تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 544 از 649 اولاول ... 44444494534540541542543544545546547548554594644 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,431 به 5,440 از 6490

نام تاپيک: کلوپ سونی اریکسون Xperia™ X1

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

سلام ملت.خوبین؟آقا چرا این ایکس وان بنده وقتی میخام فایلی رو بگیرم از طریق بلوتوث تو 8 مگابایت گیر میکنه و بیشتر نمیره؟پرشین بلو رو هم نصب کردم ولی بازم جواب نداد.کمک کنین که بیچارم
    من فايلهاي بمراتب بزرگتر را بدون مشكل دريافت ميكنم
    براي احتياط برنامه Obeinbox را نصب كن
    پرشين بلوتوث را حذف كن
    در ضمن برنامه را كه نصب كردي برو تنظيماتش و يه جايي مموري را تعيين كن تا اونجا بفرسته

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

سلام ملت.خوبین؟آقا چرا این ایکس وان بنده وقتی میخام فایلی رو بگیرم از طریق بلوتوث تو 8 مگابایت گیر میکنه و بیشتر نمیره؟پرشین بلو رو هم نصب کردم ولی بازم جواب نداد.کمک کنین که بیچارم
    خب واسه اینه که فایل اول میره رو حافظه داخلی و پرشین بلو هم اول فایل رو میریزه تو حافظه داخلی و سپس کپی میکنه تو جایی که شما بهش گفتی.. دلیلش اینه که این مشکل پیش میاد و راه حلش هم همونه که گلمحمدی گفت.
    یا علی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

مرسی دوستان.لینکشو میشه بزارید که جواب بده.هرچی گشتم همش پاک شده بود..راستی این پنل mytopia holdem poker
    که نصب کردم و عضو شدم الان دیگه جواب نمیده میگه برو بخر بازیو.یوزر و پسوردی که بشه باهاش بازی کرد تو سینگل پلیرش هم گیر نمیاد؟بدفرم معتادش شدم

پروفشنال thelastblack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من یه رام win6.5 گرفتم میخوام بریزم.. Hard-spl کردم ولی حالا نمیتونم از روی مموری کارت win رو عوض کنم... قبلا از اینکه hard-spl کنم win رو به r3a آپدیت کردم ولی حالا نمیتونم... راه دیگه ای نداره؟ از روی کامپیوتر نمیشه؟ یکم سرچ کردم ولی چیزی پیدا نکردم... اگه لینکی کمکی چیزی کنین ممنون....

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام دوستان..من 4-5 روزه که یک x1 گرفتم.گوشی خوبیه فقط یک مشکلی دارم...در همین 4-5 روز حس میکنم که قسمت صفحه نمایشش نصبت به کیبورد کمی لق شده...یعنی در حالت بسته 1 میلیمتر بازی میکنه و سفت و محکم نیست.میخوام بدونم آیا این طبیعیه؟و اگر نیست چکارش میشه کرد.آیا تعمیرگاها کاری براش میتونن بکنن؟

پروفشنال thelastblack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا من نمیدونم چیکار کردم.... یکی بگه چی شده....
    من اول گوشی رو Hardspl کردم که یه رام 6.5 بریزم دیدم نمیتونم... قبلا r3a رو با مموری کارت ریخته بودم ولی حالا وقتی میرم به بوت لودر اول صفحه رنگی میاد بعد صفحه سفید میشه بالای صفحه با آبی مینویسه: ...Loading دیگه هیچی نمیشه...
    اومدم stockspl کنم دوباره حالا وقتی میرم تو بوت لودر اینا رو تو صفحه رنگی مینویسه:
    KOVS110
    SPL-0.78.0000
    MicroP1-787
    MicroP2-707
    و نکته دیگه اینه با کامپوتر هم که اقدام به تعویض رام کردم بازم نشد....
    از یه مموری دیگه هم استفاده کردم بازم نشد... در نهایت دوباره stockspl کردم... همه چی درسته الان؟ گوشیم stockspl هست با نه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

سلام دوستان..من 4-5 روزه که یک x1 گرفتم.گوشی خوبیه فقط یک مشکلی دارم...در همین 4-5 روز حس میکنم که قسمت صفحه نمایشش نصبت به کیبورد کمی لق شده...یعنی در حالت بسته 1 میلیمتر بازی میکنه و سفت و محکم نیست.میخوام بدونم آیا این طبیعیه؟و اگر نیست چکارش میشه کرد.آیا تعمیرگاها کاری براش میتونن بکنن؟
    طوری نیست .. زیاد باهاش بازی نکن..
    یا علی

آخر فروم باز starn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

آقا از سایت phoneggیه مقایسه بین ایکس 1 و 2 کردم ولی زیاد با هم تفاوتی نداشت و این منو تو شک انداخته که آیا ایکس 1 بگیرم یا صبر کنم ایکس 2 بیاد یا برم یراغ دیاموند 2 (با توجه به این که تا به حال تجربه ی کار با ppc رو نداشتم )

ولی خدایش یه چیزو بگم من از وقتی که ایکس 1 معرفی شد تا به الان با تیریپش خیلی حال می کنم
    ولی حیف حیف که سنسور حرکتی نداره و مشکل دومش هم این شکستن بدنه
    نمی دونم چی کار کنم

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

دایموند 2 رو اصلا پیشنهاد نمی دم!
    اگه من جای شما بودم و فرصت داشتم برای Xperia2 صبر می کردم .

همچنین اگه از نظر مالی مشکلی نداشتم HTC HD2 می گرفتم !

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

دایموند 2 رو اصلا پیشنهاد نمی دم!
    چرا؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •