امیدوار نباش
حالا مثلا اگه بیاد بصرفه تر از ای دی اس ال ؟
اگه ایرانسل هم بخواد مخابرات نمیذاره
امیدوار نباش
حالا مثلا اگه بیاد بصرفه تر از ای دی اس ال ؟
اگه ایرانسل هم بخواد مخابرات نمیذاره
مگه مخابراتو بدبخت نكرد و سيم كارت با قيمت يك دهم داد. اين كارم ميكنه
من صحبت کردم و اطلاعات خوبی گرفتم
کلا از فکر این که این سرویس ربطی به موبایل داشته باشه بیاید بیرون . اینطور فکر کنید که اصلا یک سرویس جدید می خواد ارایه بشه و اسم شرکت ارایه دهنده اون هم x هست .
قضیه اینه که اینا یک سری مودم میدن به مردم که این مودم مثل مودم ADSL به برق وصل میشه و امواج رو در محل هایی که پوشش WiMax داره دریافت می کنه . این پوشش هیچ ربطی به پوشش شبکه تلفن نداره . یعنی ممکنه جایی که ایرانسل آنتن میده Wimax آنتن نده و برعکس .
مسئله اراحت کننده اینه که این سرویس قابلیت حرکت رو نداره . یعنی نمی تونید توی ماشین ازش استفاده کنید . وقتی توی حرکت هستید از پوشش یک آنتن سرویس دهنده WiMax خارج میشید و به یک آنتن دیگه می رسید ( فرض کنیم توانایی تهیه برق مودم رو در ماشین داشته باشید ) و ایرانسل نمی تونه شما رو از یک آنتن به آنتن دیگه منتقل کنه و خود به خود دسترسی شما قطع میشه و معمولا سرعت حرکت و رد شدن از یک ـنتن هم زیاده و نمیشه که هی مودم رو خاموش و روشن کنید تا دوباره آنتن بگیرید .
امیدوارم که مفید باشه این پست من .
سلام
والا بحث استفاده در حرکت یه نکته جالبه ولی این نکته هم که نمیدونم در این فروم یا جای دیگه خوندم اینه که یک شخص که ظاهرا در گروه تست ایرانسل هست گفته بود اکانتی که در تبریز برای تست وای مکس استفاده کرده در تهران و اصفهان هم تونسته استفاده کنه یعنی محدودیت مکانی و انتن برای سرویس دهی نیست فقط به قول این دوست عزیز تعویض سریع انتن به انتن دیگه ظاهرا نشدنیه!
نکته بعدی اینه که امروز صبح شخصی که جواب من رو داد گفت این سرویس میتونه در جاهای مختلف استفاده بشه و فقط مختص منزل یا محل کار نیست!
فقط باید مودم و لوازم مورد نیاز مثل برق و سیستم و انت دهی و ... جور باشه!اکانت هم داشته باشید
"علیرضا"
راستی مودم رو هم باید حتما از خودشون بگیرید . هزینه ها هم هنوز معلوم نیست تا چند روز دیگه معلوم میشه .
البته صحبتای شما در تضاد با صحبت من نبود . بله من هم همینو گفتم که با تعویض آنتن ممکنه نیاز باشه مودم خاموش و روشن بشه . البته اینی که فرمودین "تعویض سریع انتن به انتن دیگه ظاهرا نشدنیه" نه نشدنی نیست . الآن ایرانسل این قدرت رو هنوز نداره . به زودی این مشکل برطرف میشه .
یک موضوع دیگه هم اینکه کسانی که مودم وایمکس دارند هم باید از مودمهای ایرانسل بخرندیعنی بد جنسی در حد تیم ملی . مثل اولا که ADSL اومده بود که هر شرکتی مودم خودشو میداد .
اینتر نت پر سرعت مال از ما بهترونه
به ماها که چیزی از اینا نمی ماسه...
احتمالا اگه بخواد وایمکسی هم راه بی افته واسه اون 7شهر حدا قلش تا 2 سال آینده هست و برای باقی شهر ها هم تا 5 سال دیگه....اینو گفتم که یه وقت بی خودیی دل خوش نکنید به اینترنت وایمکس و اگه نیومد دپ نشید![]()
اینطوریام نیست !احتمالا اگه بخواد وایمکسی هم راه بی افته واسه اون 7شهر حدا قلش تا 2 سال آینده هست و برای باقی شهر ها هم تا 5 سال دیگه....اینو گفتم که یه وقت بی خودیی دل خوش نکنید به اینترنت وایمکس و اگه نیومد دپ نشید![]()
تهران و تبریز گویا تا 1 ماه آینده راه میفته !
این دوست عزیز راست میگه حقیقتشو بگم اینطوری که من تو این چند صفحه خوندم این چی چی مکس ایرنسل من نه پولشو دارم که از این ولخرجی ها بکنم نه به دردم میخوره همون دیال اپو سفت بچسبم ازم نگیرنش کافیه !!!![]()
طبق خبر امروز وایمکس در تمام مراکز استان ها ارائه میشه و تا دو سال اینده در همه شهر ها...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)