تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 632 از 1081 اولاول ... 132532582622628629630631632633634635636642682732 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,311 به 6,320 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

مرسی که زود جواب دادید.من تقریبا" یکی دو ماهی 1 بار بصورت آنلاین آپدیت میکنم بعد از پوشه آپدیتهام کپی میگیرم واسه وقتی ویندوز عوض میکنم استفاده میکنم.من خودم ازنسخه9.0.0.459 استفاده میکرده آپدیتهامم مربوط به همین نسخه بود.وقتی ویندوز عوض کردم موقع آپدیت ارور داد(آفلاین)یه CD از دوستم گرفتم که نسخه 9.0.0.463 فینال به همراه آپدیتش داخلش بود ولی اونم همینجوری شده!
    چند نكته در خصوص آپديت آفلاين كاسپر وجود داره.
    1-خود كاسپر در تنظيمات مربوط به آپديت در بخش Settings داراي گزينه اي ميباشه كه امكان كپي گرفتن از آپديتها را در هر مسيري كه مايل باشيد پس از هر بار آپديت براي شما انجام ميده.
    2-آپديت آفلاين نسخه هاي پايين تر ممكنه براي نسخه هاي بالاتر قابل استفاده نباشند.ترجيحا بهتره اگر از آپديتهاي سيستم فردي ديگه براي اينكار استفاده ميكنيد نسخه هاي كاسپر هر دو سيستم يكي باشند.
    3-اگر آپديتهاي آفلايني كه استفاده ميكنيد بيش از 2-3 روز از تهيه آنها گذشته باشه و آپديت هم با موفقيت انجام شده باشه شما با پيغام Update Absolote مواجه ميشويد و همچنان چراغ كاسپر قرمز بوده و شما عبارت Fix It را به رنگ قرمز مشاهده خواهيد كرد.
    يك توصيه:سعي كنيد اگر امكانش را داريد از نسخه نهايي 9.0.736 كه كاملترين و كم نقص ترين نسخه كاسپر ميباشه استفاده كنيد.

2. این کاربر از hamilton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

اقا يه ورژن درست 2010 رو بزارين من دانلود كنم. بابا هر چي نصب ميكنم سيستم بالا نمياد تا مياد خود به خود ريست ميشه بعد كه پاك مكنم درست ميشه. سيستم من جديد گرفتم. نميدونم چرا اينجوريه.

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

اقا يه ورژن درست 2010 رو بزارين من دانلود كنم. بابا هر چي نصب ميكنم سيستم بالا نمياد تا مياد خود به خود ريست ميشه بعد كه پاك مكنم درست ميشه. سيستم من جديد گرفتم. نميدونم چرا اينجوريه.
    آخرين ورژن كاسپر در خود سايت كاسپر موجود ميباشه و هيچ مشكلي هم نداره.مشكل با آنتي ويروسها ارتباطي با تهيه سيستم جديد يا قديمي بودن سيستم نداره.ممكنه مشكل شما از آلودگي سيستم به ويروس يا تداخل با برنامه هاي ديگه باشه.
    شما اگر با كاسپر مشكل داريد محصولات كمپانيهاي ديگر را تست كنيد ببينيد با آنها هم همين مشكل را داريد يا خير.

اگه نباشه جاش خالی می مونه khorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

چند نكته در خصوص آپديت آفلاين كاسپر وجود داره.
    1-خود كاسپر در تنظيمات مربوط به آپديت در بخش Settings داراي گزينه اي ميباشه كه امكان كپي گرفتن از آپديتها را در هر مسيري كه مايل باشيد پس از هر بار آپديت براي شما انجام ميده.
    2-آپديت آفلاين نسخه هاي پايين تر ممكنه براي نسخه هاي بالاتر قابل استفاده نباشند.ترجيحا بهتره اگر از آپديتهاي سيستم فردي ديگه براي اينكار استفاده ميكنيد نسخه هاي كاسپر هر دو سيستم يكي باشند.
    3-اگر آپديتهاي آفلايني كه استفاده ميكنيد بيش از 2-3 روز از تهيه آنها گذشته باشه و آپديت هم با موفقيت انجام شده باشه شما با پيغام Update Absolote مواجه ميشويد و همچنان چراغ كاسپر قرمز بوده و شما عبارت Fix It را به رنگ قرمز مشاهده خواهيد كرد.
    يك توصيه:سعي كنيد اگر امكانش را داريد از نسخه نهايي 9.0.736 كه كاملترين و كم نقص ترين نسخه كاسپر ميباشه استفاده كنيد.
    آپدیت هام مربوط به نسخه خودشون هستن.ولی ممنون از راهنمایت. آنلاین آپدیت کردم

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

آخرين ورژن كاسپر در خود سايت كاسپر موجود ميباشه و هيچ مشكلي هم نداره.مشكل با آنتي ويروسها ارتباطي با تهيه سيستم جديد يا قديمي بودن سيستم نداره.ممكنه مشكل شما از آلودگي سيستم به ويروس يا تداخل با برنامه هاي ديگه باشه.
    شما اگر با كاسپر مشكل داريد محصولات كمپانيهاي ديگر را تست كنيد ببينيد با آنها هم همين مشكل را داريد يا خير.
    عزیز جان من با 2009 هیچ مشکلی ندارم رو سیستم نصب هستش 3ساله من از این آنتی ویروس استفاده میکنم و راضی هستم. فقط ورژن 2010 رو میخوام نصب کنم بعد نصب اینجوری میشه. از خود سایت هم گرفتم تازه من kis9.0.0.736en رو گرفتم ولی خوب اینجوری میشه.
    البته سیستم من جدیدا ویروس گرفته از خودش فولدر میسازه بعد فولدر آپشن هم پریده یه بار درست کردم دوباره اینجوری شده بعد آنتی ویروس هم میشناسه پاک میکنم. ولی نمیدونم از کجا مطمئن بشم که از بین رفته

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

عزیز جان من با 2009 هیچ مشکلی ندارم رو سیستم نصب هستش 3ساله من از این آنتی ویروس استفاده میکنم و راضی هستم. فقط ورژن 2010 رو میخوام نصب کنم بعد نصب اینجوری میشه. از خود سایت هم گرفتم تازه من kis9.0.0.736en رو گرفتم ولی خوب اینجوری میشه.
    البته سیستم من جدیدا ویروس گرفته از خودش فولدر میسازه بعد فولدر آپشن هم پریده یه بار درست کردم دوباره اینجوری شده بعد آنتی ویروس هم میشناسه پاک میکنم. ولی نمیدونم از کجا مطمئن بشم که از بین رفته
    پس مشكل همانطور كه گفتم از ويروس بوده.ابتدا بايد ويروس پاك بشه تا نصب كاسپر بدون اشكال صورت بگيره.شما ميتونيد با استفاده از CDهاي Bootable يكي از آنتي ويروسها اقدام به اسكن كامل سيستم و پاكسازي آن نماييد.پس از آن ميتونيد بدون هيچ مشكلي از نسخه 2010 استفاده كنيد.

8. این کاربر از hamilton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed_9192's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    متغیر

پيش فرض

با سلام

دوستان من وقتی به اینترنت کانکت میشم کسپر نمیزاره یه صفحه وب معمولی رو باز کنم حتی اطلاعاتی از اینترنت ارسال و دریافت نمیشه خود کسپر رو هم امتحان کردم حتی خودش رو هم آپدیت نمیکنه و میگه به اینترنت وصل نیست اما وقتی کسپر رو غیر فعال میکنم این مشکل حل میشه
    حالا مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟
    متشکرم

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

با سلام

دوستان من وقتی به اینترنت کانکت میشم کسپر نمیزاره یه صفحه وب معمولی رو باز کنم حتی اطلاعاتی از اینترنت ارسال و دریافت نمیشه خود کسپر رو هم امتحان کردم حتی خودش رو هم آپدیت نمیکنه و میگه به اینترنت وصل نیست اما وقتی کسپر رو غیر فعال میکنم این مشکل حل میشه
    حالا مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟
    متشکرم
    ممكنه به علت آلودگي سيستم به ويروس باشه.2-3 مورد زير را هم چك كنيد:

1-گزينه Parentral Control مقابلش تيك نخورده باشه.
    2-در قسمت تنظيمات مربوط به آپديت گزينه Use Proxy Server تيك مقابلش برداشته شده باشه.
    3-روي آيكون كاسپر در قسمت System Tray كليك راست كتيد و ببينيد مقابل عبارت Block Network Traffic تيك نخورده باشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed_9192's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    متغیر

پيش فرض

ممكنه به علت آلودگي سيستم به ويروس باشه.2-3 مورد زير را هم چك كنيد:

1-گزينه Parentral Control مقابلش تيك نخورده باشه.
    2-در قسمت تنظيمات مربوط به آپديت گزينه Use Proxy Server تيك مقابلش برداشته شده باشه.
    3-روي آيكون كاسپر در قسمت System Tray كليك راست كتيد و ببينيد مقابل عبارت Block Network Traffic تيك نخورده باشه.

با سلام
    متشکرم از راهنمای تون ،مشکل حل شد
    هر سه قسمت رو چک کردم اشکال از Block Network Teaffic بود

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

آیا ورژن 2010 احساس نمیکنید که keyهاش دیر تر باطل میشه ؟ من توی ورژن قبلی هروز باید key بهش میدادم ولی این هر 2 هفته یک بار . توی ورژن 2009 اگه 2 روز آپدیدت نمیکردم ، بعد دو روز آنتی ویروس به آپدیت 10 الی 15 مگابایتی دانلود میکرد ولی این بعد 5 روز خیلی دانلود کنه 5 مگابایت .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •