرم اما نمیدونم کدوم برند بهترین هست و بدون مشکل ؟! ...
4: گرفتن یه cpu4 هسته ای البته نمیدونم چند GHz میشه و ربطی به تعداد core هاش داره ؟ ...
و اینکه مادربرد من گیگابایت هست چه پردازشگری با این مادر برد مچ هست و مشکلی نداره ؟...
5: گرفتن یه رم 4 گیگ که باز ممنون میشم بگید چه برندی بهترین گزینه برای انتخاب این مورد هست؟
.............................................
دوستان من باید این قطعات رو تا هفته دیگه نصب کنم رو سیستم برای همین خیلی عجله دارم و ممنون میشم لطفی در حقم بکنید و من رو آگاه بکنید تا سرمو کلاه نذارند و بهترین قطعات رو بگیرم!
البته در اخر در مورد قیمت حرف میزنیم
با تشکر از دوستان گلم

.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
جواب بصورت نقل قول

VD R/W HP 1260i SATA 2.0 24x 32000
.......