اگر لایو نمیری شک نکن که آخرین فرم ور رو نصب کنی که همه چی بتونی راحت بازی کنی .
دشبورد رو هم به هیچ وجه با خود لایو آپدیت نکن .
اگر لایو نمیری شک نکن که آخرین فرم ور رو نصب کنی که همه چی بتونی راحت بازی کنی .
دشبورد رو هم به هیچ وجه با خود لایو آپدیت نکن .
4 تیر ماه ؟
هنوز که خبری نشده . فکرم نکنم بشه . یه تغییراتی آخرای 2008 روی مادربورد اعمال شد که از 90 نانو متری به 65 نانو متری تغییر کرد و پاور هم از 175 به 150 وات تغییر کرد (جسپر) .
و دیگر هیچ ...
خبری از کنسول جدید نیست تا 2014 , تازه اگه delay نخوره !
اینا هم شایعاتی هست که قراره motherboard جدیدی بده که gpu و cpu هردو 45 نانو بشن و داخل یک chip قرار بگیرن
که فعلا در حد حرفه
خب بعد از کنکاشهای فراوان و عرق ریختن در راه فنا نشدن کنسول خودم به همراه دوستم توانستم اپدیت کنیم و دیگه نیازی به
30 تومن پول بی زبان خرج برای اپدیت ندارم. و بسیار خوشحال هستم . الان همتون میگید خب..کار بزرگی که نکردی.
اقا این non-stealth چیه من هم اصلا لایو ..مایو بازی نمی کنم ...این 2 مگه چه فرقی با هم دارن..؟2 . کدومو پیشنهاد میکنید ؟ 1.6 non-stealth یا 1.61 (درایوم liteon هست کلا لایو هم بازی نمیکنم)
یه حرفی هم شنیدم میگن که این برنامه non رو اپ کنی دیگه مادام عمری میشه..درسته.؟
ایا بازی وجود داره که از 100% قدرت xbox 360 یا 90%قدرتش استفاده کنه
حامد جان یک نقل قول :
ای که مشاهده می کنید به نام non-stealth معرف است، به این معنا که Firmware بدون امنیت و قابلیت بررسی Stealth Patch دیسک می باشد.
این ویژگی به Firmware های non-stealth این قابلیت را می دهد که هر بازی ای را در هر سطح Stealth Patch و Wave ای را اجرا کنند. بدین معنی که با داشتن چنین Firmware هایی دیگر دغدغه های آپدیت درایو خود را ندارید و هر Wave ای را می توانید اجرا کنید، حتی Wave های آینده ی مایکروسافت...!!
این ویژگی معمولاً در حالت افلاین کنسول کاربرد دارد و برای LIVE استفاده نمی شود و خطر Ban شدن کنسول در صورت انلاین شدن وجود دارد.اگر درایو خود را با این iXtreme 1.6 non-stealth آپدیت کنید، دیگر هیچ مشکلی برای اجرای بازی های جدید و قدیمی ندارید و دیگر نیازی نیست قبل از اجرای بازی های جدید که Wave4 هستند، دیسک activate (در فروشگاه ها معروف به دیسک بوت است) را قرار دهید تا بازی اجرا شود.
این Firmware خودش قابلیت فعال و همیشگی دیسک activate را دارد و بی نیاز از هر گونه دستکاری برروی بازی می باشد.
این Firmware فقط در محیط آفلاین کنسول کاربرد دارد و برای انلاین شدن در LIVE اصلا مناسب نیست و ممکن است باعث شناسایی و BAN شدن کنسول شما شود.
نه هنوز !
تعداد کلیه ی xbox 360 های به فروش رفته از ابتدا یعنی 22/2005/nov تا حالا چقدر بوده؟
سلام دوستان
من امروز Xbox360 جاسپر سفارش دادم و قراره فردا به دستم برسه. قیمت هم 330 هزار تومان. اما چند تا سوال داشتم:
1 - حداقل سرعتی که میشه آنلاین بازی کرد چنده؟ من برای بازیهای مثل PES 2010 و Fifa 10 منظورمه.
2 - بازی اورجینال این کسنول در ایران گیر میاد؟ منظورم اون نوع بازی هستش که وقتی به live وصل بشی مجاز باشه و آدم خیالش راحت باشه که بن نمیشه. اگر هست قیمتش چنده و کجای تهران داره؟
3 - چون فردا xbox به دستم می رسه میخوام 5 تا بازی خفن بخرم به جز fifa10 میشه نام بهترین و جذاب ترین بازی های امسال xbox رو بگین تا بخرم؟
ممنون میشم یه نفر کامل به سوالاتم جواب بده
Last edited by konami-pes; 04-01-2010 at 15:07.
اگر لايو وصل نمي شي كه الان دل شير مي خواد وصل بشي همون non_stealth رو نصب كن چونبا همين فريم وير ديگه لازم نيست Disk Active استفاده كني چون كلا چك كردن wave بازي رو غير فعال مي كنه و مي شه گفت تقريبا تا مدت زيادي نگران اجراي بازي نيستي.
1.61 هم بيشتر براي لايو كاربرد داره كه البته 100% مانع از بن شدن نمي شه و كلا ريسكه اما يه عيب بزرگ داره و اونم اينه كه اگر بازي كه داري wave پچ شده باشه ، يعني wave4 باشه بعد به wave3 پچش كرده باشند اين فريمور اجراش نمي كنه و بايد از همون ديسك اكتيو استفاده كني. كلا به نظرم همون non-stealth بهتره!
بازی زیاد هست دوست عزیز
مثل :
gears of war 2
Assassin's Creed II
Left 4 Dead 2
Forza Motorsport 3
resident evil 5
call of duty modern warfare 2
Dragon Age: Origins
Fallout 3
Grand Theft Auto IV
.
.
.
.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)