اگر کارت گرافیکت DX10 باشه خودش رو DX10 اجرا میشه و البته ویندوزت هم ویستا
اگر کارت گرافیکت DX10 باشه خودش رو DX10 اجرا میشه و البته ویندوزت هم ویستا
من crysis رو با گرافیک آخرش اجرا کردم هیچ بازیی نیست که اجرا نشه. و وقتی بقیه چیزها رو کم می کنم اون باز هم زیاد نمی شه.
Last edited by p30worldapm; 07-01-2010 at 23:01.
از این سایت ( باید با IE بری !! )
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گرافیکت چیه؟
من ویندوز 7 دارم ولی فکر می کنم رو دایرکت ایکس 9 اجرا می شه
من وقتی بازی رو اجرا می کنم و ظرافت نمایش رو تا 1920x1080 می گذارم ماشینا نامرئین و مردم رو هوا رانندگی می کنن! تازه موقع بازی کردنم هی گیر می کنه و ول می کنه. مشکل از بازیه؟ یا کارتم نمی کشه؟
دستگاه من:
Intel Core i7
6 GB RAM Corser
ATI 4890 1 GB x 2, CrossFireX
آدرس آخرین Patch بازی رو که فکر کنم 1.06 باشه می گذارید. لطفا. من تو سایتش گشتم ولی برا دانلود پیدا نکردم![]()
فكر ميكنم بشه فقط بايد كرك دايركس 10 پيدا كني و در محل نصب بازي كپي كني
البته بازي رو دايركس 9 كيفيت وسرعت بالايي داره![]()
خسته نباشید
می خواستم ببینم می تونیم بازی رو مثل خیلی از بازی های دیگه روی دایرکت ایکس 10 که سرعتش 50% از دایرکت ایکس 9 بالاتر هست اجرا کرد.
اگر می شه بگید چه جوری؟تمام نقل قول های بالا غلطه!اگر کارت گرافیکت DX10 باشه خودش رو DX10 اجرا میشه و البته ویندوزت هم ویستا
1. DirectX 10 فریمی که میده معمولا پایینتر از DX 9.0c ایه. ( به خاطر افزایش Quality
2. علاوه بر کارت گرافیک و سیستم عامل،باید خود بازی از API های DX 10 پشتیبانی کنه.
Last edited by Yi Yi; 08-01-2010 at 03:42.
چرا رو ويندوز 7 به درستی اجرا نمیشه ؟
وقتی داخل بازی میری دوربین به صورتی هست که انگار مست هستش و ماشین ها هم که سوار میشی در حال گاز خوردنه و نمیشه وایسی و ترمز کنی...
من تو ایکس پی و ویستا تست کردم جواب داد ولی تو سون جواب نمیده ...
اول از راهنمایی هات ممنونم
کرک دایرکت ایکس 10؟
از کجا گیر بیارم رفیق؟
اگه بخوام تو اینترنت جستجوش کنم باید چی بنویسم برادر جان؟
لطف بفرمایید و ما رو راهنمایی کنید![]()
همون طور که قبلا گفتم dX 10 ای وجود نداره که کرک هم داشته باشه. GTA IV فقط از نسخه ی 9.0C دایرکت ایکس استفاده می کنه و بس.اول از راهنمایی هات ممنونم
کرک دایرکت ایکس 10؟
از کجا گیر بیارم رفیق؟
اگه بخوام تو اینترنت جستجوش کنم باید چی بنویسم برادر جان؟
لطف بفرمایید و ما رو راهنمایی کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)