تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1053 از 3195 اولاول ... 535539531003104310491050105110521053105410551056105710631103115315532053 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,521 به 10,530 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

یه لیست قیمت
    میدین؟

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

یه لیست قیمت
    میدین؟
    elite
    410
    arcade
    305

3. این کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه honura's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

مشكل نداشتن هارد ديسك با خريد يك هارد ديسك 60 حل ميشه(حتما كه نبايد 120 باشه)
    هدست هم فقط براي لايو بازي كردن كاربرد داره كه به دليل بن شدن عملا براي ما بي استفادس
    كابل HD هم قيمتش 8 تومن هست
    براي عوض كردن رنگ كنسول هم ميتوني از كاور استفاده كني كه رنگ كنسول رو دقيقا شبيه به اليت ميكنه و حتي كاورهايي به مراتب قشنگتر از رنگ سياه(فكر كنم حدود 30 تومن هست قيمتشون)

به همين راحتي با يه خورده خرج كردن كنسول تبديل به اليت ميشه
    به نظرم هر كس اليت بخره ضرر كرده

من چند پست اخير شما رو كه خوندم به نظرم رسيد شما يه جوري ميخواي خودتو متقاعد كني كه پول الكي ندادي
    ابتدا ميگي وزن اليت بيشتره
    كه متوجه شدي به خاطر وزن هارد ديسك هست
    دوم ميگي قطعات اليت بهتره و 3 چراغ نشده
    خب برادر من شما نبايد آمار 3 چراغ شده ها رو بشمري ببيني چنتا اليت بوده چنتا آركيد
    شما بايد به نسبت حساب كني
    يعني چنتا آركيد خريداري شده و چنتاش سوخته
    و چندتا اليت خريداري شده و چندتاش سوخته
    اينجوري بايد مقايسه كني
    حالام گير دادي به رنگ مشكي
    كه پاسختو دادم

شما مثلا ميخواي پدرام رو قانع كني كه حرفت درسته؟
    پدرام خودش انده ايكس بازه
    بگذريم

حرفت رو هم در مورد ناكارامد بودن دسته هاي 360 در بازي تكن 6 قبول ندارم
    براي زدن كومبوها در حالت پيش فرض چينش دكمه ها شايد كمي سخت باشه
    كه اين مشكل نامكو هستش كه دكمه هاي علاف زياد داره
    شما بايد با توجه به راحت بودن خودت دكمه ها رو مرتب كني
    كه در اين صورت ميبيني چقدر هم راحته

در ضمن نيازي نيست كه شما پاسخ تك تك افراد رو در پستهاي جداگونه نقل قول كني
    بالا بردن تعداد پستها چندان چيزه مهمي نيست...

ببین رفیق تو اگه داری با الیت مقایسه میکنی باید همه چیزش مث الیت باشه اوکی؟ا1 ین از هارد 60 که میگی که پاسخگو ی من یکی نیست2 شما بازی اصل بخر از هد ست هم استفاده کن.
    رفیق شما نظرتو گفتی منم نظرمو گفتم من یکی ضرر نکردم خیلی هم راضی هم حتی اگه برگردم به عقب بازم الیت میخرم شما که پست های منو خوندی فکر کنم این رو هم خوندی که من گفتم از خریدم پشیمون نیستم درسته؟در ضمن تا اونجایی که من میدونم درایور الیت ها با ارکید فرق میکنه (طبق گفته ی همین آقا پدرامتون)
    ببین هر دوی ما داریم از حرفی که زدیم دفاع میکنیم آقا پدرام هم هر چی هستند به خودشون مربوطه نه من.

بازم میگم این نظر شخصی منه من هنگام بازی کردن تیکن دچار مشکل میشم.

در ضمن من یه کاربر تازه کارم و بلد نیستم چطوری جواب چند نفرو یه جا بدم وگرنه حتما اینکارو میکردم
    Last edited by honura; 17-12-2009 at 17:48.

داره خودمونی میشه honura's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اینطوری که شما میگین 105تومن بیشتر تفاوت بین الیت و آرکید نیست
    شما باید خرجای زیر رو طبق گفته ی خودتون و دوستتون و خودم برای یک دستگاه ارکید انجام بدین تا به پای الیت برسه
    ببین من نمیدونم یه هار 120 چقدر پولش هست

30 تومن باید برای کاور بره
    تقریبا 10 تومنم کابل اچ دی
    هد ست رو نمیدونم ولی فکر کنم حداقل 5 تومن باشه
    یه چیزی هست به اسم ethernet که الیت داره ولی آرکید نداره
    باز الیت standard/hd ولی ارکید ها standad خالی
    به علاوه اینکه الیت ها بیشتر از 300 تا بازی ایکس باکس (قدیمی ها رو میگم) رو میخونه ولی ارکید ها نه.
    درایورم اخیرا(حدود)یک هفته پیش دوستم خرید 40 تومن با تخفیف که فکر کنم همش پای هم زده میشه ولی شما هر کاری کنی بازم دستگاهت رو به اسم ارکید میشناسن نه الیت حالا هر چقدر هم براش خرج کرده باشی
    Last edited by honura; 17-12-2009 at 17:48.

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

در ضمن تا اونجایی که من میدونم درایور الیت ها با ارکید فرق میکنه (طبق گفته ی همین آقا پدرامتون)
    ببین هر دوی ما داریم از حرفی که زدیم دفاع میکنیم آقا پدرام هم هر چی هستند به خودشون مربوطه نه من.

در ضمن من یه کاربر تازه کارم و بلد نیستم چطوری جواب چند نفرو یه جا بدم وگرنه حتما اینکارو میکردم
    دوست عزیز
    میشه بگید من کی و کجا گفتم Driver این دو با هم فرق داره ؟
    اصلا منطورتون از Driver چی هست ؟
    اگه Drive هست که باز هم همچین چیزی نیست و کاملا یکی هستن

در مورد دسته هم خوب خودتون گفتید نظر شخصی شماست

برای نقل قول چند گانه کنار همین گزینه نقل قول یک گزینه multi quote هست از اون میتونی استفاده کنی
    شما باید خرجای زیر رو طبق گفته ی خودتون و دوستتون و خودم برای یک دستگاه ارکید انجام بدین تا به پای الیت برسه

به علاوه اینکه الیت ها بیشتر از 300 تا بازی ایکس باکس (قدیمی ها رو میگم) رو میخونه ولی ارکید ها نه.
    درایورم اخیرا(حدود)یک هفته پیش دوستم خرید 40 تومن با تخفیف که فکر کنم همش پای هم زده میشه ولی شما هر کاری کنی بازم دستگاهت رو به اسم ارکید میشناسن نه الیت حالا هر چقدر هم براش خرج کرده باشی
    پول هارد 120 الان برای original خود کنسول که خیلی سخت پیدا میشه و اگه باشه هم 110 تومانه
    اما الان همه از هارد های هک شده استفاده میکنن که 120 گیگ اون 60 و 250 گیگ اون 110 تومانه

30 تومان برای چی بره ؟
    cover ?

کابل hdmi فابریک این کنسول 20 تومان قیمتشه

headset هم 7 تومانه

اون کابل هم 3 تومانه

منظورتون از standard/hd همون کابل component هست ؟

اون backward compatibility ربطی به مدل نداره برای این کار شما به HDD نیاز دارید
    یعنی روی arcade اگه HDD بزاری اونم support میکنه

خوب تو این خط اخر پستتون فکر کنم فهمیدم منطورتون از driver همون drive هست که اونم الان 25 تومانه نه 40

7. 3 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه XGAME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

ببین رفیق تو اگه داری با الیت مقایسه میکنی باید همه چیزش مث الیت باشه اوکی؟ا1 ین از هارد 60 که میگی که پاسخگو ی من یکی نیست2 شما بازی اصل بخر از هد ست هم استفاده کن.
    رفیق شما نظرتو گفتی منم نظرمو گفتم من یکی ضرر نکردم خیلی هم راضی هم حتی اگه برگردم به عقب بازم الیت میخرم شما که پست های منو خوندی فکر کنم این رو هم خوندی که من گفتم از خریدم پشیمون نیستم درسته؟در ضمن تا اونجایی که من میدونم درایور الیت ها با ارکید فرق میکنه (طبق گفته ی همین آقا پدرامتون)

پدرام جواب شبهاتتون رو داد
    ولي من بعضي چيزها رو متوجه نشدم

مثلا ميگي كابل استاندارد/اچ دي
    كه من نميفهمم منظورت چيه!
    خب آركيد هم خروجي RCA و DVD داره و هم خروجي HD كه خودم يه HD به DVI براي مانيتورم از فتحي خريدم 8 تومن
    مسئله درايو رو هم متوجه نشدم!
    خب درايو دستگاه ها لايت آن هستش ديگه، مگه اليت و آركيد فرق داره؟

