تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1065 از 3195 اولاول ... 655659651015105510611062106310641065106610671068106910751115116515652065 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,641 به 10,650 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

داره خودمونی میشه a-0852's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تویسرکان( امستردام )

پيش فرض

دوستان یکی جواب من رو بده ایکس باکس رو میشه تا کی تضمین کرد که جزو کنسول های رده خارج نشه شرکت سازنده اش تاریخی برای تولید این محصول تعیین نکرده؟

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

دوستان منم دوست دارم به جمع ایکس باکس داران بپیوندم ولی دو مشکل مهم دارم 1-فعلا پول کافی ندارم 2- اینه که نمی دونم ایکس باکس تا کی دوام میاره و از رده خارج میشه میترسم بگیرم و چند ماه بعد روی دستم بمونه لطفا در رابطه با مورد دوم راهنمایی ام بکنید
    دوست عزیز
    کنسول بعدی هر 2 شرکت sony و microsoft به خصوص microsoft تا نیمه دوم سال 2014 یعنی 5 سال دیگه قرار نیست عرضه بشه
    و از اونجایی که ps3 کپی خور نشد به احتمال 80 تا 90 درصد کنسول 360 هم اخرین کنسول خواهد بود که کپی خور میشه
    سلام به همه ی دوستان
    دوستان یه xbox 360 arcade پیدا کردم میگه 200 تومن..
    اول اینکه به این قیمت میارزه؟؟
    2-به چه چیزهایی باید دقت کنم موقع خرید؟؟؟
    ممنون
    با این قیمت برای Arcade خیلی مشکوک میزنه حتی اگه falcon باشه چون الان ارزونترین حالت Arcade حدودا 300 تومانه
    شما به شرط jasper بودن و اک بودن با این قیمت بخری فکر کنم رکورد خرید خوب رو بشکنی
    بچه ها من یه مشکل عجیب برخوردم
    GTA IV با گرافیک نسبتاً پایینی اجرا میشه ، رزولوشن پایین تر از حد معموله ، فاصله دور دیده نمیشه ، جزئیات اشیاء خوبه ، چیزی به اسم سایه اصلاً تو بازی وجود نداره . این بازی رو لپ تاپ من خیلی بهتر اجرا میشه !!
    دستگاه رو با HDMI وصل کردم و تنظیماتشم روی 1080p قرار داره . بقیه بازی ها که تست کردم خیلی قشنگ و خوب اجرا میشن .
    کسی میدونه مشکل از کجاست و چی کار میتونم بکنم ؟
    والا من یکی این مشکلات رو نداشتم
    ممکنه به جنس dvd بستگی داشته باشه
    شما بازی رو تو hard نصب کن ببین چطور میشه
    اخه رو بعضی درایو ها مشکل دیر load شدن texture ها رو داره این بازی
    بچه ها یک سوال آیا تونستن اکس باکس رو هک کنن و روش از طریق مموری یا سیدی برنامه اجرا کنن مثل دیدن عکس یا کارهای از این قبیل
    نه دوست عزیز
    ولی از رو flash و cd میتونی picture و movie رو playback کنی
    اما بازی و برنامه نه ( دلیلی نداره و نیازی هم نداره )

3. 5 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

بچه ها یک سوال آیا تونستن اکس باکس رو هک کنن و روش از طریق مموری یا سیدی برنامه اجرا کنن مثل دیدن عکس یا کارهای از این قبیل
    بله تونستند ، برای این کار باید لودر های مخصوصش رو از اینجا دانلود کنید : XeXLoader v0.26 X-Mas Release
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    از اونجایی که ps3 کپی خور نشد به احتمال 80 تا 90 درصد کنسول 360 هم اخرین کنسول خواهد بود که کپی خور میشه
    ps3 کپی خور نشد چونکه خیلی گرونه و هیچ هکری نمیاد 300 یورو رو از بین ببره برای اینکه ببینه توی دستگاه چه خبره ولی 360 همش 111 یورو هستش ، یعنی هر 2-3 تا 360 مساوی با یه Ps3 خوب معلومه 360 هک میشه ولی Ps3 نمیشه . اینکه Ps3 تا به حال هک نشده نشان از نبوغ سونی نداره ، نشان از کار نکردن روی هک کردنش داره ، چرا که خیلی راحت پوسته روی CPU کنسول رو بر میدارند و شیوه عملکرد مدار رو میفهمند و هر بلایی که بخوان سرش میارن درست مثل کاری که با 360 کردند .

در ضمن فقط PS3 هستش که هک نشده ، به جاش باقی کنسول ها همه هک شدند . پس نگران نباشید کنسول های نسل بعدی هم هک میشوند .
    Last edited by sonixax; 25-12-2009 at 15:13.

5. 3 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

ب
    ps3 کپی خور نشد چونکه خیلی گرونه و هیچ هکری نمیاد 300 یورو رو از بین ببره برای اینکه ببینه توی دستگاه چه خبره ولی 360 همش 111 یورو هستش ، یعنی هر 2-3 تا 360 مساوی با یه Ps3 خوب معلومه 360 هک میشه ولی Ps3 نمیشه . اینکه Ps3 تا به حال هک نشده نشان از نبوغ سونی نداره ، نشان از کار نکردن روی هک کردنش داره ، چرا که خیلی راحت پوسته روی CPU کنسول رو بر میدارند و شیوه عملکرد مدار رو میفهمند و هر بلایی که بخوان سرش میارن درست مثل کاری که با 360 کردند .

در ضمن فقط PS3 هستش که هک نشده ، به جاش باقی کنسول ها همه هک شدند . پس نگران نباشید کنسول های نسل بعدی هم هک میشوند .
    دوست عزیز چه ربطی به قیمت داره
    مطمن باش هکر ها اینقدر پول دارن که یک کنسول که هیچ چند تا کنسول با هم میخرن و ککشون نمیگزه
    در ضمن مگه یک نفر این کار رو میکنه ؟
    یک تیم چند عضوی هستن

در ضمن مگه اون زمانی که 360 اومد یعنی 4 سال قبل قیمتش به کمی و ارزونی امروز بود ؟
    اون زمان که اصلا ps3 نیومده بود

sony ساختاری رو توی console اش پیاده کرد که چند لایست و اجازه هک نمیده
    و تو تمام این 3 سال تا هکر ها به یک جایی رسیدن با firmware جدید دادن همش رو خنثی کرد
    دوست عزیز شما مطمن باش microsfot هم در اینده از همین روش استفاده خواهد کرد ( شایدم سفت و سخت تر )

داره خودمونی میشه h.a.m.i.d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

والا من یکی این مشکلات رو نداشتم
    ممکنه به جنس dvd بستگی داشته باشه
    شما بازی رو تو hard نصب کن ببین چطور میشه
    اخه رو بعضی درایو ها مشکل دیر load شدن texture ها رو داره این بازی
    سلام
    نه پدرام جان مشکل از خودم بود . این بازی رو کامپیوتر با گرافیک خیلی بهتری اجرا میشه و من یه مقدار توقع بیشتری داشتم .
    کد:
    با Activator هم یه مشکلی دارم ، وقتی میزارمش تو دستگاه به چند زبون مینویسه که باید در XBOX 360 اجرا کنید و اتفاق خاصی نمی افته . این به خاطر اینه که iXtreme من 1.61 نیست ؟ ولی فروشنده گفت هست و خودش هم دیسک رو بهم داد .

در ضمن ، ممنون میشم اگه سوال های صفحه قبلی من رو هم جواب بدی .

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

آقایون بالاخره انتظارها به سر رسید و بنده هم به جمع اکس باکسیون پیوستم !
    خب از این به بعد با سوال های جدیدتری در خدمتتون هستم .

۱) اولین سوال من اینه که چندتا پروفایل میتونم بسازم ؟ میتونم ازشون کپی بگیرم یا کل اطلاعاتشون رو پاک کنم ؟ پروفایل همون گیمرتگه ؟(البته اصلاً قصد آنلاین شدن ندارم و منظورم پروفایل لایو نیست)

۲) دیگه اینکه این سیوها کجا ذخیره میشن ؟ بعضی موقع ها برای من پیش میاد که بخوام یه بازی رو در چند نقطه مختلف از بازی سیو کنم و بخوام راه ها و چیزهای مختلفی رو تجربه کنم . چی کار باید بکنم ؟

۳) راستی کابل Optical هم گرفتم (دو سره) ولی نمیدونم باید چی کارش کنم و به کجای دستگاه بزنمش !! قطعهء دیگه ای هم لازم دارم ؟

۴) دستگاه یه صدای تو مایه های یخچال میده . وقتی اتاق خیلی ساکته میشه شنیدش ، این عادیه ؟

۵) دشبرد ورژن 2.0.8955.0 آخریه یا باید آپدیتش کنم ؟
    1 - بله میتونی
    تا 3 تا میتونی بسازی و با هرکدوم وصل شی 1 ماه رایگان gold هم داری
    برای کپی کردن از یک کنسول به یک کنسول دیگه یا هارد دیگه باید با memory card انجام بدی
    بله همون gamertag هست

2 - این بستگی به بازی مورد نطر داره که سیستم save کردنش چطوری باشه
    پشت هم باشه یا جدا و این که بزاره چند تا profile جدا داشته باشی یا نه

3 - روی سر کابلی که پشت کنسول وصل میشه یک بخشی برای ورودی این کابل داره

4 - اون صدای فن کنسوله
    بله عادی هست

5 - اینم اخرین version هست و نیاز به update نداره

سلام

با Activator هم یه مشکلی دارم ، وقتی میزارمش تو دستگاه به چند زبون مینویسه که باید در XBOX 360 اجرا کنید و اتفاق خاصی نمی افته . این به خاطر اینه که iXtreme من 1.61 نیست ؟ ولی فروشنده گفت هست و خودش هم دیسک رو بهم داد .

در ضمن ، ممنون میشم اگه سوال های صفحه قبلی من رو هم جواب بدی .
    شما Activator رو که گذاشتی نباید اجراش کنی
    یعنی play dvd رو نباید بزنی
    Dvd رو که گذاشتی تو درایو بعد از 3 ثانیه مینویسه play dvd
    همون لحظه Dvd رو باید در بیاری و dvd مربوط به بازی که Wave 4 یا wave 5 هست رو بزاری

جواب اون سوالاتتم دادم

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

دوست عزیز چه ربطی به قیمت داره
    مطمن باش هکر ها اینقدر پول دارن که یک کنسول که هیچ چند تا کنسول با هم میخرن و ککشون نمیگزه
    در ضمن مگه یک نفر این کار رو میکنه ؟
    یک تیم چند عضوی هستن

در ضمن مگه اون زمانی که 360 اومد یعنی 4 سال قبل قیمتش به کمی و ارزونی امروز بود ؟
    اون زمان که اصلا ps3 نیومده بود

sony ساختاری رو توی console اش پیاده کرد که چند لایست و اجازه هک نمیده
    و تو تمام این 3 سال تا هکر ها به یک جایی رسیدن با firmware جدید دادن همش رو خنثی کرد
    دوست عزیز شما مطمن باش microsfot هم در اینده از همین روش استفاده خواهد کرد ( شایدم سفت و سخت تر )

ببینید ، وقتی که نسخه ای از فرمور هکر ها منتشر نشده سونی هم نمیتونه بفهمه اونها چی کار کردند که بیاد حنثی کنه مگر اینکه علم غیب داشته باشه ، پس شایعست .

شرکت هایی هستند که هزار برابر از سونی خفن تر هستند ، رقیبش هم هستند ، تکنولوژیشون هم خیلی بالاتره . یعنی میتونند بیان و خیلی راحت کنسول رو هک کنند ، یکیش همین مایکروسافت ، ولی به دلیل اینکه سونی جلوشون عددی نیست این کار رو نمیکنند ، اگر Ps3 جلوی 360 شاخ بشه و بازار رو بگیره حتما خود ماکروسافت یه کار هایی میکنه ، البته هک شدن یک کنسول بیشتر به نفع شرکت تولید کننده هست تا به ضررش .

کپی خور بودن 360 سود چند برابر ریخته توی جیب های مایکروسافت ، دور زدن یک رجینال کد کار خیلی ساده ای هستش ، در بد ترین شرایط اگر شما نتونی یک کنسول رو کپی خور کنی میای دیسک هی کپی رو درست مثل نسخه اصلی درست میکنی ، همون طور که درایو میتونه بخونه و تشخیص بده که دیسک اصل هست یا نه یک هکر هم میتونه .
    360 از DVD استفاده میکنه و Ps3 از بلوری ، بلوری قیمت رایترش 200 تا 400 یورو هستش . و این باز خودش میشه یک مانع جدید .
    سونی از نظر کیفیت کاری نکرده که کنسول کپی خور نشه بلکه از نظر قیمت این مانع رو ایجاد کرده ، حتی اگر سونی N به توان N لایه هم ایجاد کنه خیلی راحت و با استفاده از روش های مهندسی معکوس میشه فهمید چی کار کرده .

قبلا یک بار دیگه گفتم با جعل امضای الکترونیکی یک نرم افزار میشه قدرت تشخصی اصل از تقلبی بودن رو از کنسول یا سیستم عامل گرفت ، ولی این کار مرسوم نیست . حالا که مایکروسافت اومده و سنت شکنی کرده هکر ها هم کم کم دارن سنت شکنی میکنند و امضا های دیجیتالی این شرکت ها رو جعل میکنند .

(امضای دیجیتالی نوعی رمز برای شناسایی محصولات اصل از غیر اصل است ، که شما میتونید نمونش رو توی درایور های سخت افزاری ببینید)

اگر سونی میتونست جلوی کپی خور شدن رو بگیره به طوری که تا حالا کسی نتونسته Ps3 رو کپی خور کنه این کار رو با PSP هم میکرد ، چرا در اون باره موفق نبوده ؟ چرا به محض اینکه PSP3000 افت قیمت پیدا کرد هک شد ؟

حتی قیمت های روز های اول 360 هم کمتر از روز های اول ps3 بوده .

و شما هم مطمئن باش که کنسول بعدی میکروسافت هم به سه سوت هک میشه ، چون خودش میخواد . همین 360 فعلی رو هم خود مایکروسافت لو داد که چه طوری هک میشه . برای رقابت در بازار باید از این مدل کار ها کرد و گرنه فروش مثل Ps3 میره تو زیر زمین ، البته در مقایسه با 360 .
    Last edited by sonixax; 25-12-2009 at 15:47.

10. این کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

نتیجه بحث = صبر کردن تا نیمه دوم 2014

12. 2 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رو زمین ... !

پيش فرض

برادران عزیز یه مشکلی که من دارم اینه که فعلا TV و LCD ندارم
    یعنی باید با LCD خونه بازی کنم که گه گاهی خانواده بازی کردن منو میبینن!
    ولی دیگه نمی تونم صبر کنم: دی
    به نظرتون GTA IV چقدر +18 () هستش؟!
    میشه یکاریش کردش؟!

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

برادران عزیز یه مشکلی که من دارم اینه که فعلا TV و LCD ندارم
    یعنی باید با LCD خونه بازی کنم که گه گاهی خانواده بازی کردن منو میبینن!
    ولی دیگه نمی تونم صبر کنم: دی
    به نظرتون GTA IV چقدر +18 () هستش؟!
    میشه یکاریش کردش؟!
    چیزی نداره IV . بشین بازی کن بابا .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •