سیستم زیاد بالایی نمی خواد.ماهیانه شنیدم 10 دلار هست.مطمئن نیستم.همون طور که گفتم فقط شنیدم.
Premium هم مثل همین شایا خودمون داره.
سیستم زیاد بالایی نمی خواد.ماهیانه شنیدم 10 دلار هست.مطمئن نیستم.همون طور که گفتم فقط شنیدم.
Premium هم مثل همین شایا خودمون داره.
Wuuuhuuu
با محمد رفتم تو Kimu Raid
Reborn ریخت اونجا ولی ما تارومارشون کردیم.بعد Kimu رو کشتیم و من water ele گرفتم.خیلی شانس داشتم امروز.
من دیگه با این کلاهی که سرم رفت کلا از بازی بیزار شدم.دارو ندارم رو داده بودم واسه اون همه پول.دیگه چیزی و امیدی واسم نمونده.aion سفارش دادم بیارن ببینم چجوریه.
perfect world رو هم میتونی امتحان کنی.اینم تاپیکش:
بازی خوبیه من هم بازی میکنم ولی یه مدته وقت نکردم بازی کنمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سر من هم کلاه گذاشتن وقتی که EP3 بود و 4 تا Res Rune 3h طرف برداشت و رفت ...
من هم از وقتی که اکانتم رو دزیدن دیگه بازی نمیکنم ( خیلی کم ) اکانت رو برای 15 روز بستن برای چی معلوم نیست وقتی اکانت باز شد پول نداشت و WH هم خالی بود هرچی ایمیل میزنم هم جواب نمیدن ...
من یه سری کلی از armor ها و ap item هام که تو AH بود همش غیب شد !! حداقل 300 میل بود ولی فکر اینکه بازی رو بیخیال شم به سرم نزد . اینقدر راحت بی خیال نشین !
3 تا پست بالاتر ببینید کاظم چی گفت . Kimu دقیق بالا کله کاظم spawn شد و +1 bill بهش حال داد.
تو این بازی فاکتور شانس خیلی مهمه ولی برای بدست آوردن شانس هم باید تلاش کرد.
پریشب بهترین دوستم که یه um لول 30 بود مرد . خیلی بهم حالا داده بود ... واقعا صحنه ی غم انگیزی بود ... وقتی یه پریست به بدبختی پیدا کردم و داشتم می بردم رو سرش که دیگه کار از کار گذشت ... کاراکترای دیگه اش رو هم نمی شناسم امیدوارم یه جوری پیدام کنه چون بدون اون دیگه منم حوصله ادامه ندارم .... فقط همون pvp لول 15 تنها دلخوشیم هست ...
دیشب هم قیامت بود یه لشکر لایتی .... صد نفر بیشتر بودیم ... این ایس کریم چه حالی می ده ...
اون موقع گرم بودم یه چیز گفتم.این همه جون کندم رنک گرفتم که مفت بازی رو ول کنم
I've been officially accepted
خوب.بالاخره من هم رسما به Pantheon پیوستم.فقط باید درخواست بدم تو Gliter
تا رفتم تو pantheon دیدم MM شروع شد.2-3 تا GM ریختن تو مپ 1 و boss ها رو summon می کردن.
5-6 تا kimu کشتیم.4 تا fanta و 1 haruhion
یه باس خفن هم بود که مارو سرویس کرد تا کشتیمش.شبیه فرشته ها بود.هی reset میشد.
فک کنم امشب گیلد ما 20-30 bil به جیب زد.همش ele و legend و goddess و سلاح خفن drop میشد.جالب بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)