تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 649 از 1081 اولاول ... 149549599639645646647648649650651652653659699749 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,481 به 6,490 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

آخر فروم باز Razel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    .::0451 ::.

پيش فرض

با سلام
    من در هنگام نصب کسپر به این مشکل می رسم.....
    با اینکه nod32 رو unistall کردم اما بازم این error رو می ده:

دوست عزیز من هم مشکلی مثل مال شما داشتم با این تفاوت که برای من avast رو error داد. برای حلش شما در Run کلمه Regedit رو تایپ کنید و در صفحه باز شده کلیدهای ctrl+f رو بزنید تا جستجو بیاد بعد در کادرش کلمه nod32 یا Eset رو وارد کنید و جستجو کنید. هر چی پیدا کرد حذفش کنید (دقت کنید که اشتباهی چیز دیگه ای رو حذف نکنید) با کلید F3 جستجو رو ادامه خواهد داد. بعد از اتمام کار یک بار restart کنید و دوباره آنتی ویروستون رو نصب کنید.

موفق باشید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

با سلام
    روی سیستمم kaspersky internet security 2010 نصب است و از IDM 5.18 نیز استفاده می کنم وقتی kaspersky فعال است و می خواهم IDM را اجرا کنم IDM اجرا نمی شود و پیغام زیر ظاهر می شود

Windows cannot access the specified device, path,or file . you may have the appropriate permissions to access the item.

ولی وقتی IDM فعال است و kaspersky غیر فعال ، با فعال کردن kaspersky هیچ مشکلی پیش نمی آید .
    تنظیمات kaspersky را بررسی کردم Firewall آن را چک کردم ظاهرا همه چیز درست است ولی این مشکل با اجرای IDM پس ازkaspersky دوباره بوجود می آید.
    لطفا برای رفع این مشکل راهنمایی بفرمایید.

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

با سلام
    روی سیستمم kaspersky internet security 2010 نصب است و از IDM 5.18 نیز استفاده می کنم وقتی kaspersky فعال است و می خواهم IDM را اجرا کنم IDM اجرا نمی شود و پیغام زیر ظاهر می شود

Windows cannot access the specified device, path,or file . you may have the appropriate permissions to access the item.

ولی وقتی IDM فعال است و kaspersky غیر فعال ، با فعال کردن kaspersky هیچ مشکلی پیش نمی آید .
    تنظیمات kaspersky را بررسی کردم Firewall آن را چک کردم ظاهرا همه چیز درست است ولی این مشکل با اجرای IDM پس ازkaspersky دوباره بوجود می آید.
    لطفا برای رفع این مشکل راهنمایی بفرمایید.
    ويندوزتون چيه؟نسخه كاسپر شما چيه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamid_Y2K's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

نقل قول:
    نوشته شده توسط hamid_Y2K [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام دوستان
    عجب شانسی داریم ما KIS 2010 9.0.0.736 With Patch رو دانلود کرده بودم دیتا بیسش مال نزدیک دو ماه پیشه نوشته Databases are Obsolete چند روز پیش ها که به اون سایت که جناب همیلتون چند پست قبل ذکر کردن رفتم نوشته بود بزودی آپدیت ها را قرار می دن که مثل اینکه چند وقتیه که قرار دادن .
    ما هم که درد به در دنبال آپدیتاش بودیم رفتیم تو سایت خودش ببینیم چی گیرمون میاد
    یه برنامه از تو سایت کسپرسکی دانلود کردم مثل اینکه آپدیتا رو دانلود میکنه می خواستم ببینم درست کار میکنه یا نه یه عکس ازش قرار میدم.
    This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 834x384.
    تو شکل 1 Updater.bat رو که می زنم یه صفح سیاه باز میشه به اینترنت که وصل میشم( از نوع دایال آپ) شروع به دانلود می کنه
    که تو شکل 2 در پوشه Temp بعد temporaryFolder تو پوشه Bases نزیک ده مگابایت دانلود شده است.
    1: آیا این روش برای دانلود آپدیت های کسپر خوب هست یا نه؟ چون تا ده مگابایت دانلود شده حیفیم میاد از راه حل دوم برم.
    2:اگه نه که از همون لینک بالا که تازه آپدیت هاش رو قرار داده دانلود کنم؟
    3: این skin رو از کجا میشه دانلود کرد؟
    ممنون

در ابتدا اين نكته را ذكر كنم كه در سايت imageshack عكس آپلود نكنيد چون اين سايت در ايران قيلتر شده و عكسها توسط دوستان قابل مشاهده نيست.از طرف ديگه در سايت Speedyshare چيزي آپلود نشده و قابل مشاهده نيست.
    اما در مورد سوال شما بطور كامل در پست زير توضيحات لازم داده شده:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بااستفاد از همون برنامهkasperskyUpdater زدم دانلود شروع شد تو پوشه temp داشت عملیات دانلود انجام میشد می ریخت وقتی که دانلود تموم شد ریخت تو پوشه Update نزدیک 75 مگابایت شد.
    تو این پوشه سه تا فولدر داره که تو این یکی AutoPatches پنج مگابایت بود تو فولدر bases مگابایتش 69 بود یه پوشه دیگه هم Index بود.
    در این مسیر C:\Kaspersky Updater\Updates\AutoPatches\kav9exec فقط یه پوشه وجود داشت 9.0.0.736 که نزدیک 5.58 مگ بود.
    برای اینکه آپدیت ها رو یه نسخه پشتیبان ازش تهیه کنم رفتم گزینه Copy Updates to folder رو در یه درایو دیگه قرار دادم بعد رفتم رفتم پوشه 75 مگابایتی رو تو کسپر تعریف کردم که از اونجا آپدیت کنه .وقتی آپدیت تموم شد یه ری استارت کردم .آپدیت تقریبا درست انجام شده بود فقط یه دو سه تا ارور های قرمزی م تو گزارشش توش بود که مثل این که در آپدیت تاثیری نداشته اتفاق خاص نیفتاده بود.
    رفتم ببینم تو پوشه پشیبانی رو که براش تعریف کردم کپی هاش رفته که یا نه که رفته بود ولی پوشه AutoPatches توش نبودو پوشه bases هم 65 مگ بود وپوشه Index هم بود.
    گفتم شاید خوب دانلود نشده رفتم سراغ برنامه kasperskyUpdater رو دو باره آپدیت زدم یکم چند خط آپدیت کرد پنجره Prompt بسته شد و پایین برنامه نوشت که نیاری به آپدیت نیست.
    رفتم دو باره استارت آپدیت زدم درکسپر دیدم بازم همون جوریه تغییری نکرده بود می خوام بدونم مشکل از کجا بود؟(یعنی همین پوشه AutoPatches و Bases در پوشه پشتیبان)

بعد رفتم رو اینترنت آپدیت آنلاین انجام دادم که دیدم نزدیک 8 مگابایت دانلود کرد یه چیزهایی هم داشت دانلود می کرد که مال نسخه من 9.0.736 بود. قبلشم داشت برای 9.0.459 یه چیزهایی دانلود می کرد چرا این ها رو هم دانلود میکنه؟

بعد رفتم رفتم سراغ پوشه پشتیبان پوشه AutoPatches اومده بود 11 مگ هم بود که کلا رو هم دیگه الان 77 مگ هست.
    در ضمن همه این کارها در تاریخ 20 دی از ساعت 2 بامداد تا 9 صبح انجام دادم.
    خلاصه سوال ها:
    1:چرا بعد از اون همه دانلود 75 مگ در برنامه معرفی شده که دانلود آپدیت هاش رو با اون برنامه گرفتم(بدین صورت)
    C:\Kaspersky Updater\Updates --> AutoPatches\kav9exec\9.0.0.736 5.58 MB
    C:\Kaspersky Updater\Updates --> bases 69.1
    C:\Kaspersky Updater\Updates --> Index
    وقتی گرفتم اینجوری بود ولی در پوشه پشتیبانی رو که ساختم که البته کسپر رو آپدیت کردم که ریخت تو این مسیر اینجوری شد.
    G:\Kaspersky 2010 Update -- >AutoPatches pooshe aslan nabood
    G:\Kaspersky 2010 Update --> bases 65 Mb shode bood
    G:\Kaspersky 2010 Update --> bases u0607g .xml az aval boode
    2: بعد به اینترنت وصل شدم آنلاین آپدیت کردم اینطوری شد.8 مگابایت دانلود کرد از خود کسپرسکی این کارو کردم.
    G:\Kaspersky 2010 Update\AutoPatches\kav9exec --> 2 pooshe oomade 9.0.0.459 5.89 yeki dige daghighan hamoone ke ba barname gereftam --> 9.0.0.736 5.58
    G:\Kaspersky 2010 Update --> bases 65.4
    G:\Kaspersky 2010 Update --> Index u0607g.xml

چرا از خود کسپر باید autopatches حتما باید دانلود می شد در حالی که اون برنامه هم دانلود کرده بود تاز مخصوص همین نسخه ای که نصب هست اون برنامه دانلود کرده بود ولی تو نسخه پشتیبان خودم نیومده بود ولی با خود کسپر برای 9.0.459 که من ندارم الکی دانلود کرده تو پوشه نسخه پشتیبانم هم رفته ؟
    در آخر بخاطر این متن طولانی از همه عذر میخواهم ممنون میشم اگه پاسخی برای این سوال ها داشته باشید
    وکمکم کنید
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض اپدیت کاسپراسکای

تا حالا از آنتی ویروس کاسپراسکای استفاده نکردم.میخوام از اون استفاده کنم اما چون ازdial-up استفاده میکنم نمیدونم حجم آپدیتش به دردdial-up میخوره یا نه؟میدونین که آپدیت باdial-up چه مصیبتیه
    اگه به دردم نمیخوره چه آنتی ویروسی رو توصیه میکنین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام من مي خوام آپديت كسپرسكي 2010 مي خواستم جديد اگر سايتي هست بفرستيد يا لينك دهيد

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

تا حالا از آنتی ویروس کاسپراسکای استفاده نکردم.میخوام از اون استفاده کنم اما چون ازdial-up استفاده میکنم نمیدونم حجم آپدیتش به دردdial-up میخوره یا نه؟میدونین که آپدیت باdial-up چه مصیبتیه
    اگه به دردم نمیخوره چه آنتی ویروسی رو توصیه میکنین
    کاسپراسکای به نسبت سایر آنتی ویروس ها حجم آپدیت بالاتری داره که البته یک مزیت به حساب میاد،با این حال ممکنه برای بعضی دایل آپی ها سخت باشه و بستگی به شخصش داره که با این قضیه کنار بیاد یا نه. اگر با حجم آپدیت مشکل داری میتونی از ناد 32 استفاده کنی که حجم آپدیت کمی داره.
    سلام من مي خوام آپديت كسپرسكي 2010 مي خواستم جديد اگر سايتي هست بفرستيد يا لينك دهيد
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من از dial-up برای وصل شدن به اینترنت استفاده میکنم تاحالا از کاسپراسکای استفاده نکردم.آیا میتونم باdial-up از عهده آپدیتش بربیام؟اگه به دردم نمیخوره به نظر شما ازچه آنتی ویروسی استفاده کنم که هم قدرت بالایی داشته باشه و هم سریع تر آپدیت بشه؟و از چه ورژنی؟

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

من از dial-up برای وصل شدن به اینترنت استفاده میکنم تاحالا از کاسپراسکای استفاده نکردم.آیا میتونم باdial-up از عهده آپدیتش بربیام؟اگه به دردم نمیخوره به نظر شما ازچه آنتی ویروسی استفاده کنم که هم قدرت بالایی داشته باشه و هم سریع تر آپدیت بشه؟و از چه ورژنی؟
    دوست خوبمون omid-p30 پاسخ سوال شما را در پست قبلي دادند.آيا ابهام ديگه اي داريد؟

آخر فروم باز Vahid67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

دوستان من Internet Security 2010 رو الان گذاشتم آپدیت بشه .... بعدش اگه خواستم فایل اپدیت رو کپی کنم که بعداً از همون استفاده کنم کجا باید برم؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •