تا اینجا رو بدون کمک اومدم
اما اینجا رو دیگه نمیتونم
سیو اینجا رو دارین ؟
تا اینجا رو بدون کمک اومدم
اما اینجا رو دیگه نمیتونم
سیو اینجا رو دارین ؟
سلام
خب شما تو مرحله اخر هستین واسه همین از این به بعد سیو نداره ...دیگه اون مردرو که کشتین تموم میشه اما واسه اطمینان
این هم سیو..
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان ما هم تموم کردیم .
ولی خداییش یکش خیلی بیشتر حال داد .
منم بازی رو تموم کردم ها یه ماه پیش خواستم بدونید.
4 تا گزینه ی سختی داره من رو 3 تمومش کردم
مرحله آخرش که افتضاح سخت بود...
یه مرحله هم که باید دختره رو میکشتیم، وسط یه دایره بود هی سرباز آهنی میفرستاد که صدای هیولا د اشتن
کشتن اونا خودش خیلی سخت بود بعد کشتن اونا خودش میومود با دو تا دیگه از اونا حال بیا درستش کن...
یه روز فکر کنم تو اون مرحله گیر کردم اونجا هم بعد از مرحله آخر سخت ترین مرحلش بود....
سلام. توی مرحله بلک سان اونجا که چرخ دنده های زیادی وجود داره گیر کردم هر چی این یارو رو میزنم نمیمیره .میره بالا یه چیز هایی پرت میکنه بعدش مارو میکشه. لطفا کمک کنید
در این قسمت با کمک قابلیت دوم (قوی کردن اسلحه) به رئیس حمله کنین و اینقدر این کار رو تکرار کنین تا در نهایت اون خسته بشه و با زدن کلید F و زدن موس که میشه کوبیدن کریستال دوم, جوابش رو بدین... تا می تونین این قسمت از بازی رو با حوصله برین و تا دیدین جونتون داره بد میشه فوری فرار کنین و قدرتتون رو شارژ کنین.
بعدش مرحله سوم مبارزتون شروع میشه. (تکرار صحبت خودم در صفحات قبل)
من که هر چهار تا لولشو تموم کردم
ولی اعتراف میکنم مرحله آخرش خیلی سخت بود
راستی اگه کسی تو این مایه ها بازی سراغ داره خجالت نکشه بگه هااااا
Last edited by recomet; 17-11-2009 at 21:18.
دوستان بد جوری از این بازی حالم گرفته شده یعنی وقتی میخوام به مرحله رادیو استیشن برم از بازی میپره بیرون همه جارو هم سرچ کردم همه میگن پچ 1.1 با کرک رازور رو بریز اینا رو هم ریختم ولی بازم این مشکل رفع نشد دوباره نصب کردم و پچ و کرک رو ریختم ولی بازم همونطوریه دیگه موندم چیکار کنم ممنون میشم اگه کمک کنید![]()
کسی نمیدونه باید چکار کرد؟
همون اولین کرکی که برای بازی اومد, یعنی کرک ورژن 1.0, به ورژن 1.1 هم میخوره. تست هم شده:
شاید این ایرادی که میگین از دو کرک بعدیش باشه یعنی کرک های دوم و سوم که فقط برای ورژن 1.1 عمل میکنه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)