سلام
والا یادم نیست پخش شما چی بود ولی قاعدتآ میخوره.
باندهی جلو رو به نظر من قطعشون نکن(ماشین شما 206 بود دیگه)با تنظیمات خود پخش مقدار صدار رو روی 70 درصد استیج عقب و 30 درصد استیج جلو اینطوری خیلی صدا بهتر میشه.
برای ساب من همیشه گفتم و بازم میگم باید آمپش جدا باشه.چرا چون شما برای ساب احتیاج به یک آمپ مونو دارید با قابلیت ساب سونیک نه یک آمپ فول رنج.
سلام
به نظر من پارامترهای همون آمپ سونی بهتره ولی راجب دسته2 بودنش نظری ندارم(این آمپ از آمپ پایونری که گفتی قویتره)
سلام
من نمیدونم شما باند رو روی طاقچه بستید یا تخته اما احتمال میدم که مقداری براده آهن رفته باشه توی ووفر مخروطی که با سر و ته کردن باند و خارج شدنشون میشه برطرفش کرد یا اگر این کارم جواب نداد احتمال داره مربوط به تنظیم نبودن اف امه باشه که امیر جان توضیحات لازم رو دادن.
باند خود من بعد از چند روز خریدن همین طوری شد که بعد از گذشت 2-3 روز خودشم برطرف شد و خودمم متوجه نشدم که چیش شده بوده اما در کل باند وقتی هم سرده چون جنسش از پلاستیک فشرده هست و توی سرما منقبض میشه می تونه صدای خرخر خفیفی ایجاد کنه که این امر فراگیر نیست و پس از مدت کوتاهی برطرف میشه.
همون طور که امیر جان گفتن خوبه ولی صد وات هم میتونی بهش بدی.
JBL GTO75.2 هم آمپ خیلی خوبیه 2*97 وات خروجیشه که خیلی خوبه برای 718.
آمپ رو امیر عزیز بهتون معرفی میکنن.
یک توصیه دارم آقا رضا سعی کن خودت با آهنگ بیشتر حال کنی تا دیگران من خودمم اول مثل شما فکر میکردم اما بعد به این نتیجه رسیدم که بهتره صدا برای محیط داخل ماشین باشه تا بیرون ولی خوب این سیستم بازیو کل کل هم بد دردیه.