كابل LAN هم كه مهم نيست
    اگه بخوايد به مودم ADSL وصلش كنيد، همه مودمها توي جعبشون اون كابل رو دارن
    و عملا نبودنش چيزه مهمي نيست

براي تكن بازي كردن
    شما برو به تنظيمات بازي
    و براي دكمه هاي LT و RT و LB و RB وظيفه تعيين كن
    يعني 4 تا از كمبوها رو بذار روي اين 4 تا دكمه
    و ديگه نيازي نيست براي زدن كمبوها عذاب بكشي و دكمه هاي A و B و X و Y رو به صورت تركيبي بزني
    خواهي ديد كه دسته ايكس باكس هيچ مشكلي نخواهد داشت

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

هارد 120 گیگ همش 90 دلار هست ، اگر ایران بره توی لیست تحریم های مایکروسافت شما با بازی اوریج هم نمیتونی بازی کنی .
    درایو سری آخری که با بازی فورزا ارائه شده بود فرق داشت که کپی خور نمیشد ، الان روی آرکید ها هم همونه که همشون از دم کپی خور میشوند . دیگه ؟

قیمت آرکید 111 یورو .
    50 یورو هارد
    کابل HD 5 یورو
    Ethernet همون کارت شبکه هست که همه 360 از دم دارند ، شاید منظور شما کابلش باشه ؟ اگر کابلشه که متری 150 تومنه
    سخت افزار الیت با آرکید هیچ فرقی نداره و این داستان این بازی مال الیته اون مال آرکید چاخان هستش . چرا که از یک بازی دو ورژن در نمیاد .
    300 تا بازی هم در صورت داشتن هارد اجرا میشوند ، که بنده خودم با آرکید بازی میکنم .
    Last edited by sonixax; 17-12-2009 at 22:54.

10. این کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه boy_teh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این بحثارو خواهشا بیخیال شید که Arcade بهتره یا Elite .
    آخه هرکی با توجه به موجودیه جیبش و نیازش یکی از اید دو مدل رو انتخاب میکنه . و مهمترین نگرانی در 360 همین مادربورد های مختلف بود که الان هر دو مدل از jasper استفاده میکنن .
    رفیق خودم مایه 2تا Elite رو هم داشت ولی Arcade خرید و عقیدش این بود که من به هارد نیازی ندارم و مهم نیست که این شاید زودتر خراب شه . ولی من خودم Elite خریدم و دلایل خودم رو هم داشتم . حالا یکی هست حوصله و ذوق این کارهایی رو که دوستان میگن رو داره و شایدم براش بصرفه تره که آرکید بگیره و یه چیزایی بهش اضافه کنه (به دلخواه و متناسب با نیاز) .
    become pals

12. 6 کاربر از boy_teh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه h.a.m.i.d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام.به نظر من الیت گزینه ی خیلی خوبیه اگه مشکل مالی ندارین.فکر میکنم الیت دور و بر 450 تومن باشه.چرا ارزش داره بازی اصل بخرین لایو هم بازی کنین

موفق باشید
    عزیز دل من اگه میخواستم بازی اصل بخرم که میرفتم سراغ PS3 !

من نمیگم کدوم بهتره کدوم بدتره ، سوال من این بود که با توجه به وضعیت iXtreme فعلی و بازار بن شدن ها و از کار افتادن هارد ، کدوم مقرون به صرفه است ، الیت یا پریمیوم ... تفاوت قیمت این 2 مدل چقدره الان ؟
    بودجه منم یه چیز حول و حوش 1 تومنه ... البته LCD هم باید بخرم . اگه وضعیت Stealth ها بهتر شده و خطر بن شدن به حداقل رسیده ، باز ارزشش رو داره الیت بخرم . ولی اگه نشه به لایو وصل شد همون پریمیوم بهتره به نظرم .

این چیزیه که تو ذهن منه ، اگه اشتباه فکر میکنم لطفاً راهنمائیم کنید تا انتخاب بهتری داشته باشم .
    Last edited by h.a.m.i.d; 18-12-2009 at 03:05.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سوئیس

پيش فرض

با سلام من عضو جدید هستم

من جدیدا یک الیت گرفتم منتهی این کنسول پیچ نداره میخواستم ببینم که مال شما هم این طوری است یا نه ؟؟؟
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •