تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1089 از 3195 اولاول ... 895899891039107910851086108710881089109010911092109310991139118915892089 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,881 به 10,890 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

یه خبر خوب به اونهایی که مثل من مکس مموری خریدند و بعد از آپدیت کردن دشبورد دیگه کار نکرد ،
    من بهشون یه Mail زدم و ازشون سوال کردم و اونها هم این جواب رو بهم دادند :
    Solution:

Dear Customer,

Thank you for your recent enquiry if you have downloaded the most recent Microsoft Dashboard update, our Max Memory card with 2 GB or 4 GB of memory will not fully function.

These problems are entirely due to the actions of Microsoft and are beyond our control.

Datel are aware of the changes required to remedy this problem and as such are offering a reprogramming service for Max Memory cards.

If you purchased your Max Memory card from Codejunkies European web store, please logon to the store and select the option to request a return RMA number against your order detailing that you would like to accept the reprogramming service.

If you purchased your card from Max TV please contact them directly to arrange a return, contact details are on your invoice.

If you purchased your card from another retailer please return the item to them, Datel have made arrangements with distributors for reprogramming.

If you are based in the US or Canada please contact our US support team using the contact form shown upon the following page
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    .

We apologize for the inconvenience this will inevitably cause and hope you understand the situation.

Regards,

Codejunkies European support team
    بفرستید براشون دوباره برنامه نویسیش میکنند درست میشه

داره خودمونی میشه h.a.m.i.d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام با اجازه دوستان یه سری سوال دارم
    1)بازی GTA IV اپیزود اپیزود هست؟ چون من یکی خریدم که بازیش شامل دو episode یکی tony gay و دیگری diamonds
    میخواستم بدونم اپیزودهای دیگری هم تو بازار هست یعنی بازی چند DVD داره واینکه بازی که من خریدم صحنه خاصی توش نبود که انقدر میگفتن GTA جدید بر صحنه ... مگه بازی های X360 رو هم سانسور میکنن؟
    2)بین این 3 بازی need for speed shift و Dirt و Froza3 کدوم بهتره؟ یا همش خوبه؟
    3)ممنون
    ۱) خود GTA IV به تنهایی یه بازیه که ساعت ها سرگرمتون میکنه . اصولاً بازی هایی که موفق هستن برای اضافه کردن به فروششون میان و Expansion Pack میدن بیرون که تغییر خاصی از نظر فنی تو بازی اعمال نمیشه ولی مراحل جدید و داستان های جدید رو تو خودش داره که بازم سر شما رو گرم کنه و نسبتاً قیمت پائین تری دارن .
    برای GTA IV این اتفاق ۲ بار افتاد . اول با The Lost and Damned و بعد The Ballad of Gay Tony که اول دانلود شدنی بودن و باید از XBLM میخریدشون ولی باز دمشون گرم دلشون به امثال ماها سوخت و رو DVD هم عرضه شد که همونیه که شما داری .

۲) بی چون و چرا Dirt 2

۳) چاکرم

3. این کاربر از h.a.m.i.d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

۱) خود GTA IV به تنهایی یه بازیه که ساعت ها سرگرمتون میکنه . اصولاً بازی هایی که موفق هستن برای اضافه کردن به فروششون میان و Expansion Pack میدن بیرون که تغییر خاصی از نظر فنی تو بازی اعمال نمیشه ولی مراحل جدید و داستان های جدید رو تو خودش داره که بازم سر شما رو گرم کنه و نسبتاً قیمت پائین تری دارن .
    برای GTA IV این اتفاق ۲ بار افتاد . اول با The Lost and Damned و بعد The Ballad of Gay Tony که اول دانلود شدنی بودن و باید از XBLM میخریدشون ولی باز دمشون گرم دلشون به امثال ماها سوخت و رو DVD هم عرضه شد که همونیه که شما داری .

۲) بی چون و چرا Dirt 2

۳) چاکرم
    کسی میدونه چه طوری میشه GTA رو توی Xbox مود کرد ؟
    مثلا مایشن هایی که توی باری نیست رو خودمون بهش اضافه کنیم .

داره خودمونی میشه KING OF GTA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    مهاباد

پيش فرض

1.سلام به دوستان گلم حتی در زیر کنسول تاثیر نداره دو تافن کامپیوتر بزارم میخوام وصل کنم زیر کنسول هوا رو ببره توی کنسول خوبه فنام 12 ولتن اما من این روش خودم رو میخوام جواب میده عوارض نداره راستی این shorud چیه ممنون اگه زود جوابم رو بدید..!؟
    2. راستی تو یه سایت خوندم کابل VGA رو با کابل HDMI باهم میزنند این چه جوریه گرافیکش بالا میره لطفا جوابمو بدبد.ممنون میشم!!!
    3.راستی یه کانال با مقوا درست کنیم کانال بزاریم پشت فن های خود کنسول و از اونجا که گرما بیرون میاد بچسبونیمش بعد در انتهای کانالمون 2تا فن کیس پشت سر هم بزاریم به طوری که هوا رو بده بیرون ؟درسته
    Last edited by KING OF GTA; 08-01-2010 at 23:05. دليل: اشتباه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

سلام من یه x360 شصت گیگ خریدم تاریخ روی دستگاه 2009.3 است اما روی کارتونش 2008 است میخواستم بدونم مادربوردش جاسپر است یا نه .در کل این مدل خوبه یا نه .یا مدل الیت را بخرم. خیلی ممنون
    دو حالت داره یا قاب دستگاه عوض شده
    یا جلدش
    احتمال اولی زیاده
    به اینجا مراجعه کنید:

[Xbox 360] نحوه ی تشخیص کنسول های 65nm Falcon + نحوه ی تشخیص بردهای جاسپر
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه ashe's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    A T L A N T I S

پيش فرض

سلام
    من کنسولم رو به یه مانیتور CRT وصل کردم...(VGA CABLE)
    تصویر رو بدون مشکل دارم ولی صدا رو ندارم به خاطر اینکه اسپیکرم جای او دوتا فیش قرمز و سفید که واسه صداست رو نداره...
    الان من چی کار کنم برم یه اسپیکر جدید بخرم که او دوتا فیش بهش بخوره یا اینکه با همین اسپیکر قدیمی هم میشه با استفاده تبدیلی چیزی میشه صدا رو داشت...
    ممنون میشم کمک کنید.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    من کنسولم رو به یه مانیتور CRT وصل کردم...(VGA CABLE)
    تصویر رو بدون مشکل دارم ولی صدا رو ندارم به خاطر اینکه اسپیکرم جای او دوتا فیش قرمز و سفید که واسه صداست رو نداره...
    الان من چی کار کنم برم یه اسپیکر جدید بخرم که او دوتا فیش بهش بخوره یا اینکه با همین اسپیکر قدیمی هم میشه با استفاده تبدیلی چیزی میشه صدا رو داشت...
    ممنون میشم کمک کنید.
    اسپیکر من هم حای دو فیش RCA سفید و قرمز نداره، ولی داخل جعبش یه تبدیل وجود داشت. اسم تبدیل اینه :
    RCA FEMALE TO 3.5mm MALE

تصویرش :

9. 3 کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ashe's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    A T L A N T I S

پيش فرض

اسپیکر من هم حای دو فیش RCA سفید و قرمز نداره، ولی داخل جعبش یه تبدیل وجود داشت. اسم تبدیل اینه :
    RCA FEMALE TO 3.5mm MALE

تصویرش :

ممنون دوست عزیز به خاطر راهنمایتون ولی یه سوال برام پیش اومد... تبدیل تو خود جعبه کابل بود..؟ چون ماله من که توش نبود

...من این تبدیل رو از کجا میتونم تهیه کنم؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ممنون دوست عزیز به خاطر راهنمایتون ولی یه سوال برام پیش اومد... تبدیل تو خود جعبه کابل بود..؟ چون ماله من که توش نبود

...من این تبدیل رو از کجا میتونم تهیه کنم؟
    تبدیل داخل کارتن اسپیکر بود.
    نمی دونم کجا می فروشن. شاید فروشگاه ها و تعمیرگاه های لوازم صوتی.

12. این کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام
    میشه بدونم قضیه این سری جدید x-box چی هست؟
    معروف به New Pack؟
    فرقی با سری قبلی داره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •