در صفحه بازی قسمت بالا سمت راست علامت سوال یک علامت دیگه است که روش کلیک کنی یک مینی گیم میاد وقتی اونو تموم کنی بهت نشون میده چجور ی رمز رو باز کنی
در صفحه بازی قسمت بالا سمت راست علامت سوال یک علامت دیگه است که روش کلیک کنی یک مینی گیم میاد وقتی اونو تموم کنی بهت نشون میده چجور ی رمز رو باز کنی
من تا جایی که تو فاضلاب اهنگ میگذاره اچار را بر میداره رفتم ویندوزم خراب شد کسی سیوی حول و حوش اونجا نداره از اول نرم؟؟
تموم شد. ولی اینم دونستیم که رباتها هم عاشق میشن
بازی خوبی بود به جز 2 ایراد...
1- نبود عملکرد کلیک راست در یک بازی اشاره و کلیک
2- کوتاه بودن بازی.
شما بهتره از اول بری چون که من نتونستم فایلی به نام سیو پیدا کنم.من تا جایی که تو فاضلاب اهنگ میگذاره اچار را بر میداره رفتم ویندوزم خراب شد کسی سیوی حول و حوش اونجا نداره از اول نرم؟؟
سلام.
من اینجا گیر کردم:
باید یارو رو بندازم ولی نمی دونم چطوری!!
یه چوب دستی هم داشتم که بعد از باز کردن اون درپوش یه موجود عجیبی اومد بردش...
الان هم هیچی ندارم
باید بری زیر میزه وقتی طرف داره تیر میزنه صندلیو روی دوپایه قرار میده اونوقت با دستت بزن به صندلیه با مخ میره طرف تو زمین اونوقت سریع ساچمه هارو بردار بعد طرف میبینه ساچمه نداره میره از سیبل برداره باز اونوقت کلیداشو از جیبش کش برو و زندانی هارو با اون کلیدا نجات بدهوکلید هم باید به اون صندوقچه هه که رو دیواره بزنی همون جایی که الان تو شکل معلومه و رنگش هم قرمزه
سلام
چه جوری باید مراحل بازی رو سیو کرد؟
سلام .من توي پشت بام اونجايي كه بايد ملودي بسازم گير كردم نميتونم اهنگ درست رو پيدا كنم ميشه راهنمايي بكنيد .
تو صفحه بازی نشانگر موس رو بیار پاین چند گزینه ظاهر میشه روی گزینه save کلیک کن
من هم این کار رو میکنم ولی دوباره که بازیو میارم میزنم رو لود هیچی نیست.
رو load میزنی یا رو resume ؟
Last edited by lordspeed; 24-12-2009 at 19:53.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)