خیلی خوشحالم
ptd جونم رو نجات داد... با درست کردن یک دیسکت بوت ابل و یک عملیات یک دقیقه ای !
هم ویندوزم برگشت و هم همه چی،اصلا عین قبل از ایجاد مشکل شده،الان هم دارم با همون هارد اینا رو می نویسم...
درود بر اینترنت به خاطر اطلاعاتش و درود بر این تاپیک :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اطلاعات خیلی مهمی داشتم که هر قدر هم خواستم بیخیالشون بشم و همه چیو دوباره دانلود کنم ( چون یه هارد 500 ساتا گرفته بودم و در واقع در آخرین روز استفاده از این هاردم،به این بلا دچار شدم ) ، نشد که نشد:همه ی اطلاعات شخصی 4 سال دانشگاهم،ویندوزایی که با خون دل شبونه دانلود کردم،پروژه های برنامه نویسیم که چند ماهه وقفه داشتم روشون و باید دوباره بررسیشون می کردم،دانلود آخرین ابزارها از سایت سان با اون مکافات ناشی از تحریم،فیلمای مستند...
بد نیست بدونید که :
* نمیتونستم هارد ساتا ( با ویندوزی که روش ریختم ) رو در حالیکه این هارد به سیستم وصل بود بیارمش بالا تا از نرم افزارای تحت ویندوز برای بازیابی استفاده کنم ، به هیچ وجه من الوجوه
* با استفاده از سیستم پنتیو 4 خواهرم و هارد آتا ش هم،گرچه تونستم هاردم رو بیارم بالا،اما به صورت یک درایو unallocated سی گیگی نشون میداد (120 بوده)
فقط نرم افزار active partition recovery تمام محتوای هاردم رو به درستی نشون میداد که البته نمی تونست،پارتیشنها و بوت سکتورها رو ردیف کنه...
حتی سعی کردم از طرق data recovery همین نرم افزار،لا اقل اطلاعات مهمم رو بازیابی کنم که : یه شب تا صبح فقط 150 مگ رو تونست برگردونه !
* به هیچوجه وقتی این هارد خراب به سیستمم وصل بود،هیچ سی دی بوت ابلی توانایی اجرا رو نداشت،چون تو
اسکن هارد میموند !
* حتی زمانیکه ریسک fdisk کردن و سپس بازیابی رو به جون خریدم،باز هم با استفاده از مثلا دیسکت بوت ابل ساخت ویندوز xp و norton set of rescue disks ( دو دیسکت ) هم گزینه هاش کاری از پیش نبرد !
البته اینم بگم بین 4 تا دیسکتی که داشتم،فقط یکیشون رو این نرم افزار تونست بسازه،بقیه ، هر کدوم یه ایراد جزیی داشتند که شاید به خاطر همون باقی دیسکتای ساخته شده درست جواب نمیدادند .gif)
به هر حال حداقل نصف این صحبتهام،میتونه برای دوستانی که ممکنه در آینده به این مشکل بربخورند مفید باشه
پس نگید احساسات تو به ما چه .gif)
و در آخر :
لعنت به پارتیشن مجیک
درود به PTD