شما فایرفاکس نصب کنید سپس به دوتا لینک اول برید، گزینه ای خواهید داشت به نام Add to firefox که اون رو بزنید extension روی فایرفاکس شما نصب خواهد شد
در لینک سوم هم رجیستر کنید!
شما فایرفاکس نصب کنید سپس به دوتا لینک اول برید، گزینه ای خواهید داشت به نام Add to firefox که اون رو بزنید extension روی فایرفاکس شما نصب خواهد شد
فایر فاکس رو نصب کرده بودم الان هم این دو افزونه رو اضافه کردمشما فایرفاکس نصب کنید سپس به دوتا لینک اول برید، گزینه ای خواهید داشت به نام Add to firefox که اون رو بزنید extension روی فایرفاکس شما نصب خواهد شد
شما که فقط 2 تا لینک دادید در کدوم لینک سوم؟
خوب این ریجستر یعنی چی؟ باید چیکارش کنم؟
کجاست؟
در اینجا "ثبت نام" نموده و سپس سایتتون رو ثبت کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب با اون افزونه ها چیکار کنم؟
بعد از ثبت نام چیکار کنم؟
من به ادرسی که گفتید رفتم ثبت نام هم نکردم چون قبلا برای جی میل ثبت نام کرده بودم یوزر و پسورد رو وارد کرده م بعد هم نوشته بود add site من هم نوشتمحالا یک گزینه برای پاک کردم هست و یک گزینه برای کد باید حالا چیکار کنم؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من به ادرسی که گفتید رفتم ثبت نام هم نکردم چون قبلا برای جی میل ثبت نام کرده بودم یوزر و پسورد رو وارد کرده م بعد هم نوشته بود add site من هم نوشتمحالا یک گزینه برای پاک کردم هست و یک گزینه برای کد باید حالا چیکار کنم؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
پست پشت هم ممنوع // اوکی؟
---
این افزونه رو داشته باش اینی که من میگم رو هم اضافه کن :
-×> این امکان رو بهت میده تا بتونی ایرادات طراحیت رو رفع کنی تولید گوگل هستش :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وقطی کسی جواب منو نمیده چیکار کنم؟پست پشت هم ممنوع // اوکی؟
بودند تاپیک هایی که من دیگه ادامشون ندادم و حتی چند ماه ازشون میگزره و کسی جوابمو نداده
سلام
بحث رو دیگه ادامه نده ...
---
کسی بدونه میاد جواب میده ندونه جواب نمیده اجباری هم تو کار نیست ...
.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)