تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 33 اولاول ... 39101112131415161723 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 323

نام تاپيک: اصطلاحات تخصصی عکاسی دیجیتال

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

سلام دوستان
    یه سوال داشتم در مورد عکاسی از دسته های عزاداری توی شب
    از اونجا که نور کمه سرعت شاتر باید زیاد باشه و از طرفی مثلا توی دسته های زنجیر زنی همه چیز در حال حرکته و به خاطر همین عکس تار و نا مفهوم میشه .
    از فلش هم که استفاده میکنم نور به صورت نامنظم پخش میشه یعنی قسمتهای جلو نور خیلی زیاده و انتها خیلی کم.
    اگه میشه راهنمایی کنید که باید چیکار کنم؟
    در ادامه ی صحبت های دوستمون باید اضافه کنم که اصولا تفاوت rear و front اینه که یکیشون اول فلاش میزنه و بعد شاتر رو برای مدت زمانی که تعیین شده باز نگه میداره و اون یکی اول شاتر رو باز نگه میداره و در لحظه ی آخر فلاش میزنه. مثلا یک جسم در حال حرکت با این روش حالت کشیدگی پیدا میکنه ولی در قسمت ابتدایی یا انتهایی حرکتش یک حالت ثابت هم ازش دیده میشه. البته الان مطمئن نیستم که بگم کدوم دقیقا کدوم بود.
    اگه دوربین SLR داری که افزایش ایزو راه حل خوبیه. ولی اگه دوربینت کامپکت یا یه همچین چیزی هست بهتره ایزو رو زیاد بالا نبری که کیفیت عکس افت نکنه.

2. 3 کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

گمان كنم مشكل عكاسي با نور كم مربوط به سنسور باشه چون اگه سنسور قدرت اينو داشت تا بتونه در فاضله زماني كوتاه از نور محيط استفاده كنه ديگه لازم نبود كه اينقدر زمان براش مشكل ايجاد كنه.

حالا سئوال اينه كه اونطور كه من متوجه شدم فعلاً دو نوع سنسور براي دروبين هاي ديجيتال طراحي شده كه عبارتند از CCD و CMOS . هردوي اونا اين مشكل رو دارن. آيا سنسور ديگري هم وجود داره كه با اين مشكل رو نداشته باشه.

حـــــرفـه ای a6l3i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض جمع بندی ....

سلام دوستان:

من داشتم واسه انتخاب دوربین تو تاپیک" بررسی تخصصی" مخ شما رو میزدم ، گفتم اول اینجا مطمئن شم سواتم واسه اصطلاحات ، کامل شده بعد برم رو نِروتون. هرچند اینجا هم مزاحم شمام!!

من تمام تاپیک رو خوندم و به نتایج زیر رسیدم. ممنون میشم اشکال هام رو بگید. من برداشتم اینه که:

1- تو دوربین های نیمه حرفه ای ( مثل FZ35, HX1, SX1,SX20 و ....) اندازه سنسور برابر 1/2.3" هستش ؛
    2- تو یه دوربین هرچه رزولیشن رو ببرم بالا ، فقط ابعاد عکس بزرگتر میشه ، که تو زوم کردن موقع Preview تاثیر داره نه کیفیت عکس.
    3- اگه دو دوربین از نظر نوع سنسور (CMOS یا CCD ) ، ابعاد سنسور ، رزولیشن و زوم های تله و واید یکسان باشن ، نمیشه نتیجه گرفت که کیفیت عکس هاشون یکیه ( مخصوصا اگه مال دو کارخونه باشن) و واسه مقایسه کردن کیفیت عکس و نویز دوربین ها ، فقط باید به Review کاربرها و تجربه اونها مراجعه کرد.
    در واقع روش خاصی برای فهمیدن این موضوع از روی جداول مقایسه ای وجود نداره.

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان:

من داشتم واسه انتخاب دوربین تو تاپیک" بررسی تخصصی" مخ شما رو میزدم ، گفتم اول اینجا مطمئن شم سواتم واسه اصطلاحات ، کامل شده بعد برم رو نِروتون. هرچند اینجا هم مزاحم شمام!!

من تمام تاپیک رو خوندم و به نتایج زیر رسیدم. ممنون میشم اشکال هام رو بگید. من برداشتم اینه که:

1- تو دوربین های نیمه حرفه ای ( مثل FZ35, HX1, SX1,SX20 و ....) اندازه سنسور برابر 1/2.3" هستش ؛
    2- تو یه دوربین هرچه رزولیشن رو ببرم بالا ، فقط ابعاد عکس بزرگتر میشه ، که تو زوم کردن موقع Preview تاثیر داره نه کیفیت عکس.
    3- اگه دو دوربین از نظر نوع سنسور (CMOS یا CCD ) ، ابعاد سنسور ، رزولیشن و زوم های تله و واید یکسان باشن ، نمیشه نتیجه گرفت که کیفیت عکس هاشون یکیه ( مخصوصا اگه مال دو کارخونه باشن) و واسه مقایسه کردن کیفیت عکس و نویز دوربین ها ، فقط باید به Review کاربرها و تجربه اونها مراجعه کرد.
    در واقع روش خاصی برای فهمیدن این موضوع از روی جداول مقایسه ای وجود نداره.
    1. این یه قاعده غیرقابل تخطی نیست، ولی درسته ... مثلاً LX3 سنسور بزرگتری داره

2. به نوعی درسته .. یعنی بالا بردن MP به معنای بالا رفتن کیفیت نیست .. صرفاً عکسای بزرگتری رو میتونی چاپ کنی ... بنابراین برمی گرده به اینکه بزرگی مورد نیازمون چقدر باشه و نه اینکه کیفیت موردنیازمون چقدره ... MP ربطی به بازتولید رنگها و کیفیت واقعی عکس نداره ... اصلاً میشه بحث کرد که MP بالاتر میتونه در کاهش کیفیت موثر باشه! ... در این مورد زیاد صحبت شده؛ اگه خواستی یه سرچی در همین تالار بزن.

3. بله - به قول معروف "از روی کاغذ قضاوت کردن" چندان درست نیست ... میتونه بعنوان شروع خوبه باشه که جدول های مشخصاتشون رو مقایسه و چک کنیم.. اما نهایتاً این اعداد و ارقام همه چیز نیستند .. و ضمناً در نظر بگیریم که در سطح "بالاتر"، باز هم میشه بحث کرد که یه دوربین خوب به معنی عکس خوب نیست .. عکاس خوبه که عکس خوب رو می گیره.

6. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض

سلام دوستان ، عصر پنجشنبه و آخرین ساعات ساعات سال 2009 تون بخیر . . .

ممنون میشم یه توضیح کوچیکی در مورد Histogram بدین. فقط میدونم که به ترکیب رنگ ها برمیگرده!! (خسته نباشی )

چه زمانی تجمع نمودار در سمت چپه و چه زمانی در وسط و یا در سمت راست. و هرکدوم بیانگر چیه مثلا:

وقتی یه عکس کامل سیاه یا کامل سفید میندازم ؛ نمودار کلا خالی و سفید میشه.
    Last edited by a6l3i; 31-12-2009 at 20:19.

آخر فروم باز MILIN3M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

هیستوگرام (Histogram) چیست؟
    هیستوگرامها ابزار بسیار مناسبی هستند كه اغلب دوربین های حرفه ای آن را ارائه می دهند. این ابزار برای این است كه شما بتوانید با نگاهی به آن از شرایط نور تصویر اطلاعات مناسبی بدست آورید . چون مانیتور های LCD ی دوربین های دیجیتال دقت خیلی زیادی ندارند این نمودار برای یك عكاس حرفه ای تقریبا ضروری است .
    كار این نمودار این است كه تصویر را به صورت موزائیكی در می آورد و میزان روشنایی پیكسل های آن را می سنجد و از 0 (سیاه) تا 255 (سفید) درجه بندی كرده به صورت نموداری نشان می دهد.
    هرچقدر نمودار به سمت چپ باشد نشان دهنده تاریكی بیشتر و هر چقدر به سمت راست باشد نشان دهنده روشنایی زیاد تری است .

از عكسی كه با نمودار هیستوگرام خوب گرفته شده است. منحنی های صاف كه در 255 پایان می یابند نشان دهنده ی این است كه نور پردازی در ابرها و موج دریا خوب است . همینطور ناحیه ی سایه ها از 0 شروع می شوند و سعود میكنند

دیاگرام نشان می دهد كه در این تصویر تعداد زیادی پیكسل كه مقدار آنها 0 یا نزدیك به 0 است وجود دارد.

دیاگرام نشان می دهد كه تعداد زیادی پیكسل با مقدار 255 یا نزدیك به 255 در تصویر وجود دارد.جزئیات نور دهی در موج دریا و ابرها از بین رفته است و تعداد كمی پیكسل در منطقه ی سایه و جود دارد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

9. 3 کاربر از MILIN3M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض

سلام ، عکاسی RAW به چه کاری میآد؟؟ من اینو شنیدم که بصورت لایه لایه هستش و میذاره تو برنامه های ادیت عکس مثل فوتوشاپ روشون کارکرد.
    من 10 ساله فوتوشاپ کار میکنم ولی تاحالا به ابن مورد بر نخورده بودم. میخوام ببینم تو انتخاب دوربین جدیدم درنظر بگیرمش یا نه؟
    Last edited by a6l3i; 01-01-2010 at 18:00.

پروفشنال Samin_System's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام ، عکاسی RAW به چه کاری میآد؟؟ من اینو شنیدم که بصورت لایه لایه هستش و میذاره تو برنامه های ادیت عکس مثل فوتوشاپ روشون کارکرد.
    من 10 ساله فوتوشاپ کار میکنم ولی تاحالا به ابن مورد بر نخورده بودم. میخوام ببینم تو انتخاب دوربین جدیدم درنظر بگیرمش یا نه؟
    چون مطلب طولاني بود لينكشو گذاشتم اميدوارم مورد استفاده باشه .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

12. 2 کاربر از Samin_System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MILIN3M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

در اکثر دوربین های دیجیتال حرفه ای و نیمه حرفه ای فرمتی هست به نام Raw که در کنار دو فرمت Tiff وJpeg قرار دارد بیشتر عکاسان برای نتیجه سریع از فرمت Jpeg استفاده میکنندکه حجم کمی هم دارد .گروهی دیگر از عکاسان از فرمت Tiff که همان Jpeg کمپرس نشده است استفاده میکنند البته کیفیت ان به نسبت Jpeg بهتر است ولی کمی کند عمل میکند .اما فرمت Raw چیست که تعداد کمی از عکاسان (بیشتر برای نشر با دستگاه های چاپ پوستر) از ان استفاده میکنند . فرمت Raw برخلاف دیگر فرمت های متداول که بعد از پردازش تصویر به مانیتور فرستاده میشود و قابل دیدن میشود فایلیست که قبل از پردازش تصویر ذخیره میشود در فرمتهای Tiff و Jpeg شما ۳ تصویر ابی قرمز سبز ۸ بیتی در ۳ پیکسل دارید که بعد از پردازش یک تصویر رنگی ۲۴ بیتی به شما ارایه میدهد ودر فرمت Raw هر پیکسل ۱۰ یا ۱۲ بیت است دارای هر ۳ رنگ میباشد که دارای کمترین افت رنگ و دقیقتر از فرمتهای دیگر است و در ویرایش انعطاف پذیری بیشتری دارد و در عین حال سرعت پایین تر ذخیره کردن و حجم بیشتر ی از کارت حافظه را اشغال میکند و ایراد دیگری که بر ان وارد است پیکر بندی متفاوتی است که هر سنسور برای خود دارد که با نرم افزار های مخصوص کانورتر خود دوربین بایستی ادیت و تبدیل شود اخیرا شرکت ادوبی در نرم افزار فوتوشاپ خود فرمت raw را شناسایی کرده که میتوان Raw های استاندارد را ویرایش کرد

14. 2 کاربر از MILIN3M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

ایراد دیگری که بر ان وارد است پیکر بندی متفاوتی است که هر سنسور برای خود دارد که با نرم افزار های مخصوص کانورتر خود دوربین بایستی ادیت و تبدیل شود اخیرا شرکت ادوبی در نرم افزار فوتوشاپ خود فرمت raw را شناسایی کرده که میتوان Raw های استاندارد را ویرایش کرد
    فایل های Raw منظورتون هست که با نرم افزارهای خود دوربین باید ادیت بشن؟ اینطور نیست. نرم افزار قدرتمند Lightroom بیشتر فایل های Raw رو باز میکنه و باز بستگی به دوربین داره فایل هایی که باز کردنشون مشکل دار هست با این نرم افزار که اونم باید فایل آپدیت مرتبط رو دانلود کنید که جواب میده. پلاگین Adobe Camera RAW را هم برای فتوشاپ هست که فایل های Raw رو باز میکنه و میتونید ادیت کنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •