سلام
برای اتچ کردن(در sql express 2005) از کد زیر استفاده می کنم:
و با خطای زیر مواجه میشم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کجای کارم مشکل داره و باید چی کار کنم؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون
 گرفتن خطا هنگام اتچ کردن دیتابیس به sql
 گرفتن خطا هنگام اتچ کردن دیتابیس به sql
				سلام
برای اتچ کردن(در sql express 2005) از کد زیر استفاده می کنم:
و با خطای زیر مواجه میشم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کجای کارم مشکل داره و باید چی کار کنم؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون

1- اگر تحت شبكه كار ميكنيد و از سيستم كلاينت اين خطا رخ ميدهد ، بايد از آدرس شبكه استفاده كنيد (نيازي به توضيح ندارد كه اين آدرس بايد روي سرور باشد)
2- بررسي كنيد كه پوشه حاوي فايلهايي كه ميخواهيد اتچ كنيد توسط ويندوز كمپرس نشده باشد (پوشه هاي آبي رنگ ويندوز)
3- بررسي كنيد كه اين فايل قبلا اتچ نشده است (با اينكه احتمالا متن خطا به اين مورد ارتباطي ندارد)
4- اگر هيچ كدام از موارد فوق جواب نداد ، بررسي كنيد آيا فايلهاي MDF و LDF تان آسيب ديده اند يا خير ، اين كار را با اتچ كردن آن توسط Managment Studio چك كنيد

دوست من اگر فایلتون رو Detach نکرده باشید هم موقع Attach خطا میدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ممنون از همه دوستان
مشکل از اجازه و سطح دسترسی به فایل های دیتابیس بود که مطالب لینک زیر مشکلم رو حل کرد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

سلام و خسته نباشيد دوستان گرامي
من براي طراحي يك سايت ساده براي بانك اطلاعاتي ، از sqlexpress كه با خود visualstudio نصب ميشه ، استفاده كردم.
مشكل من اينه كه زماني كه ميخوام ببرم توي يه كامپيوتر ديگه اجراش كنم.خطا ميده !!!!!!
من از Attach كردن و ... چيزي نميدونم.ميخوام بدونم اين ديتا بيس رو چطوري بايد Attach كنم.
ممنونم ، يا علي...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)