تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: سیستم مدیریت مخصوص مدرسه

در آغاز فعالیت pishgamsms's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

14 سیستم مدیریت مخصوص مدرسه

سلام

من یک سیستم رایگانی مثل زیر می خوام

کسی سراغ داره

ینم اسکریپت برای سایت های مدارس . و یک سیستم مدیریت محتوا جامع برای سایت های مدارس با این سیستم . شما میتوانید کلاس های آنلاین بصورت تصویری امتحان آنلاین و اعلام نمره . ثبت کارنامه برای کاربر ! آموزش . گفتگو و گپ آنلاین بین کاربران ! . نمایش چارت و برترین کاربران درس خوان و عمل مقایسه در Excell در رابطه با برترین نمرات و … . همچنین سیستمی است که میتوان اخبار یک مکان آموزشی را در آن ثبت کرد . الزام به ذکر است این اسکریپت از آنجایی که وب فارسی جایگاه خوبی را در دهکده جهانی وب به خود اختصاص داده و ایرانیان عزیز دارای ذهن بسیار خلاق و سرشار از هوش را به خود همراه دارند زبان فارسی ( پارسی ) را به خود اختصاص داده و میتوان به چشم زبان فارسی را به چشم در پوشه Lang این اسکریپت دید .

این اسکریپت دارای امکانات بسیاری میباشد و آخرین نسخه انتشار یافته این اسکریپت از طرف سازنده میباشد !

در یک نگاه شما میتوانید سیستم هایی را با این اسکریپت به ارمغان بیاورید : سیستم آموزشی . سیستم خبر و اطلاع رسانی . سیستم آموزشی تصویری . سیستم آموزشی پاور پوینت . سیستم آموزشی متنی . امتحان آنلاین . اعلام نمره و ثبت کارنامه . برترین نمرات و دانش آموزان . پنل کاربری . گفتگو و چت بین کاربران . کنفرانس تحت وب توسط دانش آموزان برای بحث های علمی . امتیاز دهی . محبوبترین ها . تگ برد . انجمن و تالار گفتگو . ایجاد گروه . دفتر مهمان . معرفی کتاب و کتابخانه . پیام خصوصی ( میل باکس ) . دارای زبان شیوای فارسی و … ( دارای طراحی مورد قبول )

2. این کاربر از pishgamsms بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت pishgamsms's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

كسي نيست جواب ما را بده

مدیر انجمن طراحی صفحات وب tabriz-info's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    هالیکارناسوس

پيش فرض

من دارم ولی نه رایگان

5. این کاربر از tabriz-info بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

من سايت كامل مدرس رو دارم ولي رايگان نيست
    خواستيد به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ميل بزنيد تا مسخصات رو براتون بفرستم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •