تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 636 از 1081 اولاول ... 136536586626632633634635636637638639640646686736 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,351 به 6,360 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

من کسپراسکای رو غیر فعالش کردم بعد موقعی که فعال کردم اینطوری شد:

D: D: D: D:
    شما از چه نسخه اي استفاده ميكنيد؟از چه زماني به اين صورت شده؟

پروفشنال Phonix Live's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام
    چه جوری میشه پوشه Safe Run که بعد از نصب Kaspersky Internet Security 2010 توی My Computer ظاهر میشه حذف کرد ؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام
    چه جوری میشه پوشه Safe Run که بعد از نصب Kaspersky Internet Security 2010 توی My Computer ظاهر میشه حذف کرد ؟
    ممنون
    فعلا نميشه كاري كرد.ظاهرا اين تدبير قراره در نسخه هاي بعدي كاسپر گنجانده بشه كه گزينه Safe Run را بشه Disable كرد.

4. این کاربر از hamilton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض اطلاعاتي در خصوص محصول Kaspersky KryptoStorage

اطلاعاتي در خصوص محصول Kaspersky KryptoStorage

كمپاني كاسپر ه محصولی تحت عنوان Kaspersky KryptoStorage را به بازار ارائه کرده است و این محصول با رابط کاربری بسیار آسان برای حفاظت از طریق رمزنگاری و همچنین حذف مطمئن فایل ها در سکوهای ویندوزی طراحی شده است.

کاربران برنامه‌های اینترنت سکیوریتی۲۰۱۰ و آنتی ویروس۲۰۱۰ قادر به استفاده از امکانات برنامه جدید هستند به نحوی که ترکیب این برنامه‌ها می‌تواند کامپیوتر کاربر را به انباره‌ای غیرقابل نفوذ از داده‌ها تبدیل کند.

آمارها نشان می‌دهد که بدافزارهایی که در پی دستیابی به اطلاعات محرمانه کاربران هستند روز به روز افزایش می‌یابند و رمزنگاری می تواند لایه غیرقابل نفوذ جدیدی را به این قبیل داده ها اضافه کند.
    برنامه Kaspersky KryptoStorage با رمزنگاری داده ها این امکان را به داده‌ها می‌افزاید. به نحوی که خواندن، ایجاد تغییر و حذف این قبیل داده ها فقط توسط کسانی که از رمز عبور مربوطه مطلع باشند امکان‌پذیر خواهد بود.

سه گروه از اطلاعات را محافظت می کند: catalogها، virtual diskها و logical partition هارددیسک ها. البته رمزنگاری و رمزگشایی پارتیشن‌های هارد دیسک از نظر کاربران کاملا نامحسوس خواهد بود.
    قابلیت رمزنگاری قسمت های مختلف، انعطاف پذیری این محصول را بسیار بالابرده است. همچنین اگر کاربری احساس می کند که کلیه اطلاعات وی باید رمزنگاری شود می تواند کل یک پارتیشن را از طریق گذاردن رمز عبور، محافظت کند.

د هنگامی که داده ها از طریق این برنامه رمزنگاری می شود، عملیات رمزگذاری و رمزگشایی در زمان واقعی و اصطلاحا on the fly انجام می شود و در نتیجه از چشم کاربر پنهان خواهد بود و کار با داده ها بدون اخلال صورت خواهد گرفت. در نتیجه و به این طریق همواره داده‌های روی هارد دیسک یا فضای ذخیره سازی به صورت رمزشده نگهداری می‌شوند.
    این نحوه عملکرد باعث افزایش راحتی کار و عدم نیاز به توجه کاربران به فعالیت های انجام گرفته در پشت پرده رمزنگاری می‌گردد.

ش کاربران Kaspersky KryptoStorage از کارکردن با ابزارهای ذخیره‌سازی فایل نیز لذت خواهند برد. زیرا می توانند به سادگی فایل های رمزنگاری شده را ایمیل کنند یا روی سی دی رایت نمایند و هیچ نیازی نیز به رمز عبور نیست. فقط کافی است فایل مورد نظر در روی دستگاهی بازشود که برنامه Kaspersky KryptoStorage قبلا روی آن نصب شده است.
    همچنین فایل های رمزنگاری شده را می توان روی هرکدام از ادوات ذخیره سازی داخلی یا خارجی، درایوهای یا شبکه یا فلش‌ها نگهداری کرد.

رویه رمزنگاری در برنامه براساس الگوریتم AES-128 و رمزنگاری متقارن صورت می گیرد.
    در این فرایند یک رمز بر اساس رمزعبوری که کاربر وارد کرده تولید می شود. در نتیجه نفوذ به فایل رمزنگاری شده حتی با کامپیوترهای بسیار پیشرفته نیز امکان پذیر نیست.

از دیگر امکانات Kaspersky KryptoStorage می توان به حذف مطمئن داده ها از هرگونه رسانه ای اشاره کرد. با این برنامه به صورت تصادفی و چندین بار، داده هایی در محل داده هایی که حذف شده اند نوشته می شود. درنتیجه بازیابی اطلاعاتی که حذف شده اند عملا غیرممکن می گردد و برنامه های بازیابی فایل در چنین مواردی غیرقابل استفاده می گردند.

6. این کاربر از hamilton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز asklt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    لارستان

پيش فرض

سلام
    ببخشید یک مدتی هست حجم آپدیت هایی کاسپر زیاد شده برای هر با آپدیت 6 مگ میگیره میخواستم ببینم مال شما هم ایطوری هست؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام
    ببخشید یک مدتی هست حجم آپدیت هایی کاسپر زیاد شده برای هر با آپدیت 6 مگ میگیره میخواستم ببینم مال شما هم ایطوری هست؟؟؟
    كدوم نسخه و كدوم محصول كاسپر را استفاده ميكنيد؟چند وقته كه اين مورد را متوجه شده ايد؟

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام
    من هم اين مشكل را دارم . من از kis 2010 استفاده ميكنم .
    نكته عجيب تر اينكه من امروز خواستم بعد از سه روز مجددا آپديت كنم ولي بالاي 40 مگ آپديت كرد .
    به نظر شما مشكل از كجاست ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام
    من هم اين مشكل را دارم . من از kis 2010 استفاده ميكنم .
    نكته عجيب تر اينكه من امروز خواستم بعد از سه روز مجددا آپديت كنم ولي بالاي 40 مگ آپديت كرد .
    به نظر شما مشكل از كجاست ؟
    من شخصا اين مشكل را ظرف چند روز گذشته نداشته ام.البته از نسخه 9.0.736 استفاده ميكنم.شما دقيقا از چه ورژني استفاده ميكنيد؟تصويري از بخش آپديت كاسپر خود نيز در صورت امكان قرار دهيد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه borderlessboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Under My Skin

پيش فرض

سلام

من از ورژن 9.0.0.459 استفاده میکنم

امروز 50 مگابایت آپدیت کرد!

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

من شخصا اين مشكل را ظرف چند روز گذشته نداشته ام.البته از نسخه 9.0.736 استفاده ميكنم.شما دقيقا از چه ورژني استفاده ميكنيد؟تصويري از بخش آپديت كاسپر خود نيز در صورت امكان قرار دهيد.
    من از ورژن 9.0.0.459 استفاده میکنم
    چگونه میتوانم تصویر بخش آپدیت را قرار دهم در صورت امکان راهنمایی بفرمایید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •