تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 77 از 106 اولاول ... 276773747576777879808187 ... آخرآخر
نمايش نتايج 761 به 770 از 1056

نام تاپيک: S8300 با دوربین 8 مگاپیکسل و 2.8 اینچ صفحه نمایش amoled تاچ اسکرین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

قیمت گوشی الان چنده ؟ مموری اکسترنالش چنده؟

رفیق جان من خریدم 345 که البته یه کلاهبرداری جدید مد شده و نمیگن قیمت اصلی چنده . مثلا اولش گفت 305 اما بعد که سیم کارت رو انداخت گفت آنتی ویروس و نمیدونم چیچی لازم داره که اونم میشه 45000 تومان .
    فکر نکن بگی نمیخوام یا بری یه جای دیگه از شر این قضیه راحت میشی . خیلی دنبالش گشتم که برنامه نخواد اما حاضره اک بند رو دوباره ببنده اما قیمت پایین نده . فکر کنم پشت دم و دستگاهشون دستگاه آکبند کردن دارن . آخه الان داشتن هر چیزی در بعضی از این مغازه ها واسه کلاهبرداری لازمه . نه فقط موبایل هر چی که فکرش رو بکنی .

خلاصه اینکه یه روش جدید برای دروغگویی و البته اخاذی.

راستی مهمه که داخل گوشی بنویسه :made by samsung یا نه . آخه فرق چینی و اصلش تو همینه .

در مورد حافطه هم خودش اگه اشتباه نکنم 85 مگ داخلی داره که یه حافطه 1 گیگ هم بهت میده . ( داخل جعبه هستش . ) من 2 هفته ی پیش خریدم . به جز نصب برنامه باهاش مشکلی ندارم که شکر خدا به کمک دوستان اونم بر طرف شد و تمام برنامهای تحت جاوا ( البته با پسوند jar ) رو میخونه .

بازم از دوستان ممنون . یه دنیا ممنون

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

رفیق جان من خریدم 345 که البته یه کلاهبرداری جدید مد شده و نمیگن قیمت اصلی چنده . مثلا اولش گفت 305 اما بعد که سیم کارت رو انداخت گفت آنتی ویروس و نمیدونم چیچی لازم داره که اونم میشه 45000 تومان .
    فکر نکن بگی نمیخوام یا بری یه جای دیگه از شر این قضیه راحت میشی . خیلی دنبالش گشتم که برنامه نخواد اما حاضره اک بند رو دوباره ببنده اما قیمت پایین نده . فکر کنم پشت دم و دستگاهشون دستگاه آکبند کردن دارن . آخه الان داشتن هر چیزی در بعضی از این مغازه ها واسه کلاهبرداری لازمه . نه فقط موبایل هر چی که فکرش رو بکنی .

راستی مهمه که داخل گوشی بنویسه :made by samsung یا نه . آخه فرق چینی و اصلش تو همینه .

در مورد حافطه هم خودش اگه اشتباه نکنم 85 مگ داخلی داره که یه حافطه 1 گیگ هم بهت میده . ( داخل جعبه هستش . ) من 2 هفته ی پیش خریدم . به جز نصب برنامه باهاش مشکلی ندارم که شکر خدا به کمک دوستان اونم بر طرف شد و تمام برنامهای تحت جاوا ( البته با پسوند jar ) رو میخونه .

سلام.

مگه آکبند کردن گوشی دستگاه میخواد؟
    یه برچسبه میچسبونه روش هر چقدر هم ازین برچسبها بخوای تو همون علاءدین میتونی گیر بیاری و بخری.

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

قیمت گوشی الان چنده ؟ مموری اکسترنالش چنده؟

سلام.

گوشی با گارانتی اصلی پارس مایکروتل (اصلی سامسونگ)320 تومن.(تقریبا" یک هفته پیش)
    مموری هم 8 گیگ توشیبا بین 18 تا 20 تومن.

داره خودمونی میشه mehdibss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    پالیزی

پيش فرض

بچه ها سلام.
    آقا جون هر کی دوست دارین نخرین از این ... ها نخرین برین گارانتی اصلی بگیرین اگه بین گوشی با گگارانتی اصلی و بدون گارانتی تفاوت 200 تومن یا 100 تومن بود آره ولی وقتی تفاوت فقط و فقط 20 30 تومن هستش که اون هم به زور ریختن برنامه بیشتر میتر از گارانتی اصلی میشه چرا ( با عرض معذرت) مثل انسانهای تک بعدی فقط و فقط راه علاالدین رو پیش میگیرین و میرین اونجا میخرین من دو هفته پیش از نمایندگی مایکروتل که تلفنش رو از سایتش گرفتم تو برج ملت روبروی پارک ملت خریدم 326000 تومن . اگه تهران هم نیستید باز هم تو هر شهری نمایندگی داره.از این موبایل فروشهای علاالدین دزد تر خودشونن . یا علی

5. این کاربر از mehdibss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

سلام بچه ها!
    راستش من میخوام این گوشیو بگیرم ولی داشتم تو Gsmarena نقدشو میخوندم نوشته بود اینتر فیسش کنده !
    حالا واقعا" خیلی کنده ؟

آخر فروم باز Ssarshar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اين سوال من هم هست ! آيا واقعا اينترفيسش كنده ؟ مثلا در مقايسه با اف 480

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اين سوال من هم هست ! آيا واقعا اينترفيسش كنده ؟ مثلا در مقايسه با اف 480

سلام ! نه بابا ! از f480 که دیگه سریعتره هر 2 تاشو داشتم ...

9. این کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

باید made korea by samsung
    باشه اما ما از نمایندگی اصلی و مرکزی در این شهر خریدیم made by samsung خالی بود و بس.
    باید دید دوستانی که با گارانتی اصلی خریدند لیبلش چی زده و نظر بچه ها چیه

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

Made in Korea By Samsung .... اصل هستش .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

Made in Korea By Samsung .... اصل هستش .
    نیست تو بازار
    حتی با گارانتیش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •