داداش این 2 تا گوشی با هم آنچنان ارتباطی ندارن
اون 12 این 8
قیمت این کجا قیمت اون کجا
اما این اینترفیس خسلی روونی داره
تاچشم خوبه
داداش این 2 تا گوشی با هم آنچنان ارتباطی ندارن
اون 12 این 8
قیمت این کجا قیمت اون کجا
اما این اینترفیس خسلی روونی داره
تاچشم خوبه
بچه ها دیروز جاتون خالی رفته بودم کوه نوردی،داشتم با رنوار جون عکس میگرفتم که یهوگوشی از ارتفاع تقریبا50 سانتی از دستم اوفتاد
من گفتم ارتفاع کمه،خیلی ریلکس داشتم گوشی رو برمیداشتم ،یهو دیدم واااااااااااااااای،نگو گوشی با صفحه خورده روی یه سنگ تیز
یه تیکه از پلاستیک محافظ روی صفحه جر خورده بود
گفتم تموووووم شد
با ترس و لرز شدید و وصف ناپذیری اون محافظ رو برداشتم ،خیلی آروم چون میترسیدم اون تیکه رو بکنم،گفتم الان صفحه هم باهاش میاد تو دستم
ورش داشتم ،در کمال ناباوری دیدم صفحه ی گوشی حتی خط هم برنداشته
واقعا ایمان آوردم به کار این محافظ صفحه،اگه نبود الان رنوار منم نبود
گفتم بدونین که الکی نیست ،واقعا محافظه
Last edited by Mojtaba N87; 08-01-2010 at 01:43. دليل: کلمات نا مناسب
رفیق pixon 12 با pixon فرق میکنه ... (فقط ظاهرشون کپ همه) پیکسون 12 .. 12مگاپیکسله و 550 تومن قیمتشه - احتمالا منظورتون pixon خالیه !! ..
اگه آره : پیکسون تو هیچ زمینه ای نسبت به رنوار برتری نداره .. من شخصا باهاش کار کردم .. فکر میکردم اینترفیسش بهتر باشه ولی دیدم اصلا اینطور نیست..
فقط صفحه نمایشش مقدار غیر قابل محسوسی بزرگتره درضمن فیلم و عکسبرداریش هم ضعیف تره (با اینکه ابعاد فیلمش بالاتره)
-
اگه دوربین واست اولویت اوله رنوار بخر اگه اینترفیس و زیبایی و کلاس .. ویوتی 2 پیشنهاد میشه
-
اینم یه عکس باحال:
بزرگ تر
هم با کیفیت .. هم شارپ .. هم زیبا ..کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خودم این عکسو خیلی دوسش دارم![]()
و البته کم حجم!هم با کیفیت .. هم شارپ .. هم زیبا ..فقط 1.66 مگ حجم داره!
هر 8 مگی بود حداقل بالای 2 مگ حجم داشت....عکس رو فول سایز دیدم، محشر بود....
راست میگی .. به این توجه نکرده بودم ..به این میگن باریک بینی
![]()
Last edited by dark fear; 28-12-2009 at 21:46.
سلام دوست خوب ممنون از عكست
فقط يه نكته
دوستان بي زحمت عكسهاشونو با نرم افزارهايي نظير microsoft office picture manager ريسايز كنن تا مشخصات عكس حفظ بشه
دوست خوب عكستون متاسفانه مشخصات نداره
خب يدونه عكس هم توشب بذارم با رنوار
دوست خوب يه نكته بگم من ديگه خودت هر چه خواهي برداشت كنمدیر اینجا کیه که تمام پست هامو حذف کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
جناب مدیر هم ظاهرا ً از همون فرقه هستند . چرا گوش شنیدن حرف حق رو ندارید ؟
آقا مگه شما نمي گي كسي اينجا گوش شنيدن حرف حق نداره و همه از يه فرقه هستن؟
خب پس شما خودتو خسته نكن برو يه جا كه هم فرقه شما باشن و اونجا وقت بذار
بذار اين تاپيك روال عادي خودشو داشته باشه و ديگه بحث ادامه پيدا نكنه
Last edited by daynakopak; 29-12-2009 at 10:33.
اصلا من عکسو ریسایز نمیکنم .. اونی که شما دیدی توسط UPLOAD center یعنی سایت 4shared بصورت اوتوماتیکسلام دوست خوب ممنون از عكست
فقط يه نكته
دوستان بي زحمت عكسهاشونو با نرم افزارهايي نظير microsoft office picture manager ريسايز كنن تا مشخصات عكس حفظ بشه
دوست خوب عكستون متاسفانه مشخصات نداره
ریسایز شده برای راحتی ما ...
من عکس فول سایز + تمام مشخصات رو هم گذاشتم
اتفاقا به نظرمن اصلا ویرایش نکنید عکسا رو .. چون واسه عزیزانی که میان عکسا رو میبینن معلوم نیست که ما
فقط ریسایز کردیم یا کلی بلا ملا سر عکس اوردیم
من میتونم عکسا رو با ACDsee ادیت کنم و با کیفیت تر کنم .. میخام دوستان کیفیت واقعی و بی ریا رو ببینن![]()
Last edited by dark fear; 29-12-2009 at 15:03.
سلام
در وهله نخست از مدیران گرامی خواهش می کنم پست شماره 1146 منو پاک کنن. هیچ ربطی به بحث نداره...
دوستان دیروز مجله جیبی رو گرفتم. ال جی شکلات 2 داده بیرون. انصافا چیز آسی هست؛ اما توی دوربین باز هم رنوار سرور هر چی گوشیه!
چند وقتیه که دیگه ال جی از ارایه فیلم برداری با کیفیت خودداری می کنه؛ کسی می دونه دلیلش چیه؟
جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:
1-
من اون صفحه عرض کردم که :
حالا شما میای میگی کی اومده پست منو حذف کرده ؟پستهایی که شامل بحثهای سیاسی بود، حذف شد.
2-
در ضمن تو این فروم بحث سیاسی از هر نوعی ممنوع هست.
اگه این چند وقتِ اخیر رو به یاد داشته باشید، می بینید که چقدر از کاربران به خاطر این موارد اخراج شدن و قوانین بعضی از انجمنها تغییر کرد.
پس لطفا" دیگه ادامه ندید و از انجامِ این گونه بحثها خودداری کنید.
دوستانی هم که تو پستهاشون به جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تذکر دادند، لطف کنند اون قسمت مربوط به تذکر رو ویرایش کرده و پاک کنن(چون تو پستهاتون بحثِ مربوط به تاپیک هست، نمیشه پستها رو حذف کنم).
ممنون
Last edited by Majid393; 29-12-2009 at 14:14.
نه منظورم همون pixon 12 بود . تفاوت قيمتشونو ميدونم!!!
کيفيت دوربين pixon 12 از رنوار بيشتره ديگه با نوجه به لنز عاليه سامسونگ ؟؟
دقيقا دوربينش و صفحه تاج خوب در الويته واسم///
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)