اساتید محترم یه سوال؟
من سیو رو میذارم اما بازی لود نمیکنه. میگهplease check your hard اما من جاشو درست گذاشتم
کمک کنید.
اساتید محترم یه سوال؟
من سیو رو میذارم اما بازی لود نمیکنه. میگهplease check your hard اما من جاشو درست گذاشتم
کمک کنید.
چطوري گذاشتي؟؟ آخه يه قلقي داره كه اون پوشه اي كه با نام user_e000004e20a66cdc هست رو مستقيم داخل پوشه ي savegames كپي كني. اين كارو انجام دادي؟؟؟
راستي خواهش ميكنم عزيزم. كمكي ديگه بود در خدمتم بنده.![]()
اره دوست عزیز ولی اون خودش یه پوشه مشابه همین پوشه ای که ذکر کردید داره من اونو پاک کردم و اینو ریختم ولی اون خودش دوباره پوشه ای رو که پاک کردم میسازه و به پوشه ارسالی شما کاری نداره.
ترو خدا کمک کنید.
شما يه كار ديگه انجام بدين. فايلهايي كه داخل اون پوشه هست رو كپي كن تو اون پوشه اي سيستمت به طور اتومات ميسازه. بعد اون پوشه ي من و كلا پاك كن. انگار بشه فقط پوشه ي پيش فرض سيستمت به اضافه دو تا فايلهاي سيو.
این کار هم فایده نکرد بازم میگه Check your hard
helppppppppppppppppppppppp![]()
بابا ما تو کف موندیم HELPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
والله من راه ديگه اي به ذهنم نميرسه جز اينكه هاردم رو واست آپلودكنم تا بتوني حالش و ببري.
Last edited by joe_satriani; 26-12-2009 at 22:06.
اين بازي باب ويندوز xp هست من روي ويستا نصب كردم اما اصلا رزولوشن بازي افتضاح بود ضمنا براي ويستا بايد سيستمتون خيلي قوي باشه تا بازي رو با وضوح بالا بازي كنيد
رزولویشن ربطی به ویندوز نداره و مربوط میشه به مانیتورتون. مگر اینکه منظورتون از کلمه ی رزولویشن چیز دیگری باشه!اين بازي باب ويندوز xp هست من روي ويستا نصب كردم اما اصلا رزولوشن بازي افتضاح بود ضمنا براي ويستا بايد سيستمتون خيلي قوي باشه تا بازي رو با وضوح بالا بازي كنيد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)