با سلام به دوستان عزیز
با نرو یه سری عکس روی dvd رایت کردم که برخی از اون عکسها اسم فارسی داشتن البته رایت شدن ولی باز نمیشن .ایا راهی واسه رایت این قبیل فایل ها وجود داره یا باید اسامی اونها رو لاتین کنم؟
با سپاس فراوان
کامیاب و برقرار باشید
با سلام به دوستان عزیز
با نرو یه سری عکس روی dvd رایت کردم که برخی از اون عکسها اسم فارسی داشتن البته رایت شدن ولی باز نمیشن .ایا راهی واسه رایت این قبیل فایل ها وجود داره یا باید اسامی اونها رو لاتین کنم؟
با سپاس فراوان
کامیاب و برقرار باشید
این سوال رو که کسی جواب نداد
ولی یه سوال دیگه هم داشتم اونم اینکه با نرو بعضی فایل ها یا فولدر ها رو که نام فارسی دارن رایت می کنم بعد از اینکه از روی سی دی رایت شده دوباره کپی شون می کنم رو هارد یا از روی سی دی باز می کنم اسمشون تغییر کرده به این صورت مثلا 5dhjf&g یا همشون علامت سوال شده اینجوری ؟؟؟؟؟؟؟؟
چجوری فایل های فارسی رو با نرو رایت کنم که اسمشون تغغیر نکنه؟
در مورد نام فایل های شما : اینکه زبان فارسی بصورت کامل روی سیستم نصبه؟
اسامی رو اگه انگلیسی در نظر بگیرید خیلی بهتر و بدون دردسر تره
زبان فارسی رو هم روی سیستم کاملا فعال کنید نباید مشکلی داشته باشه
بله از اون لحاظ مشکلی نیست.
البته افراد زیادی رو دیدم این مشکلو دارن.
دوست خوبم ممنونم از راهنمایی شما . زیان فارسی روی سیستم فعال هست ولی باز هم فایل ها اجرا نمیشن
با سپاس
موفق باشید
سلام
من همیشه با نرو تقریبا تا 80 دقیقه فیلم رایت میکردم ولی الان چند وقته این ارورو میده مشکل از چیه ؟؟؟؟
وقتی فیلمو تیکه میکنم و میرسونمش به زیر 600 اونوقت رایت میکنه
![]()
ببینید همیشه دقیقه مطرح نیست
سی دی توانایی ذخیره 702 مگابایت رو داره حالا این بستگی به کیفیت فیلم داره میتونه HD باشه و فقط 10 دقیقه بتونی روش رایت کنی و یا میتونه یه فیلم بی کیفیت باشه 120 دقیقه روش رایت کنی
شما مدت زمان فیلم رو در نظر نگیر حجم فیلم رو در نظر بگیر که از 702 مگابایت بیشتر نشه روی یک سی دی خام
دوست عزیز ship storm ممکنه منو راهنمایی کنید؟
من با نرو 7 می خوام فیلم با فرمت avi رایت کنم طوری که زیرنویس هم داشته باشه و از همه مهم تر در پلیر خانگی هم نشون بده... اصلا با نرو 7 میشه؟ اگر نه برنامه ای هست که بهتر از این باشه و کار باهاش آسون تر باشه؟ اگر بتونید راجع به اضافه کردن زیرنویس به فیلم هم راهنمایی کنید خیلی خیلی ممنون میشم.
(من کوانتوم رو از فروشگاه اینجا نهیه کردم... اگر نرم افزاری هست که تو رایت دی وی دی ویدئو حرف اول رو می زنه لطفا معرفی کنید )
موفق باشید
سلام دوست عزیز
بین نرم افزارهای موجود که برای رایت کردن انواع سی دی و دی وی دی موجوده هنوز چیزی رو دست Nero نیومده و در این هم شکی نیست
در مورد زیرنویس دار کردن فیلم های AVI ما تاپیک جداگانه در انجمن فیلم بعد نرم افزاری هم داریم ملاحظه کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)