گفتید 2020 1500 قیمتش هست
با این کانفینگ
پس چرا ایران HP
داره 1225 رو میده 1700 تازه با کانفینگ پایین تر فقط گرافیکش بهتره
2020 cpu I7 اون core2dou رم 2020 4 GB DDR3 اون یکی DDR2
گفتید 2020 1500 قیمتش هست
با این کانفینگ
پس چرا ایران HP
داره 1225 رو میده 1700 تازه با کانفینگ پایین تر فقط گرافیکش بهتره
2020 cpu I7 اون core2dou رم 2020 4 GB DDR3 اون یکی DDR2
من 2020 دارم
دیشب یهو باتری خالی شد و لپ تاپ خاموش شد ! شارژرو وصل کردم یعد از 5 دقیقه شارژش 65 درصد شد . 5 دقیقه بعد 100%
بعدش هم سریع خالی میشد ....
نرم افزار تست باتری HP رو اجرا کردم . نوشت باتری باید عوض شه .... لپ تاپ هم در حالت کار عادی خیلیداغ میشد . باتری رو در آووردم و با لپ تاپ کار کردم که بدون باتری خیلی خنک تر بود .... فردا صبح هم که باتری رو وصل کردم و تست کردم کاملاً سالم بود !!!!!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
به نظرتون باتریم مشکلی داری بعد از 2 ماه استفاده ؟؟؟ قبلاً Vostro 1520 داشتم باتریش خیلی عالی بود .
آیا باتری جز گارانتی هست و عوض میکنن ؟؟؟ گارانتی ایزان همراه هستش
سلام
دوستانی که dv6 2020 می شه از خوبی و بدی هاش بگن چون من میخوام این لپ تاپ تا چند روز اینده بخرم اگه عیب خاصی داره لطفا بگید
اینکه چرا که گرانتر میده رو باید از خودشون بپرسین اما فکر کنم که نمی خوان قیمت محصول رو پایین بیارن سیاست ایران اپ چی هست که کاهش قیمت محصولاتش زیاد نیست
من الان حدود یک ماه هست که این لپ تاپ رو دارم و ازش راضیم البته یک ماه زمان کوتاهی برای اینکه عیب هاشو بگیم اما تا الان کاملا ازش راضیم و هیچ موردی نداره
فقط باید توجه کرد که لپ تاپ های اچ پی بیش از حد داغ میکنن و باید از یک کول پد استفاده کنید
از نظر سرعت وکارایی عالیه تا حالا به هیچ وجه کم نیاورده
به نظر من مدل خوبیه
سلام نظرتون در موردلپ تاپ DV6 مدل 1330 چیه ؟ در مقایسه با Dell مدل vostro 1520 کدومش رو پیشنهاد میکنین؟
hp 1330 مدل خوبیه و اگر بخوایم مقایسه بکنیم اچ پی تو این مقایسه برندس اما باید به تفاوت قیمتشون هم توجه کنید
مزیت های 1330 :
ویندوز 7
رم ddr3
هارد 7200
مانیتور led
ایران اچ پی اصولا همینطوریه اما من خودم با گارانتی رایانه همراه تا 14000000 تومان هم قیمت دارم.![]()
دوستان من هم گوش شیطون کر قصد دارم 2020 بگیرم، ولی در مورد گارانتی اچ پی میخواستم بدونم و توی تاپیک هم چند دفعه چند تا از دوستان سوال کردن و کسی جواب درست و کاملی نداده، الان من میخوام در مورد گارانتی اچ پی سوال کنم و امیدوارم این دفعه دوستانی که اطلاعات دارن ما رو بی نصیب نذارن!!
کلا به جز مای اچ پی و ایران اچ پی که مثلا نمایندگی رسمی هستن، توی پایتخت چند تا گارانتی دیگه هم رویت کردم!!! حالا من اسم همه گرانتیایی که تا به حال شنیدم رو میگم دوستان در مورد خدمات و مشتری مداری و... هر کدوم اطلاعاتی دارن بگن به یه جمع بندی کلی برسیم، اگرم از همه اطلاعاتی ندارید مشکلی نیست، حداقل از شرکتی که خودتون ازش استفاده میکنید اطلاعاتی بدید که ببینیم کدوم حرف میزنه کدوم عمل میکنه:
ایران اچ پی
مای اچ پی
ارتاک
همراه پردازش
شبکه پردازان
رایانه همراه
نوتالی
و البته یه دونه هم دات کام بود که بهش نمیومد درست حسابی باشه
و به جز گارانتی سه تا سوال دیگه هم در مورد 2020 داشتم:
یکی اینکه آخر این مدل مودم داره یا نه؟ یه جا میگه داره، یه جا میگه نداره، کلا هر کی یه سازی میزنه، ولی با توجه به چیزی که خودم نگاه کردم به نظر میرسه نداره!!
و در مورد واسطه ضبط ویدئویی IEEE 1394 FireWire® Interface چیه که توی مای اچ پی زده نداره؟ (در حالی که مدلایی مثه 1225 و اچ دی ایکس دارن). این مگه با همون 1394 فرقی داره؟
یه سوال دیگه هم در مورد شبکه بی سیم هستش، هر کدوم از حروف a/b/g/n که استفاده میشن چه معنایی داره و 2020 کدومارو داره؟
دوستان خیلی عذر میخوام که طولانی شد، ممنون میشم ما رو در اطلاعاتتون سهیم کنید...
Last edited by Karmokh; 03-01-2010 at 15:07.
کسی نمیتونه کمک کنه ...؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)