تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: امکان کار همزمان و تحصیل در دانشگاه؟

  1. #1
    داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    پست ها
    103

    پيش فرض امکان کار همزمان و تحصیل در دانشگاه؟

    سلام...
    کسی میدونه که
    1) اعضای هیئت علمی دانشگاه ها چند روز در هفته کار می کنند و در ماه چقدر حقوق میگیرند؟
    2) آیا این امکان وجود داره که همزمان در یک سازمان یا شرکت دولتی شاغل بود و هم به عنوان هیئت علمی در یکی از دانشگاه های کشور خدمت نمود؟
    3) اگر امکان قبلی وجود ندارد آیا این امکان وجود داره که چند سال در یک سازمان دولتی به عنوان یک شاغل خدمت کرد و بعد از ارتقاء مدرک از این شغل برکنار و به عنوان هیئت علمی استخدام شد؟ این عدم تعهد شغلی به سازمانی دیگر که در آگهی های استخدامی وجود دارد آیا منظور آن زمان حال است ؟ یعنی اگر قبلا در یک سازمان دولتی مشغول به کار بودیم و حالا به عنوان یکی از اعضای هیئت علمی دانشگاه انتخاب شدیم می توانیم شغل خود را رها کرده و به عنوان یکی از اعضای هیئت علمی خدمت کنیم؟
    1-3) شرکت پالایش فرآورده های نفتی که در مورد حقوق و مزایای آن تعریف زیادی شنیدم آیا یک شرکت دولتی است؟ در مورد کار این شرکت کسی چیزی میداند که کلا شرایطش چطوریه؟
    2-3) آیا امکان تحصیل در دانشگاه ها در مقطعی بالاتر از مقطع استخدام شده این شرکت همزمان با کار در این شرکت یا هر سازمان دولتی دیگر وجود دارد؟
    3-3) کسی میدونه که عزیزانی که در این شرکت خدمت می کنند چند روز در هفته و در چه ساعاتی از روز کار می کنند؟
    4-3) میزان حقوق در ماه این شرکت برای افراد کارشناسی فنی مهندسی چقدر است؟
    5-3) آیا این شرکت هر سال آگهی استخدام می دهد؟ در چه مواقعی از سال؟ آگهی استخدام آن را از کجا باید گرفت؟
    4) آیا کسی که استخدام این شرکت است می تواند همزمان با کار در شرکت نفت یا هر سازمان دیگری به عنوان حق التدریس در دانشگاه ها نیز تدریس کند ؟ یا همزمان به عنوان یکی از اعضای هیئت علمی نیز استخدام شد؟
    اگر دوستان در مورد هر یک از سوالات بالا اطلاعاتی دارند ممنون می شوم اگر راهنماییم کنند.
    با تشکر...
    همه با هم مساویند ولی برخی مساوی ترند...
    Last edited by totia_yalda; 15-12-2009 at 22:19.

  2. #2
    داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    پست ها
    103

    پيش فرض

    کسی جواب سوالات بالا را نمی دونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
    ممنون میشم اگر راهنماییم کنید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •