تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 51 از 198 اولاول ... 4147484950515253545561101151 ... آخرآخر
نمايش نتايج 501 به 510 از 1976

نام تاپيک: Dragon Age: Origins

آخر فروم باز R.P.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Filternet

پيش فرض

سلام
    من سوالی در مورد بازی دارم

من بازی هایی مثل age of empires رو بازی کردم و خیلی دوست داشتم
    ولی بازی هایی مثل fallout 3 , empire total war رو نتونستم با پیچیدگیشون کنار بیام و با این که خیلی قشنگ بودن وسطای بازی ولشون کردم
    مشکل اینه که زبانمم زیاد خوب نیست!

به نظرتون این بازی رو می تونم بازی کنم یا خیلی پیچیده و شلوغه؟ آخه از ظاهرش خیلی خوشم اومده
    منم همین نظر مجید رو دارم.

بازی خیلی پیچیدس. البته داستانش ولی استفاده از تجهیزات و گیم پلی زیاد سخت نیست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه d_a_n_t_e's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

خب بالاخره دیشب بازی رو تموم کردم با نژاد elf و warior واقعا قشنگ بود و اون تصمیم آخر بازی هم واقعا سخت بود

راسنی:

یه سوال داشتم diablo 3 هم به همین قشنگیه ؟

اگه همینطور باشه که به محض اومدنش باید بخرمش

پروفشنال G.D.ragon.Ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

مطمئن باشید "اکتیویژن بلیزارد" بعد از این همه مدت, گیمرها (بخصوص طرفداران سبک نقش آفرینی) رو ناامید نمیکنه. تریلری هم که من از بازی دیدم, جذاب بود. هرچند که سبک بازی, اکشن نقش آفرینی هست و با نقس آفرینی اصیل دراگون ایج, متفاوته.

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

منم بازی رو تموم کردم، البته من چند وقتی بود دیگه زیاد بازی نمی‌کردم ولی دیروز یه 2-3 ساعت نشستم پاش گفتم بزار تمومش کنم بره پی کارش دیگه.
    البته من دوست داشتم آخرش یه جنگ واقعی اتفاق بیفته و واقعاً یه لشگر بزرگ با هم مبارزه کنن البته میدونم به خاطر محدودیت‌های فنی و سخت‌افزاری نمیشده این اتفاق بیفته، چون همینطوریشم وقتی تو صفحه بیشتر از 20-15 سرباز و نفر باشن کاملاً افت فریم‌ریت رو میشه حس کرد، امیدوارم با پیشرفت سخت افزارها واقعاً به جایی برسیم که بشه یه جنگ واقعی و صحنه‌های بزرگ و تأثیرگزار رو شبیه سازی کرد.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Filternet

پيش فرض

بچه ها چیز میزی نیست که دیالوگ ها رو به فارسی هم داشته باشه ؟

اگه باشه که خیلی توپ میشه !!

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

بچه ها چیز میزی نیست که دیالوگ ها رو به فارسی هم داشته باشه ؟

اگه باشه که خیلی توپ میشه !!
    آههههه میدونی چند خط مکالمه تو بازی هست، بعد حالا گیریم سوالات رو فارسی کردی جواباشون که دیگه صوتیه.

آخر فروم باز molaali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    همين نزديكي

پيش فرض

يه سوال داشتم پيچيدگي اين بازي بيشتره يا RISEN ممنون

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Filternet

پيش فرض

آههههه میدونی چند خط مکالمه تو بازی هست، بعد حالا گیریم سوالات رو فارسی کردی جواباشون که دیگه صوتیه.
    دوست عزیز خودتون میدونید که ساب تایتل داره بازی، به صورت دیفالت فعال نیست ولی میشه از توی اوپشن فعالش کرد.

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

من فکر کنم diablo III دیگه آخر همه RPG های دنیا بشه ...

منم بازی رو تموم کردم، البته من چند وقتی بود دیگه زیاد بازی نمی‌کردم ولی دیروز یه 2-3 ساعت نشستم پاش گفتم بزار تمومش کنم بره پی کارش دیگه.
    البته من دوست داشتم آخرش یه جنگ واقعی اتفاق بیفته و واقعاً یه لشگر بزرگ با هم مبارزه کنن البته میدونم به خاطر محدودیت‌های فنی و سخت‌افزاری نمیشده این اتفاق بیفته، چون همینطوریشم وقتی تو صفحه بیشتر از 20-15 سرباز و نفر باشن کاملاً افت فریم‌ریت رو میشه حس کرد، امیدوارم با پیشرفت سخت افزارها واقعاً به جایی برسیم که بشه یه جنگ واقعی و صحنه‌های بزرگ و تأثیرگزار رو شبیه سازی کرد.
    با حرف شما کاملا موافقم .
    انتظار یه جنگ عظیم با 1000 تا سرباز رو داشتم که تو هم به عنوان 1 نفر وسط این جنگ میتونی خود نمایی کنی ...
    وقتی دیدم باید مثلا یه گروه رو برای کمک اتنخاب کنی تقریبا حالم گرفته شد .

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

دوستان بالاخره این High Dragon به شهادت رسید!
    باورتون نمیشه ولی داستان جالبی داشتم :
    اول با Sten , Alistair , Wynn و خودم که یک Warrior Dwarf noble Dual Weapen هستم رفتم!
    بعد بگین چی شد؟ دقیقا چهار پنجم جونش نرفته بود که همه مردن الا من!! ( البته من بهترین Chest بازی و بهترین Dagger بازی رو دارم که همون Dagger به قیمت کله بازیم بود! ( 140 تا گلد )) خوب بعدش من تازه شروع کردم بعد از نیم ساعت و پس از استفاده از 30 تا Great Health ، و 25 تا Heath و 20 تا Lesser Health و 10 تا Potent Health تونستم بکشمش!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! تازه یک عالمه خرتو پرتم زدم! آخرش هیچی نداشتم هنوز یکم مونده بود از جونش بعد دیگه گفتم وای بدبخت شدم دیدم نه! پرید رو کلش کشتش
    آیتم هایه جالبی هم داد که بهترین همون Dragon Scale ش بود که اگه قبلش تویه Ruind Tomb ( ؟؟ ) 6 تا از اینا گیر میاوردین میتونستین دو بار به فروشنده ی آرمور تویه Denerim برین و یک ست درست کنین اما این آخری که از High Dragon گرفتم کلا یک کوئست خالی داد گفت بدین منم رفتم بهترینش رو درست کردم (Plate ) البته 42 تا Strengh میخواد که من 39 تا دارم انشالله لوله بعدش
    راستی حدوده یک صفحه آیتم داد!! نامرد همش Stun و پرت و ... میکرد که من هر 20 ثانیه یک دمیج بش میدادم ! بدترین این بود که میگرفتت دقیقا نصف جونمو میبرد!
    Last edited by 779; 20-12-2009 at 23:34.

11. این کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •