تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 12 اولاول ... 289101112
نمايش نتايج 111 به 114 از 114

نام تاپيک: فرهنگ رانندگی : چقدر با این واژه آشناییم ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    خونشون

پيش فرض

امشب تصادف کردم
    1- از این به بعد هر وقت میخوای بشینی پشت فرمون این صحنه بیاد جلوی چشمات که بیخودی گاز ندی
    2- هر وقت میخوای سبقت بگیری (مخصوصا موتور) یه تک بوق بزن که حواس طرف بیاد سر جاش (مخصوصا اگه موتوری با زن و بچش باشه)
    3- صدقه بده که اتفاق بدتری نیفتاده. میتونست خیلی خیلی بدتر باشه

من یه بار با ماشین شاخ به شاخ به یه موتوری زدم. اون داشت خلاف میومد
    یارو پرت شد از روی ماشین و به سر اومد زمین
    خدا رو هزار مرتبه شکر کردم که کلاه سرش بود و گرنه امکان نداشت که زنده بمونه
    داستان کلاه سرش گذاشتن هم جالبه
    تازه عقد کرده بود و میخواسته بره سر کار که خانمش بهش گفته بود که بارونه، بیا این کلاه و بزار سرت
    اگه کلاه سرش نبود ... بیچاره دختره

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام.

با تشکر.

امروز رفتم ماشین رو درست کردم، جمعا حدود 350 تومن رفتم تو پاچه مبارکه!! البته تا چند وقت دیگه باید بلبرینگ ها رو هم درست کنم. چون مقدار ضربه دیده.

رفقایی که گفتن باید بوق میزدی. قبول دارم. اما شما خودتون یه بار امتحان کنید که وقتی میخواهید بیایید بیرون، برای این طور مواقع باید چند بار بوق بزنی؟ آدم خودش خسته میشه.

1- از این به بعد هر وقت میخوای بشینی پشت فرمون این صحنه بیاد جلوی چشمات که بیخودی گاز ندی
    فکر میکنی که حالا حالا ها از جلوی چشمم میره؟ اگه به اون موتوریه زده بودم یا چپ کرده بودم که دیگه هیچی.

3- صدقه بده که اتفاق بدتری نیفتاده. میتونست خیلی خیلی بدتر باشه
    قبل هر کاری همین رو انجام دادم. البته قبل از راه افتادن میخواستم صدقه بندازم که یادم رفت!!

داره خودمونی میشه mehdipesse's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

رفقایی که گفتن باید بوق میزدی. قبول دارم. اما شما خودتون یه بار امتحان کنید که وقتی میخواهید بیایید بیرون، برای این طور مواقع باید چند بار بوق بزنی؟ آدم خودش خسته میشه.
    !!
    راستش من فكر ميكنم چيزي كه براي رانندگي مخصوصا تو ايران خيلي لازمه صبر و تحمله
    اگه لازم باشه ده بارم بوق زده بشه بايد اين كار رو كرد اگرچه بعد بايد يه فكري به حال آلودگي صوتي كنيم
    پس بايد منتظر عدم استفاده از راهنما باشيم منتظر تغيير جهت ناگهاني باشيم منتظر عدم رعايت حق تقدم ما از طرف ديگران باشيم و....
    بعضيا ميگن بايد از ميليمترهاي فضا هم تو رانندگي استفاده كرد اينها برميگرده به همون صبر و تحمل نداشتن
    من و شما وقتاي زيادي رو هدر ميديم هيچ اشكالي نداره اگه يه خورده هم احساس خستگي ميكنيم ماشين رو نگه داريم و يه دقيقه همونجا قدم بزنيم
    من چند بار اين كار رو امتحان كردم روحيه ام موقعي كه به مقصد مي رسيدم واقعا فرق ميكرد

داره خودمونی میشه mehdipesse's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

تقریبا سرعتم 100 یا 110 بود که رسیدم نزدیکی اش. تقریبا 5 متری اش بودم که ناگهان اومد تو لاین من.

حساب کنید که من با 110 دارم میام و اون موتوری که خدا ازش نگذره، داشت نهایتا با 40 تا میومد و تو 5 متری من ، پیچید جلوم. تازه مرتیکه ی .... یه دستی هم داشت رانندگی میکرد، نمیدونم با موبایل داشت ور میرفت ؟ چی کار میکر؟
    .
    بايد هميشه اين نكته رو هم توجه كنبم كه موتور سوارها يا دوچرحه سوارها سعي ميكنن از كوچكترين دست اندازا هم اجتناب كنن و به همين دليلم يه دفعه تغيير مسير ميدن، وضع خيابونا رو هم كه خودتون ميدونيد پس خيلي بايد مراقب بود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •