تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 43 اولاول ... 23293031323334353637 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 426

نام تاپيک: ((( تعميرگاه مجازي گوشيهاي سوني اريكسون !! )))

داره خودمونی میشه xerror's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز
    راستش از دیروز تا حالا گوشیم خراب شده (w810) و وقتی سیم کارت میزارم توش دیگه بالا نمیاد!!
    بردم تعمییرات گوشی گفت که ممکنه آی سی سیم کارت گوشی سوخته باشه یا اینکه ممکنه فلش کنم درست بشه؟
    بعد گفت آی سی ش رو ۱۰ تومن عوض میکنه
    حالا من چند تا سوال دارم؟
    یکی اینکه آیا تعویض آی سی سیم کارت گوشی ۱۰ تومن میشه خود گوشی انقدر نمیارزه والا
    بعد من شماره تلفن هام رو میخواهم بازیابی کنم؟!
    یعنی در این حالتی که خرابه با چه نرافزاری میتونم شماره تلفن ها رو بازیابی کنم؟

آخر فروم باز Alishmas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام، يه گوشی w580 دارم ، يه مدتی خاموش بود ، الان که روشن کردم آنتن نميده ! نه به جايي ميتونم زنگ بزنم نه زنگ ميخوره !

فلشش هم کردم اما درست نشد ، چيکارش کنم ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان عزيز در صورتيكه سوالات نرم افزاري و يا سخت افزاري درباره گوشي سوني اريكسون دارين مطرح كنيد .تا حدي كه بتونم كمكتون ميكنم .
    سلام در گوشی کا 800 بنده وقتی به من زنگ میزنند یاخود من تماس میگیرم صدای مخاطب را نمیشنوم وباید اسپیکر را روشن کنم تا صدای مخاطب شنیده شود به نظر شما اشکال از چیست؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

quote=mehdi gorbanzade;4461278]سلام در گوشی کا 800 بنده وقتی به من زنگ میزنند یاخود من تماس میگیرم صدای مخاطب را نمیشنوم وباید اسپیکر را روشن کنم تا صدای مخاطب شنیده شود به نظر شما اشکال از چیست؟[/quote]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    همین دوروبر

پيش فرض

با سلام من گوشی k800دارم موقعی که آهنگ از کامپوتر میگیرم اهنگ ها خراب می شمند یعنی قاطی پاطی میشه اگه فلش کنم درست میشه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

با سلام من گوشی k800دارم موقعی که آهنگ از کامپوتر میگیرم اهنگ ها خراب می شمند یعنی قاطی پاطی میشه اگه فلش کنم درست میشه
    احتمالا رمتون خرابه

اگه نباشه جاش خالی می مونه E-Masood's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام در گوشی کا 800 بنده وقتی به من زنگ میزنند یاخود من تماس میگیرم صدای مخاطب را نمیشنوم وباید اسپیکر را روشن کنم تا صدای مخاطب شنیده شود به نظر شما اشکال از چیست؟
    فکر کنم که Eraphone یا همون بلندگوی گوشی که باهاش صحبت میکنید سوخته و باید عوض بشه!

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من چند روز پیش خواستم سیمکارت رو روی گوشی K800 خودم رو عوض کنم که وقتی سیمکارت رو عوض کردم دیگه روشن نشد کامپیوتر هم نمیشناسش و شارژ هم نمیشه!
    کسی میتونه کمک کنه بگه ایراد از کجاست!

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

مطمئن باش رمت خرابه و باید عوض بشه رم من هم اینطوری بود فایلهای ویدئو رو خراب میکرد آهنگهای صوتی رو قاطی میکرد و...

10. این کاربر از E-Masood بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

درود.مشکلی با گوشیم دارم البته جای دیگه هم مطرح کردم اما جواب نگرفتم اگه کمک کنید ممنون میشم.یک c905 (اصلی) دارم که با سیمکارت همراه اول هیچ مشکلی نداره و درست کار میده اما سیمکارت ایرانسل که روش میندازم نمیشناسه یعنی میزنه عدم دسترسی به شبکه سیمکارته سالمه و انتن هم در محل هست چون رو گوشی دیگم سالم کار میکنه با چند تا ایرانسل دیگه هم هم امتحان کردم همین طوره .مشکل از کجاست؟ فریمور R1BAO34 هست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •