سلام دوستان
ارزانترین پخش usb خور چیه؟
لطفا با مشخصات و عکس اگه مقدور باشه!
سلام دوستان
ارزانترین پخش usb خور چیه؟
لطفا با مشخصات و عکس اگه مقدور باشه!
تا جایی که یاد دارم یک سمند 83 داشتیم که پخش کاستش که ساخت همین موج نیکان بود یک جفت خروجی آمپ داشت و این جدیدا که روی 206 میزارن هم باید داشته باشه.
اسپیکر جلو یا عقب کدومش منظورته و اینکه چند اینچیه؟؟؟؟![]()
پس به گفته شما کامپونت برمیدارم راستی قیمت این مدل که گفتید چند هست
برای عقب t3 میخوام. اگه AmpOut داشته باشه میشه یه کارایی باهاش کرد. دوستان کسی آماری ازش نداره ؟تا جایی که یاد دارم یک سمند 83 داشتیم که پخش کاستش که ساخت همین موج نیکان بود یک جفت خروجی آمپ داشت و این جدیدا که روی 206 میزارن هم باید داشته باشه.
اسپیکر جلو یا عقب کدومش منظورته و اینکه چند اینچیه؟؟؟
با سلام به همه دوستان خوبم
آقــــــــــــــــــا یه سوال فوری
من 300 پول دارم . میخوام بونم با این قیمت میتونم برا پارس هد یونیت (مثلا p4050 dvd ) بخرم یا اصلا به پارس میخوره! یا اگه نمیخوره یه ضبط pioneer که این امکاناتو داشته باشه معرفی کنین. اگه میشه قیمتها شونم بذارین
- usb دار باشه
- bluetooth داشته باشه
- خروجی صدای قوی داشته باشه
- aux
- طراحی قشنگی داشته باشه
ممنــــــــــــــــــــــ ــــــــون
خیر ، متاسفانه این پخش های جدیدشون خروجی ساب و آمپ نداره ! یعنی توی دفترچش چیزی ننوشته
شما باید برای در های عقب باند های 13 سانتی بگیرید و پرچش کنید چون جای پیچ نداره!
برای صدای بهتر و کیفیت شفاف تره بهتره که کامپوننت بگیرید ! این باند های 13 سانتی رو هم سونیشو دیدم و هم جی وی سی شو !
سلام دوست عزیز شما به جای dvd خور یه معمولی توپ بردار مثل6050 پایونر خیلی توپه البته الان7150هم اومده اما یکی از دوستام که تو یه سیستم فروشی نصاب هست میگفت یه دونه اورده بودن که خراب بود اونو باز کردیم دیدیم بعضی از قطعاتش چینیه .
6050الان فکر نکنم نوش گیر بیادچون محصول 2008بوده اما اگر نوش روگیر آوردی 180 دیگه بالا تر نیست
اگرهم کار کرده بود دیگه 150بالا تر نیست بقیه پولت روهم بده یه آمپ توپ بردار
دوستان عزیز باند های JBL اصلی تو تهران کجا گیر میاد؟نمایندگی داره؟ادرسی دارید؟انقدر گشتم هیچکدوم باند JBL نداشتن...
راهنمایی کنید ممنون میشم...باند های JBL رو پراید 132 جواب میده؟اتاقش صدا رو خوب رفلکس میکنه؟
نمایندگی اصلیش عکاظ کیشه .دوستان عزیز باند های JBL اصلی تو تهران کجا گیر میاد؟نمایندگی داره؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر از دوست عزیز...
اینو تو همین سایتی که معرفی کردید دیدم...این واسه پراید 132 خوبه یا مدل دیگه ای رو پیشنهاد میکنید؟البته معلوم نیست این مدل گیر بیاد.
پنل هم میخوام یکی از مدل های پایونیرو بگیرم...
GTO937
6" x 9" (160 x 230mm) 3-Way Loudspeaker
اینم پنل :
DEH-P4100UB
نیاز به امپیلی هست یا میکشه؟
بوجه هم 600 هست.اگه چیزی معرفی میکنید بیشتر نشه.ترجیحآ پنل پایونیر و باند jbl
Last edited by hesamkowsar; 23-12-2009 at 19:55.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)