سلام به همه
یه سایت لهستانی پیدا کردم که سریال اصلی 90 روزه میده. تو این لینک راهنمایی لازم وجود داره:
فقط باید اساتید اول به تست کنن چون من تو مرحله 9 موندم اما 100% جواب میده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به همه
یه سایت لهستانی پیدا کردم که سریال اصلی 90 روزه میده. تو این لینک راهنمایی لازم وجود داره:
فقط باید اساتید اول به تست کنن چون من تو مرحله 9 موندم اما 100% جواب میده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
براي استفاده از اين روش بايد IP كشور لهستان را داشته باشيد.
از امروز هیچ کدام از کلید هایی های که در سایت موجود است کار نمی کند و پیغام "Objects not found" می دهد . لطفاً راهنمایی بکنید.
وقتی به این قسمت میرسم
برای نسخه ی اینترنت سکیوریتی گزینه ی pobriz نداره اما برای نسخه آنتی ویروس داره مراحل اون رفتم اما تو مرحله آخر nip مربوط به نسخه ی آنتی ویروس رو ندارم (اگه میدونین بگین اصلا چی هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید)
اینم آی پی لهستان 95.175.10.246:3128 (نمی دونم لازمه بگم یا نه که باید این آی پی رو تو قسمت ------ سرور مرورگرتون یا internet option در قسمت کانکشنز وارد کنید)
ممنون میشم کمک کنید
سلام به مدیریت انجمن بنده یه پچی(کرک) برای کسپر پیدا کردم که اول باید تست بشه بعد خودتون با توجه به سالم بودن و موفق بود کرک اون رو معرفی کنید با تشکر
اینم لینک آپلود فایل
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان این کلید ها تست شده است و همین الان کار میکرد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام.
در مورد اين كرك بيشتر توضيح بديد.اينكه از كجا و كدام سايت پيدا كرديد و در آن سايت در مورد اين كرك چي نوشته بود؟تصويري از محيط كرك؟
کار نمیکنه .
سلام
من از این طریق یه کلید فعال سازی دریافت کردم، ولی نمیتونم باهاش کاسپر رو فعال کنم!
من از کاسپر اسکی اینترنت سکیوریتی 2010 استفاده میکنم.
چرا!؟ چیکار کنم؟
چون من در توضيحات مربوط به اين روش ذكر كردم كه اين سريال مختص آنتي ويروس كاسپر ميباشه نه اينترنت سكيوريتي كاسپر و در ثاني اين سريال فقط در نسخه چيني آنتي ويروس كاسپر كار ميكنه نه در نسخه انگليسي آن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)