نمیگم 16m رنگ مهم نیست ولی زیاد بهش توجه نکن چون چشم غیر مسلح نمیتونه این ظرافت رو تشخیص بده و اگه تو ذهنتونه که به دلیل تعداد رنگه که آیفون صفحه خوبی داره باید بگم که دلیلش این نیست و کلا کیفیت ال سی دی به فاکتور های دیگه هم بستگی داره..
یا علی![]()
نمیگم 16m رنگ مهم نیست ولی زیاد بهش توجه نکن چون چشم غیر مسلح نمیتونه این ظرافت رو تشخیص بده و اگه تو ذهنتونه که به دلیل تعداد رنگه که آیفون صفحه خوبی داره باید بگم که دلیلش این نیست و کلا کیفیت ال سی دی به فاکتور های دیگه هم بستگی داره..
یا علی![]()
1-نه به احتمال قوی روش حساب نکندوستان اگه آندروئید 2 نصب بشه رو گوشی تا 16m رنگ رو ساپورت میکنه؟
میشه فایلای divx avi رو روش با برنامه پخش کرد و کیفیت پخش چجوریه ؟
دوربینش با چه کیفیتی فیلم میگیره و با چه فرمتی ؟ در کل مورد قبول هست؟
2- نه نمیشه پخش کرد
3- با کیفیت CIF با 15 فریم و خوب نیست
جون تو کابل یو اس بیم بالاست.خیلی دوره.... حسش نیست بیارمhاگه دوستان یه فیلم با گوشیشون بگیرن و بزارن که بدونیم کیفیت فیلم بردارش چطوره؟اینو ببین اگه خوب نبود دوباره بگو بگیرم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پس از نظر مولتی مدیا ضعیفه . و زیاد جالب نیست . ما که منصرف شدیم.
ولی من فکر میکنم avi و xdiv مشکلی نباشه چون اینا مربوط به نرم افزار هست و مطمئنا به زودی واسش برنامه میاد.. الان دیگه سیمبیان هم این فرمت ها رو باز میکنه .. نا امید نشو![]()
من پرسیدم با برنامه باز میشه یا نه ؟ Original Titan گفت نمیشه .
من نفهمیدم در کل نمیشه یا فعلا نمیشه شاید با این سیستم عامل نمیشه !؟
دوربینشو من نمیدونم در مقایسه با دوربین گوشیای 5 مگاپیک چجوریه ؟ چون اکثر اونا 30fps هستند و vga .
دقیقا! بسیار ضعیفه تازه اکولایزر هم نمتونه عوض کنهپس از نظر مولتی مدیا ضعیفه . و زیاد جالب نیست . ما که منصرف شدیم.
امین آقا مشکل نرم افزار جانبی نداره اگه میشد که الان از بین 13000 تا برنامه ای که برای آندروئید تولید شده باید برنامه ای می بود که بتونه این کارو بکنه.ولی من فکر میکنم avi و xdiv مشکلی نباشه چون اینا مربوط به نرم افزار هست و مطمئنا به زودی واسش برنامه میاد.. الان دیگه سیمبیان هم این فرمت ها رو باز میکنه .. نا امید نشو
بله نمیشه یعنی اصلا نمیشه چون مربوط میشه به سیستم عامل آندروئید.من پرسیدم با برنامه باز میشه یا نه ؟ Original Titan گفت نمیشه .
کماکان ساپورت نمیکنه.
اصلا گیج گیج شدم اینم داستان ما اول از x1 خشم اومد زوم کردم روش دیدم از اون بهتر زیاذ هست. رفتم سراغ htc hd دیدم ضعیفه دیدم hd2 اومده
بعد دیدیم اینم دوبینش و آنتن مشکل داره گفتم ولش کن. Iphone هم درد سر داره .
دیدیم عجب گوشی ایه این hero. اینم که اینجور شد
حالا دیگه لنگ در هوا موندم ... . با سامسونگ که زیاد حال نمیکنم . نمیدونم شاید باید بی خیال بشم .
ولی اینجا یه divx player براش هست .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دقیقا مشکل نرم افزار جانبی داره .. کمیت نرم افزار ها بالاست اما کیفیت جالب نیست .. تازه شرکت های بزرگ دارن واسه آندرونید برنامه میزنن و خیلی ها هنوز هم که هنوزه دست به کار نشدن.. مشکل پخش فرمت نرم افزاری هست و به سخت افزار گوشی مربوط نیست .. مثال سیمبیان رو هم واسه همین زدم.. با نرم افزار میشه اکثر فرمت ها رو روش باز کرد .. واسه آندرونید هم حتما نرم آفزار میاد.. حالا ببین من کی گفتم.
یا علی![]()
یکی از دوستام می خواد این گوشیرو بخره تنها مشکلش باهاش پخش فیلمش هست چون gsmarena نوشته mp4 هایی که رزولوشنشون بالای QVGA هست رو با گیر پخش میکنه.
می خواستم ببینم این مشکل تا چه حدی جدیه و آیا راه حلی داره یا نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)