ممنون انجام دادم بهتون اطلاع ميدم
پالپ جان گفتي سنتي:چند روز پيش يكي شماره و ايميل يكي ديگرو ميخواست گفتم برات ميفرستم نمي دوني به چه بدبختي فرستادم(اتفاقا قلم وكاغذ هم نداشتم)همه اجدادم پيش چشم رژه ميرفتن و صلوات بود كه براشون ميفرستادم![]()
ممنون انجام دادم بهتون اطلاع ميدم
پالپ جان گفتي سنتي:چند روز پيش يكي شماره و ايميل يكي ديگرو ميخواست گفتم برات ميفرستم نمي دوني به چه بدبختي فرستادم(اتفاقا قلم وكاغذ هم نداشتم)همه اجدادم پيش چشم رژه ميرفتن و صلوات بود كه براشون ميفرستادم![]()
با ايرانسل هم جواب نداد همين پيامو ميده
ديگه پيشنهادي ندارين؟
شاید مسیجهاتون پر شده.
من با این گوشی کار نکردم... اما اگر فایلهای دریافتی با بلوتوث میره توی مسیجها اونها رو سیو کنید و از مسیجها پاک کنید.
سلام دوستان
من به تازگی یه s8300 گرفتم . باهاش مشکل دارم . گوشی قبلیم نوکیا بود 7710 هر برنامه ای میخواستم روش نصب میکردم . از دیکشنری گرفته تا داروشناسی همه چیز . اما با اینکه همه برنامه ها جاوا هستن اما روی این سامسونگه نصب نمیشن .
به ورژنهاش هم ربطی نداره . هیچ ورژنی رو نمیخونه . اعصابم رو ریخته به هم.
میشه کمک کنید .چیکار باید بکم . روزی که میخواستم بخرم خیلی تعریفش رو شنیدم . خیلی در موردش محاسن خوندم . اما اگه هیچی رش نصب نشه که به درد نمیخوره.
اینم برنامه هام :
Sara-Dic-(NovinDL.com).jar
PMD-2.0-Fr_Fa.jar
fidilio12.jar
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز اسمشو کپی کردم که ببینی ؟ میگی اینا مشکل دارن یا گوشی؟
pmd رو که مندارم رو گوشیم مشکلی نداره .. شما v 1 رو بریز من 1 کو دارم و الان هم به دانلود دسترسی ندارم ... والا جایی نیستم که بتونم امتحان کنم
از مهدی و رایان و دوستان عزیز که میتونن امتحان کنن ممنون میشم مشکل دوستمون و بر طرف کنن با یه تست کوچیک
راستی فرق میکنه کجا کپیش کنم ، حافظه ی اینترنال یا اکسترنال
عزيز صبور باش به نظر من هم بر خلاف دك وپوزش يه خورده از نظر پذيرش نرم افزارهاي جاوا ضعيفه
Sara-Dic-(NovinDL.com). رو من از سايت جي اس ام گرفتم نصب شد مشكلي نداشت مخصوص گوشيهاي تاچ هستش پايين صفحه اصلي لينك دانلودش هست
داروشناسي نصب ميشه اما چپ به راست مينويسه به درد نميخوره فكر نكنم بشه كاريش كرد بايد بي خيالش بشي نقشه تهران نتونستم پيدا كنم رايان گفته بود كه ورژن سال 83 ؟؟؟جواب ميده من كه امتحان نكردم
از همون جي اسم يه سري بازي مي توني بگيري كه 70 درصدش نصب ميشه اگر لينكي از نر م افزارايي كه داري بدين ما روي گوشيمون امتحان ميكنيم بهت ميگيم
نه فرقي نميكنه اما هر چي حافظه اينترنال پرتر بشه سرعت گوشي مياد پايينتر براي همين هميشه اكسترنال استفاده مي كنم
توي جي اس ام امكان سرچ نرم افزار ويژه هر گوشي هست 80-90 درصد برنامه هايي كه ميده مطابقت داره
ضمنا pmd را من هم دارم مشكل نداره
توي سايها يكي از دشواريهايي كه خريداران اين گوشي مكررا ذكر كردن در خصوص نصب نرم افزاره احتمالا ساپورت قوي جاوا نداره هر چه از نرم افزارهاي متنوعتر استفاده كنين شكايتتون بيشتره بطوريكه يكي ممكنه اصلا شاكي نباشه يكي ديگه اعصابش ريخته به هم
قیمت گوشی الان چنده ؟ مموری اکسترنالش چنده؟
از همتون ممنون .
به خصوص آقا مهدی و پالپ عزیز . من بالاخره فهمیدم مشکل چی بوده . راستش روم نمیشه بگم ، آخه میترسم فکر کنید خنگم .
من برای نصب فایل فقط خودش رو کپی میکردم نه فولدری که از سایت اصلی دانلود کرده بودم واسه همین همش یه پیغام در مورد نداشت اجازه برای نصب میداد .
بازم ازتون ممنون .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)